Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daria1 napisał(a):
Witam wszystkich po ponad rocznej nieobecności tutaj . Mam nadzieję że są jeszcze tutaj tacy co mnie pamiętają ;) Pozdrawiam gorąco wszystkich.

Hej! ja cię pamietam :))
Dlaczego tak długo was nie było?;)

Posted

Witam
Postanowiłam się do Was przyłączyć, chociaż "po cichutku" poczytuję forum od jakiegoś czasu. Od dwóch tygodni mieszka z nami Paloma - 4,5 miesięczna sunia. Na tą rasę zdecydowałam się w dużej mierze dzięki Waszym opowieściom i opiniom o Yorkach. Aktualnie cała rodzina jest już zakręcona wokół nowego domownika.

Pozdrawiamy serdecznie

Posted

[LEFT]Hej zniknęłam na długi czas ,bo przeprowadziłam się do Francji i w sumie to przez ten cały rok nie miałam specjalnie czasu i możliwości odwiedzać dogomanię
Ale teraz obiecuję to nadrobić.
Pozdrawiam wszystkich yorkomaniaków i wszystkie yorki:lol:
[/LEFT]

Posted

Ja też jestem tu nowa. Moja Kati ma 16 tygodni, urodziła się 27.05.2008r. Moim zdaniem jest śliczna, mam nadzieję, że wam też się spodoba... Chciałabym założyć jej galerię, ale nie wiem jak... Czy ktoś z was mógłby mi pomóc??? tzn. napiszcie jak założyć galerię...

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ja też jestem tu nowa. Moja Kati ma 16 tygodni, urodziła się 27.05.2008r. Moim zdaniem jest śliczna, mam nadzieję, że wam też się spodoba... Chciałabym założyć jej galerię, ale nie wiem jak... Czy ktoś z was mógłby mi pomóc??? tzn. napiszcie jak założyć galerię...

Witaj.
Aby założyć galerię wchodzisz na dział GALERIA i po lewej stronie, na górze masz "NOWY POST" . Klikasz przycisk,potem piszesz tytuł, post i wklejasz fotki. :p
Pozdrawiam.

Edit:Źle wkleiłaś adres zdjęcia.
TUTAJ masz dokładną instrukcje jak to robic.
Pamiętaj też,żeby zmniejszać zdjęcia - max.rozmiar to 640x640 pks

Posted

[LEFT]Rosę kupiłam w Poznaniu teraz w lipcu skończyła 3 lata.Ja Ciebie Pegaza też kojarzę .Teraz po takiej długiej nieobecności się tu wiele zmieniło,jest dużo osób których nie znam.
Mam nadzieję że poznam wszystkich bliżej..;)

[/LEFT]