Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='sbimka i mimi']serdecznie wszystkich witam mam na imie Sabina i mama 3,5 miesieczną suczke york-Mimi jestem miłośniczką yorków(tak jak wy);) Witaj pozdrawiamy Quote
sbimka i mimi Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 serdecznie witam wszystkich mam na imie Sabina jestem miłośniczka yorków i innych psów(chyba tak jak wy;))i posiadam 3,5 mieśieczną suczke york-Mimi Quote
Karolajna Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 sbimka i mimi napisał(a):serdecznie witam wszystkich mam na imie Sabina jestem miłośniczka yorków i innych psów(chyba tak jak wy;))i posiadam 3,5 mieśieczną suczke york-Mimi Pisałaś wyżej :razz: Quote
ewuniaaaaaaaaaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witam serdecznie wszystkich właścicieli tych cudownych piesków :kiss_2: Mam na imię Ewa a mój piesek to Majkuś :) Urodził się 10 listopada 2006 roku... i wniósł wiele radości w nasze życie :multi: Pozdrawiam wszystkich :calus: Quote
ewa2909 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witam serdecznie moja imienniczke oraz slicznego pieska. Quote
gusia78 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witam wszystkich! Mam na imię Aga, jestem na forum taka nie całkiem nowa (pare pościków mam już na forum). Za pare dni do mojego domku zawita cudowna sunia yorczka. Dzisiaj byłam u pana wybrałam i zamówiłam suczkę, a właściwie to ona mnie wybrała. Mówię wam jest cuuuuuuuuudna odrazu wtuliła mi się w szyjkę, teraz ma 6 tygodni i dlatego chcę jeszcze troszkę poczekać by miała 7 lub 8 tygodni. Ps: teraz nie dziwię się wszystkim yorkowym forumowiczom że mają takiego "bzika" na punkcie tych super psiaków! Quote
gusia78 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witam Wszyttkich chciałabym wam przedstawić wam moją Efii, która ma 9 tyg i jest u mnie do 3 dni. A to jej fotki: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Sliczny piesek. Tylko dlaczego ona spaceryje sama po ziemi!!!!!!!!!!! Nie ma jeszcze przeciez kompletu szczepien!!!!!!!!!!! Quote
atta Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czesc dziewczyny ,ja i moj puszek chcielibysmy dolonczyc sie do waszego grona ... takze mam nadzeje ze mnie przyjmiecie nas do siebie ..pozdrawiam Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Oczywiście, że przyjmiemy :loveu: Witamy gorąco :multi: Quote
atta Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 dzieki ogromnie chcialam wstawic zdjecie mojego puszka ale jakos nie umiem sprubuje jeszcze pare razy ... mam nadzeje ze w koncu mi sie uda i bedziecie mogly go zobaczyc mojego diabelka:diabloti: Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Magda napisał(a):Mała ściągawka tutaj Witamy!;) Tam gdzie podkreslone to masz sciage jak wstawiac Quote
Oskar Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Jestesmy nowi na tym forum , jeszcze za bardzo nie orientujemy sie jak sie poruszać po nim ale chcemy sie tu przedstawic. Mamy pieska z rodowodem rasy Yorkshire terrier urodzony 13.06.2008 a pieska mamy od od dwoch dni i nie wiemy jakie mu nadac imie bo hodowca powiedzial ze musi byc na litere "t" wiec pomyslow duzo ale nic konkretnego... Prosze pomozcie nam. pzdr. :) Quote
Liszka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Oskar napisał(a): Mamy pieska z rodowodem rasy Yorkshire terrier urodzony 13.06.2008 a pieska mamy od od dwoch dni i nie wiemy jakie mu nadac imie bo hodowca powiedzial ze musi byc na litere "t" wiec pomyslow duzo ale nic konkretnego... Prosze pomozcie nam. pzdr. :) Witaj. Nie rozumiem :hmmmm: Skoro macie pieska z rodowodem i piesek jest już u Was w domu to musicie mieć równiez jego metryczkę,w której wpisane jest imię rodowodowe. Szczeniak ma juz przecież prawie 3 miesiące,a metryczki (wraz z wpisanym imieniem) wydaje się w wieku około 6 tygodni. Quote
Oskar Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 niestety nic mi nie wiadomo co i kiedy jest wydawane, moj piesek nie ma imienia, hodowca powiedzial ze jak wymysle to on je wpisze w metryczke czy gdzies tam , moze w Zwiazku Kynolog., nie wiem naprawde.... gdzie. dla mnie wazne jest nazwanie go a nie czy ma rodowod czy nie i od kiedy... Quote
ewa2909 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Oskar napisał(a):niestety nic mi nie wiadomo co i kiedy jest wydawane, moj piesek nie ma imienia, hodowca powiedzial ze jak wymysle to on je wpisze w metryczke czy gdzies tam , moze w Zwiazku Kynolog., nie wiem naprawde.... gdzie. dla mnie wazne jest nazwanie go a nie czy ma rodowod czy nie i od kiedy... Ja gdy odbieralam Toficzka z hodowli od razu dostalam metryczke z wypisanym imieniem.Dlatego dziwie sie ze jeszcze masz je nie wpisane Ty pieska mozesz nazywac inaczej niz w metryczce,tak jest u nas.Napisz nam cos wiecej o hodowli i rodzicach maluszka. a metryczke to masz juz w domu? Quote
atta Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 " class="ipsImage" alt=""> nie wiem czy mi sie udalo wstawic zdjecie czy nie jesli nie sprubuje 2 raz i pzrepraszam za zasmiecenie watku Quote
Magda Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zrób wszystko tak jak w instrukcji;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8359596&postcount=26 Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Magda']Zrób wszystko tak jak w instrukcji;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8359596&postcount=26 A ześ dała instrukcję Władka :evil_lol: Quote
Magda Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 tigrunia napisał(a):A ześ dała instrukcję Władka :evil_lol: O żesz! To w takim razie gdzie jest wklejona instrukcja?:crazyeye: Aaa!! U Magdy na FB. Już zamieniłam hihi Quote
atta Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ok udalo sie dziekuje dziewczyny to moj diabelek puszek heheh :diabloti: Quote
Oskar Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ewa2909 napisał(a): .Napisz nam cos wiecej o hodowli i rodzicach maluszka. a metryczke to masz juz w domu? Mamusia ma na imie Titi a tatus "nieznany " hehehe fajnie to zabrzmialo ale nie pytalam o jego imie, mysle ze wszystko dostane w niedlugim czasie .Hodowla z Krakowa. W domu mam tylko - pieska z tatuazem i jego ksiazeczke zdrowia. Sorry ze tak pozno odpisuje ale nie zagladalam do tego watku bo jestem na etapie czytania , czytania...:) forum. pzdr. Quote
ewa2909 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Oskar napisał(a):Mamusia ma na imie Titi a tatus "nieznany " hehehe fajnie to zabrzmialo ale nie pytalam o jego imie, mysle ze wszystko dostane w niedlugim czasie .Hodowla z Krakowa. W domu mam tylko - pieska z tatuazem i jego ksiazeczke zdrowia. Sorry ze tak pozno odpisuje ale nie zagladalam do tego watku bo jestem na etapie czytania , czytania...:) forum. pzdr. TO JAK TEN PIES MOZE MIAC RODOWOD???????????? Quote
Zuza i Noddy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 To chyba jednak możliwe. Słyszałam o przypadkach kiedy przyszły właściciel sam wybierał sobie imię dla psiaka i ono było wpisywane do metryki i wtedy właściciel dostawał metrykę. Quote
Recommended Posts