Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem nowym ,,forumowiczem", aktualnie mam trzy yoreczki:
dwie siostry - maja po pół roku i jedna mniejsza ma 3 miesiące. Jestem nimi zachwycony, tylko z jedna z nich spędzam więcej czasu u weterynarza i po lecznicach niz w dmou i nikt nie potrafi jej pomóc:(
Ale nie ma co narzekać. Witam wszystkich :D

W zwiazku z tym że jestem nowy bede potrzebował dużo rad i licze na Waszą pomoc.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja takze witam ciebie bardzo serdecznie. Fajna masz gromadke w domu. Szkoda tylko, ze bidulka choruje..... A co jej jest?
Sluzymy rada w kazdej sytuacji :wink:

Posted

Witajcie wszyscy:-) Już się witałam jakiś czas temu, ale potem była przerwa i znowu jestem.

Megula napisał(a):
Hej, ja też jestem nowa. Nie wiem zabardzo jeszcze jak tu sie "poruszac" ale chyba szybko sie przyzwyczaje. ;)

Megula kiedy urodził się Twój piesek? Ile ma tygodni? Wydaje mi się, że nasze psinki są w podobnym wieku:-D

Posted

Witajcie! Przeglądam forum od kilku tygodni i w końcu zdecydowalam sie napisać. Jestem tu nowa i strasznie "zielona".
Mój Pink'y, w domu Pinek, ma niepełne 10 miesięcy - urodził się 8 marca - kobieciarz :smile: i jest najpiękniejszym Yoreczkiem.:megagrin:

Posted

moniakmc
Więc przede wszystkim musiszz mieć zdjęcie na serwerze. Najlepiej mieć swoją stronę, wtedy najwygodniej.
W oknie odpowiedzi(kiedy piszesz posta) na pasku na górze jest ikonka WSTAW OBRAZEK. Kliknij na nią. Wyświetli się okno, w którym musisz podać URL obrazka. Wpisz: http://adres strony (główną) /nazwę zdjęcia
Tylko nie może być spacji. Z tego co wiem nie ma możliwości wstawienia zdjęcia bezpośrednio z dysku komputera.
Życzę powodzenia! :great:

Posted

No to jeszcze ja :roflt: Ola, lat 25, mam 4 kundle w tym jeden zaginiony :cry: i 4 podopieczne w Jeleniogórskim schronisku, oraz męża :ylsuper: i 4 koty. W planach adoptowanie podopiecznej Bójki ze schroniska i york. Ulubione rasy: Rottweilery, borzoje, malinoisy, collie krótkowłose no i yorki. Strasznie chciałabym hodować psy, ale ze względu na moje "szczęście" w znajdowaniu psów pokrzywdzonych przez los podejrzewam, że nigdy do założenia hodowli nie dojdzie... Oprócz psów pasjonują mnie konie, koty, świnie i krowy :multi: Uwielbiam czytać, mam bogatą kolekcję książek o zwierzętach. Ineresuję się zwierzęcą psychologią i szkoleniem. Od 2 lat szkolę klikerem. Miło mi, że znalazłam yorkomaniaków :-)

Posted

Hej! Nazywam się Gasia, a moj piesek Pysia. Pysia jest miniaturką yorka. Wazy nie całe 2 kg. 14 listopada skończyła 4 latka. Jest mądrym i przyjaznym pieskiem (jak większość terierów). Lubi się bawić brzęczącymi zabawkami. Oprocz niej mam jeszcze wiele zwierząt. Dużego psa, świnkę morską, chomika, 3 papugi, rybki, kota i żółwie:lol:. Jak się jeszcze chcecie się o nas czegoś dowiedzieć to pytajcie.

Posted

Witamy Gosiu, i oczywiście Pysiu! :)
Życzę miłego czasu spędzonego na forum!
Koniecznie wklej foteczki Pysi!

Ps. Nie trzeba było zakładać nowego tematu- można się przedstawić w topicu PIERWSZE KROCZKI... czyli nowe osoby na forum, no ale na pewno jeszcze nie zapoznałaś się dobrze z dogomanią :)

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich serdecznie jestem Olimpia i mam 7 miesięcznego yorka Axela, jest śliczny i kochany i ciagle gotowy do zabawy.
To jego pierwsza zima:tree1:, uwielbia śnieg i zabawy na śniegu.
Ma też swojego przyjaciela dober mana z którym uwielbia sie bawić :)