Aga76 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Natalia&Lola napisał(a):Nowe- Natalia i Lola witaja:) Pozdrawiamy :Rose: Quote
Eda Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie...jestem tu nowa...mój yorkus ma niespełna 3miesiące-pierwszy raz w życiu mam takiego pieska licze na wasze wsparcieURL=http://img403.imageshack.us/my.php?image=obraz039hr7.jpg] Quote
Skibka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Witam! :lol: Tak tu można liczyć na dogomaniaków są bardzo pomocni! :multi: Wstaw zdjęcia swojego pupila w tym temacie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12332 Z chęcią go zobaczymy!:cool3: Quote
Ariedale Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Serdzecnie witam wszystkich. Ede, Natalię& Jolę oraz Entera? I jego maleńkiego misia gryzli :) Quote
tigrunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 I ja gorąco witam nowo-przybytych :loveu: :multi::multi: Quote
BIEDRONKA&ODI Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Mam na imie Aga, jestem z Bydgoszczy. Od 20 kwietnia mam swojego slicznego Odusia. Ciesze sie ze trafilam na forum , bardzo mi sie tu podoba. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Quote
tigrunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No witam koleżanke z Bydgoszczy :multi::multi: Pokaz pieska, pokaż :loveu::loveu: Quote
BIEDRONKA&ODI Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dzięki za miłe powitanie:multi:. Staram się wkleić zdjęcie ale mi coś nie idzie. Może jutro, jak na spokojnie nad tym posiedzę. Quote
Magda Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='BIEDRONKA&ODI']Dzięki za miłe powitanie:multi:. Staram się wkleić zdjęcie ale mi coś nie idzie. Może jutro, jak na spokojnie nad tym posiedzę. Mała ściągawka tutaj Witamy!;) Quote
BIEDRONKA&ODI Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Już się pojawiły zdjęcia Odiego w galerii Yoreczków. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
GosiaFr Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 witam nazywam sie gosia :) jak widać jestem z Wa-wy i dopiero poszukuję swojego yorka :) ale zagladam tu do was - aby sie cos dowiedzieć więcej o tej rasie :) no.. na razie to chyba tyle Quote
Kasia&Max Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A my z Maxem chociaż jestesmy tu juz od dawna tez chcemy Wam kogos przedstawić:) Ma na imię Maja:) urodziła się 30.03.2008 r. jest mega urwisem i uwielbia zabawy z Maxem:) Zdjęcia w galerii szczeniaków:) Pozdrawiamy!!! Kasia, Max i Majka:) Quote
Ola&Kika Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja co prawda już na forum pisałam ale widzę że tutaj dużo zmian i nowych właścicieli yorków się pojawiło więc postanowiłam się tak oficjalnie przywitać ;) Może niektórzy jeszcze nas pamiętają jako Ola&Kika. Tak długo się nie odzywałam że musiałam sobie nowe konto stworzyć :oops: Ja i moja suczka Kika mieszkamy w Norwegii już od ponad trzech lat, więc w sumie Kika przeżyła większość swojego życia właśnie tutaj, bo w maju skończyła 5 lat, a wczoraj minęło 5 lat od naszego (tzn mojego z Kiką) pierwszego spotkania ;) Kilka dni temu zdecydowałam się Kice sprawić nową fryzurę a że musiałam to zrobić sama (bo w te wakacje nie wybieramy się do Polski a w Norwegii psich salonów jak nie było tak nie ma:roll:) to zajrzałam na dogomanię w poszukiwaniu porad i zdjęć. Zakochałam się w psiaku PositiveThought i w jego fryzurze :loveu: I objerzałam sobie zdjęcia reszty mordek które z resztą jeszcze pamiętam i od tego czasu wracam codziennie do waszych galerii z nadzieją na nowe zdjęcia :cool3: I postanowiłam wrócić na dogo, mam nadzieję że na dobre :lol: Ależ się rozpisałam:roll: Także podsumowując- dzień dobryy :D Quote
Magda Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Hej Olu! Ja doskonale pamiętam:loveu: Zmieniłam nick, ale ciągle ja to ja (Magda_Miki). Jak fajnie spotkać starych znajomych:multi: Pokaż Kikę! Koniecznie! Quote
martika Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :diabloti: Dziś mój pierwszy dzień na dogo! Mój yorczek ma 1,5 roku i jest cudowny. Waży 2,5kg i niezły z niego agresor:diabloti: Quote
Cherrycoke Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witam ! Dołączam do zacnego grona miłośników Yorków. Mam na imię Karolina, jestem z Łodzi. Mój pies ma na imię Tobiasz i ma 9 miesięcy :) Serdecznie witamy :) Karola & Tobiasz Quote
Jagódka&Uzi Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witamy serdecznie Karolinko:multi: Uroczy jest Twój Tobiasz:loveu: [quote name='Cherrycoke']Witam ! Dołączam do zacnego grona miłośników Yorków. Mam na imię Karolina, jestem z Łodzi. Mój pies ma na imię Tobiasz i ma 9 miesięcy :) http://i34.tinypic.com/jjs3kg.jpg Serdecznie witamy :) Karola & Tobiasz Quote
ewa2909 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Cherrycoke']Witam ! Dołączam do zacnego grona miłośników Yorków. Mam na imię Karolina, jestem z Łodzi. Mój pies ma na imię Tobiasz i ma 9 miesięcy :) http://i34.tinypic.com/jjs3kg.jpg Serdecznie witamy :) Karola & Tobiasz Witamy Łodzianke.My rowniez jestesmy z Łodzi.Pozdrawiamy. Quote
Karolajna Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witamy w gronie yorków! Jestem od dawna na dogo ale od mies. mam yorka (; Z metryki: MELISA Ad Operam 08.05.2008 Ojciec: FLASHDANCE Gudyork Matka: REALITY SHOW YOREX Top Ten Oto moja piękność: Quote
Lili Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 witam wszystkich:) mam yoreczke od 4 dni jestem zachwycona wcześniej miałam do czynienia z większymi psami : sznaucer olbrzym, owczarki niemieckie, owczarki kaukazki i moja yorczka w porównianu do poprzednich jest strasznie inteligentna bestia w pierwszy dzień przyjazdu sikała wszędzie natomiast pod wieczór sie popłakałam...:angryy: ten stres wszędzie siuski niby parę kropelek... :mad:a co moja yoreczka na to przyszła i wdrapała sie na kolana ma 8 tygodni to jej zajęło trochę czasu i wtuliła sie i zasnęła ... no to już mnie kupiła ...:loveu: no ale pierwsza noc... poszła spać do swojej zagrody to ma spanko miseczki gazety... i do 2.30 spała niestety o 2 popiskiwała wiec wzięłam ja do łózka pełna obaw ze coś sie stanie i jakie było moje zdziwienie wtuliła mi sie wszyje i spał do 8 rano :P :eviltong:następnie na 2 dzień sikała już na gazet i kupkała na gazety wszystko super :klacz:natomiast dziś nie zamykałam kojca tylko zostawiłam mała lampeczke (żeby łatwiej jej było celować na gazety) i poszłyśmy spać razem układa sie na mojej stopie albo łydce albo wtula jakoś nochem i zasypia sam wstawała w nocy i chodziła na gazety sikac i kupkac byłam zaskoczona tak miło ze chyba jest idealna obudziła się o 5 i zaczęła latac z miskami i kosteczkami ale dostała jedzonko popodgryzał kostki z wapnem i doszła spac do mnie i spałyśmy do 8 30 natomiast jak ja wezmę z mojego pokoju do salonu to biega przez cały ;pokój na folie swoja i tam sie załatwia :multi: nawet raz zrobiła kupe na dworze ale sie rozpisałam ale interesuje mnie to czy wsze yorki tez tak szybko sie zaaklimatyzowały i tak szybko nauczyły sie czystości i czy wszędzie chodzą za wami a jak siedzicie to leża wam na stopie moja lilia jest bardzo przytulaska naprawdę jestem tak mile zaskoczona... :P :multi::multi: Quote
sbimka i mimi Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 serdecznie wszystkich witam mam na imie Sabina i mama 3,5 miesieczną suczke york-Mimi jestem miłośniczką yorków(tak jak wy);) Quote
Recommended Posts