Itka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Lawi Witaj w kręgach Yorkofiołów.Swietnie.że sunia dogaduje się z dzieciakami, bo mój Mozart uznaje dzieci tylko jak go głaszczą, a biegające i piszczące dzieciaki to nie chcę nawet sprawdzać :evilbat: Dziel się swoimi radościami i zapraszam do zabawy. Quote
agnilale Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Czesc, Mam na imie Agnieszka,mieszkam w Turcji i od 12 lat mam Yorki. Casablanka Bakarat ma 12 lat i w 1996r.zdobyla tytul Best of Show na wystawie a w nbastepnym roku byla druga. Viki Oskar ma 5 lat i jest malutka wrazliwa suczka. Od 5 miesiecy mieszka z nami Jimmy Jo Clarus i mam nadzieje,ze bedziemy miec potomstwo (chyba,ze Jimmy nam za bardzo urosnie). Jutro postaram sie przeslac troche zdjec a w ogole to planuje sesje pod palmami w egzotycznej scenerii. Bardzo sie ciesze ze jest wasze forum mam nadzieje,ze duzo sie od was naucze i w Turcji zaistnieja piekne polskie yorki. Pozdrawiamy wszystkich "yorkowcow", Agnieszka :P :iloveyou: :D Quote
onia Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Serdecznie witamy wszystkie nowe Yorkofiołki (Agnieszkę, Weronikę i Ewelę)wraz z ich pupilami. Moja Avujnia macha do wszystkich ogonkiem Quote
Itka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Witaj Agnieszka. Jak miło,że do nas zawitałaś Napisz czy wystawiałaś swoje psy w Polsce i czy dalej kontynujesz to w Turcji. Powrzucaj troche zdjęć swoich psiaków. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Serdecznie witam nowe forumowiczki : Weronikę i Agnieszkę. Już się nie mozemy doczekac na zdjecia Waszych pociech. Oskarek przesyla wsyztskim buziaczki i takze macha ogonkiem :) Quote
agnilale Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Dziekuje za przywitanie, Casablanke wystawialam 2 razy, potem nie bylo wystaw w Turcji a w tym roku byla wystawa organizowana przez Nestle na ktorej Jimmy dostal zaproszenie na ring honorowy i mial wielkie szanse na medal-ale mial wtedy 3 miesiace i nie mial sily przejsc ani centymetra (czekalismy tam pare godzin) i dlatego wloski sedzia w ogole go nie bral pod uwage. Viki dostala ocene b.dobra-ale to moja wina bo przez 5 lat z nia nie pracowalam,ostrzyglam ja 2 lata temu-a teraz w ciagu 4 tygodni chcialam z niej zrobic "gwiazde" Pani Ula od ktorej kupilam Jimmy"ego zmobilizowala mnie do pracy ale bylo juz za pozno. Nie mniej jednak to wlasnie ja i moje psy ozdobily w gazecie informacje oı wystawie i byly pokazywane w telewizji. Musze wam powiedziec,ze wTurcji nie ma FCJ i kynologia jest w powijakach-ale moje psy maja polskie rodowody a poza tym powaznie zaastanawiam sie nad hodowla-ale troche sie boje,bo mam male doswiadczenie i blisko nikogo kogo moglabym sie poradzic. Licze na wasza pomoc. Bardzo chcialabym wystawic Jimmy"ego w Polsce tylko nie wiem jak tto zrobic ale biore to pod uwage. Pozdrawiam wszystkich,u nas bardzo goraco. Jak uda mi sie umiescic zdjecia na serwerze to natychmiast sie nimi z wami podziele. Agnieszka i yorkowa gromadka :lol: :lol: Quote
agnilale Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Mam pytanie: Czy "magic york" to fajna nazwa dla hodowli-a moze ktos ma inne propozycje?, Agnieszka i yorki :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Sylwcia Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Serdecznie witamy nowych Yorkofiołów. Alma na dodatek macha do was wesoło ogonkiem Quote
agnilale Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Mam nadzieje ,ze mi sie udalo umiescic zdjecia :P Quote
agnilale Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Mam nadzieje ,ze mi sie udalo umiescic zdjecia :P Quote
Daga_i_Oskar Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Agnilale czy o to chodziło : Pozdrawiam Quote
agnilale Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Hurra udalo sie,wiec wysylam dalej Mam nadzieje,ze beda wam sie podobac, Do zobaczenia po wakacjach, Agnieszka i yorki Quote
yoreczka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Witam wszystkich nowych yorkofiołów bawcie się z nami na forum :) Quote
Księżycowa_Pyza Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ja również bardzo serdecznie witam wszystkich nowicjuszy :wink: Quote
agnilale Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Czesc wszystkim, Dziekuje za powitanie.Musze wam powiedziec ,ze bardzo podoba mi sie atmasferana forum i to jak bardzo sie wszyscy lubicie i wspieracie. Teraz wyjezdzamy na wakacje.Pa Agnieszka i yorki :Dog_run: :lol: :P :D Quote
grygy Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Witam, witam i życze przede wszystkim słonecznych wakacji, baw sie dobrze :D Quote
baby Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Napisałam już tutaj dwa posty, ale teraz przedstawię się oficjalnie : Mam na imię Ania i od dziś jestem właścicielką uroczej maleńkiej suczki WINI CALINECZKA ORIDA YOREX. Psiak jest cudowny, ale z racji swej posturki wymaga szczególnej troski. Mam nadzieję, że podołam wychowaniu jej. Pozdrawiam! :) Quote
grygy Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Witam kolejnego Yorex'a na forum :D szkoda, z enie przejrzałąs forum, bo jest specjalny wątek do tego celu tj, przywitań :D napisz cos wiecje o swojej suni :D Quote
Itka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Aniuwitam Cię serdecznie, ale nie zauważyłaś ,że mamy już dwa topiki gdzie przedstawiają się nowi forumowicze.Może Wind zrobi porządek? Wracając do twojej kruszynki to już wiemy, że jest z hodowli Yorex, ale może nam napiszesz po jakich rodzicach ( może tu rodzinka jest). Dlaczego wymaga szczególnej troski, czy jest taka malutka? Quote
grygy Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No włąsnie, moze tu jakąs rodzinke znajdziesz, bo jeśli dobrze licze, to mamy na forum 4 Yorex'y (bo moja TOla, Lord, Yoko naszej PAnulki i Dolce Vita Zazuli , któa ostatnio tu nie zagląda ) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Aniu, my również bardzo serdecznie witamy Ciebie wraz z Twoją nowo nabytą Yoreczką :) Pisz jak najwiecej o malutkiej i wstawiaj dużo fot :) Quote
Yorkina Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ja jeszcze nie mam Yoraska ale teraz idzie troche łatwiej 4:1 dla mnie :D Mama jeszcze nie przekonana ale jeszcze chwila i będzie Yoraska :smilecol:.A tak o sobie nazywam sie Ewelina mam 13l,mieszkam w Jarosławiu i jestem zakochana w Yorkach Quote
Recommended Posts