Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie...jestem tu nowa...mój yorkus ma niespełna 3miesiące-pierwszy raz w życiu mam takiego pieska licze na wasze wsparcieURL=http://img403.imageshack.us/my.php?image=obraz039hr7.jpg]

Posted

[quote name='BIEDRONKA&ODI']Dzięki za miłe powitanie:multi:. Staram się wkleić zdjęcie ale mi coś nie idzie. Może jutro, jak na spokojnie nad tym posiedzę.

Mała ściągawka tutaj

Witamy!;)

• 2 weeks later...
Posted

witam
nazywam sie gosia :) jak widać jestem z Wa-wy i dopiero poszukuję swojego yorka :) ale zagladam tu do was - aby sie cos dowiedzieć więcej o tej rasie :) no.. na razie to chyba tyle

Posted

A my z Maxem chociaż jestesmy tu juz od dawna tez chcemy Wam kogos przedstawić:)
Ma na imię Maja:)
urodziła się 30.03.2008 r.
jest mega urwisem
i uwielbia zabawy z Maxem:)
Zdjęcia w galerii szczeniaków:)
Pozdrawiamy!!! Kasia, Max i Majka:)

• 1 month later...
Posted

Ja co prawda już na forum pisałam ale widzę że tutaj dużo zmian i nowych właścicieli yorków się pojawiło więc postanowiłam się tak oficjalnie przywitać ;) Może niektórzy jeszcze nas pamiętają jako Ola&Kika. Tak długo się nie odzywałam że musiałam sobie nowe konto stworzyć :oops:
Ja i moja suczka Kika mieszkamy w Norwegii już od ponad trzech lat, więc w sumie Kika przeżyła większość swojego życia właśnie tutaj, bo w maju skończyła 5 lat, a wczoraj minęło 5 lat od naszego (tzn mojego z Kiką) pierwszego spotkania ;) Kilka dni temu zdecydowałam się Kice sprawić nową fryzurę a że musiałam to zrobić sama (bo w te wakacje nie wybieramy się do Polski a w Norwegii psich salonów jak nie było tak nie ma:roll:) to zajrzałam na dogomanię w poszukiwaniu porad i zdjęć. Zakochałam się w psiaku PositiveThought i w jego fryzurze :loveu: I objerzałam sobie zdjęcia reszty mordek które z resztą jeszcze pamiętam i od tego czasu wracam codziennie do waszych galerii z nadzieją na nowe zdjęcia :cool3: I postanowiłam wrócić na dogo, mam nadzieję że na dobre :lol:
Ależ się rozpisałam:roll: Także podsumowując- dzień dobryy :D

Posted

Hej Olu! Ja doskonale pamiętam:loveu:
Zmieniłam nick, ale ciągle ja to ja (Magda_Miki). Jak fajnie spotkać starych znajomych:multi:

Pokaż Kikę! Koniecznie!

• 2 weeks later...
Posted

Witam !

Dołączam do zacnego grona miłośników Yorków. Mam na imię Karolina, jestem z Łodzi. Mój pies ma na imię Tobiasz i ma 9 miesięcy :)

Serdecznie witamy :)

Karola & Tobiasz

Posted

Witamy w gronie yorków!
Jestem od dawna na dogo ale od mies. mam yorka (;
Z metryki:
MELISA Ad Operam
08.05.2008
Ojciec: FLASHDANCE Gudyork
Matka: REALITY SHOW YOREX Top Ten
Oto moja piękność:

Posted

witam wszystkich:)
mam yoreczke od 4 dni jestem zachwycona wcześniej miałam do czynienia z większymi psami : sznaucer olbrzym, owczarki niemieckie, owczarki kaukazki i moja yorczka w porównianu do poprzednich jest strasznie inteligentna bestia w pierwszy dzień przyjazdu sikała wszędzie natomiast pod wieczór sie popłakałam...:angryy: ten stres wszędzie siuski niby parę kropelek... :mad:a co moja yoreczka na to przyszła i wdrapała sie na kolana ma 8 tygodni to jej zajęło trochę czasu i wtuliła sie i zasnęła ... no to już mnie kupiła ...:loveu: no ale pierwsza noc... poszła spać do swojej zagrody to ma spanko miseczki gazety... i do 2.30 spała niestety o 2 popiskiwała wiec wzięłam ja do łózka pełna obaw ze coś sie stanie i jakie było moje zdziwienie wtuliła mi sie wszyje i spał do 8 rano :P :eviltong:następnie na 2 dzień sikała już na gazet i kupkała na gazety wszystko super :klacz:natomiast dziś nie zamykałam kojca tylko zostawiłam mała lampeczke (żeby łatwiej jej było celować na gazety) i poszłyśmy spać razem układa sie na mojej stopie albo łydce albo wtula jakoś nochem i zasypia sam wstawała w nocy i chodziła na gazety sikac i kupkac byłam zaskoczona tak miło ze chyba jest idealna obudziła się o 5 i zaczęła latac z miskami i kosteczkami ale dostała jedzonko popodgryzał kostki z wapnem i doszła spac do mnie i spałyśmy do 8 30 natomiast jak ja wezmę z mojego pokoju do salonu to biega przez cały ;pokój na folie swoja i tam sie załatwia :multi: nawet raz zrobiła kupe na dworze ale sie rozpisałam ale interesuje mnie to czy wsze yorki tez tak szybko sie zaaklimatyzowały i tak szybko nauczyły sie czystości i czy wszędzie chodzą za wami a jak siedzicie to leża wam na stopie moja lilia jest bardzo przytulaska naprawdę jestem tak mile zaskoczona... :P :multi::multi: