Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)
Mam na imię Gosia mam 13 lat i mam dwa aniołki :lilangel: (Czyt.Diabył :evilbat: ) Nitkę i Felka :)
Są to tak żywe psy że normalnie czasami nad nimi nie panuję :wolfie: Pozdrawiamy Gosia,Nitka&Felek

Posted

Pieska kupilam od hodowczyni z Wroclawia , hodowla nazywa sie Basniowe Marzenie.Jestem w trakcie zakladania sprawy przez zwiazek kynologiczny w sadzie kolezenskim, podejrzawam rowniez ze hodowczyni wiedziala od samego poczatku o wszystkim, po za tym jest rowniez mozliwosc ze piesek zostal podstawiony pod metryke innego pieska , nie wiem to sa tylko domysly , o wszystkim zadecyduja osoby wyzsze,pozdrawiam paaa

Posted

Panterko,dobrze ze wziełas sprawy w swoje ręce.Pisz nam co dzieje sie z ta sprawą i dzieki za ostzezenie!Dziękuję Bogu ze moje dziewczyny sa zdrowe(chociaz pierwsza suczka tez została kupiona chora-z zaniedbania hodowcy-rozmnazacza)Ja tez nie podpisywałam nigdy umowy kupna i teraz widze jakie to ważne.Pisz nam tez o nowym szkrabie,bo napewno pojawi sie w domu szybciej niz nam sie zdaje :lol:

Posted

Witajcie,
bardzo się cieszę, ze znalazłam takie forum, na którym będę mogła się wygadać i nikt nie weźmie mnie za wariatkę (bo faktycznie zwariowałam na punkcie mojej Figusi). Odbieramy ją za 2 tygodnie i prawdę mówiąc nie możemy się juz doczekać. Naprawdę nie sądziłam, ze samo czekanie będzie dla mnie takim ciężkim okresem...Mam nadzieję, ze dzięki Wam troszkę mi to łatwiej minie i dowiem się więcej (juz wiem o wiele więcej niz wiedziałam dzisiaj o 5 rano :lol: , bo wtedy własnie znalazłam to forum). Na naszą malutką czekamy już dosyć długo, bo jeszcze zanim pojawiła się w brzuchu u swojej mamy :o Teraz dzięki zdjęciom przesyłanym przez właścicielkę mamy Figusi, obserwujemy jak rośnie i coraz bardziej ją kochamy. Mam 2 dzieci (teź juz czytałam o wychowaniu dzieci przy yorku w domu) 2 letnią córkę i 8 letniego syna. Oni bardzo czekają na Figę i wierzę, ze będzie dobrze. Zdaje sobie sprawę, ze będę musiała im sporo wyjaśnić i nauczyć ich zachowania się w stosunku do psiaka 8) No cóż...wierzę, ze będzie oki 8)
Narazie pozostaje czekać i gromadzić wszystko, co potrzebne aby ją godnie przywitać w naszym domu :D

pozdrawiam wszystkich wielbicieli yorków
zakochana w Figusi...dlaczego ten czas tak się dłuży :roll:
Monika

Posted

Witaj Moniko!

(bo faktycznie zwariowałam na punkcie mojej Figusi). Odbieramy ją za 2 tygodnie

Skoro już teraz zwariowałaś, to zobaczysz co będzie później! :lol: :D

Posted

Witamy "cieplo" wszystkich nowych yorkofiolkow.Cieplo-bo u nas dzis slonce i 18 stopni ciepla!
Jesli chodzi o dzieci to moja corka ma ciagle do mnie pretensje,ze bardziej sie interesuje psami niz nia.Chyba rzeczywiscie latwiej poradzic sobie z psami :lol: (czasami).No i psy nie pyskuja !:turn-l: :turn-l: :turn-l:

Posted

hmmmmmmmmmmmmm tylko pozazdrościć 18 stopni!!!!
A jezeli chodzi o dzieci to mój Kacper ma 6 lat i od kiedy zaczą mówić to brzedreżniał i pyskował.
A zazdrość jest ogromna codziennie pyta kogo kocham bardziej jego czy psiaki :lol:

Posted

No to dobrze, ze moje dzieci kochają siebie nawzajem...moze to im wystarczy jak mama zakocha się jeszcze bardziej w Fidze :wink: Żartuję :D U nas jest 2 stopnie i rozpuszcza się śnieg....chlapa, ale bez wiatru więc spoko :D

Posted

Witam wszystkich, jestem posiadaczką parki yorczków, pierwszy przybył do nas Ricky Martin (w domu Rikuś), po roku zdecydowaliśmy się na kolejnego yorczka i tak trafiła do nas Bafunia.
Pieski razem się bawią, śpią i rozrabiają, a my mamy wiele radości z nich.

Posted

awa6
Witaj na forum :D,
ja rowniez najpierw mialam chlopczyka-Alexa, a po miesiacu zdecydowalam sie na drugiego Yorka, tym razem na sunie-Suzi. Moje maluszki rowniez wszytko robia razem, nawet jak sie bawia, to zawasze chca miec ta sama zabawke.

Pozdrawiam Karolina :)

Posted

Ja takze witam ciebie bardzo cieplutko :P Widzialam zdjecia pieskow w galerii. Musze przyznac, ze fajna masz parke :wink:

Czemu wszyscy maja 2 pieski? :wink: Ja tez chce....... :evilbat:

Posted

madziasto4 napisał(a):
cześć! jestem tutaj nowa :P, mam na imie Magda a mój yorczek to Master, mam nadzieje, że będzie tutaj miło :) pozdrawiam wszystkich forumowiczów
- Madzia&Masterek :]

Witaj madziasto4 :) Tutaj zawsze jest miło i sympatycznie:)
Miłej lektury :D