Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lawi
Witaj w kręgach Yorkofiołów.Swietnie.że sunia dogaduje się z dzieciakami, bo mój Mozart uznaje dzieci tylko jak go głaszczą, a biegające i piszczące dzieciaki to nie chcę nawet sprawdzać :evilbat: Dziel się swoimi radościami i zapraszam do zabawy.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc,
Mam na imie Agnieszka,mieszkam w Turcji i od 12 lat mam Yorki.
Casablanka Bakarat ma 12 lat i w 1996r.zdobyla tytul Best of Show na wystawie a w nbastepnym roku byla druga.
Viki Oskar ma 5 lat i jest malutka wrazliwa suczka.
Od 5 miesiecy mieszka z nami Jimmy Jo Clarus i mam nadzieje,ze bedziemy miec potomstwo (chyba,ze Jimmy nam za bardzo urosnie).
Jutro postaram sie przeslac troche zdjec a w ogole to planuje sesje pod palmami w egzotycznej scenerii.
Bardzo sie ciesze ze jest wasze forum mam nadzieje,ze duzo sie od was naucze i w Turcji zaistnieja piekne polskie yorki.
Pozdrawiamy wszystkich "yorkowcow",
Agnieszka :P :iloveyou: :D

Posted

Serdecznie witamy wszystkie nowe Yorkofiołki (Agnieszkę, Weronikę i Ewelę)wraz z ich pupilami. Moja Avujnia macha do wszystkich ogonkiem

Posted

Witaj Agnieszka.
Jak miło,że do nas zawitałaś Napisz czy wystawiałaś swoje psy w Polsce i czy dalej kontynujesz to w Turcji. Powrzucaj troche zdjęć swoich psiaków.

Posted

Dziekuje za przywitanie,
Casablanke wystawialam 2 razy,
potem nie bylo wystaw w Turcji a w tym roku byla wystawa organizowana przez Nestle na ktorej Jimmy dostal zaproszenie na ring honorowy i mial wielkie szanse na medal-ale mial wtedy 3 miesiace i nie mial sily przejsc ani centymetra (czekalismy tam pare godzin) i dlatego wloski sedzia w ogole go nie bral pod uwage.
Viki dostala ocene b.dobra-ale to moja wina bo przez 5 lat z nia nie pracowalam,ostrzyglam ja 2 lata temu-a teraz w ciagu 4 tygodni chcialam z niej zrobic "gwiazde"
Pani Ula od ktorej kupilam Jimmy"ego zmobilizowala mnie do pracy ale bylo juz za pozno.
Nie mniej jednak to wlasnie ja i moje psy ozdobily w gazecie informacje oı wystawie i byly pokazywane w telewizji.
Musze wam powiedziec,ze wTurcji nie ma FCJ i kynologia jest w powijakach-ale moje psy maja polskie rodowody a poza tym powaznie zaastanawiam sie nad hodowla-ale troche sie boje,bo mam male doswiadczenie i blisko nikogo kogo moglabym sie poradzic.
Licze na wasza pomoc.
Bardzo chcialabym wystawic Jimmy"ego w Polsce tylko nie wiem jak tto zrobic ale biore to pod uwage.
Pozdrawiam wszystkich,u nas bardzo goraco.
Jak uda mi sie umiescic zdjecia na serwerze to natychmiast sie nimi z wami podziele.
Agnieszka i yorkowa gromadka :lol: :lol:

Posted

Czesc wszystkim,
Dziekuje za powitanie.Musze wam powiedziec ,ze bardzo podoba mi sie atmasferana forum i to jak bardzo sie wszyscy lubicie i wspieracie.
Teraz wyjezdzamy na wakacje.Pa
Agnieszka i yorki :Dog_run: :lol: :P :D

Posted

Napisałam już tutaj dwa posty, ale teraz przedstawię się oficjalnie :

Mam na imię Ania i od dziś jestem właścicielką uroczej maleńkiej suczki WINI CALINECZKA ORIDA YOREX. Psiak jest cudowny, ale z racji swej posturki wymaga szczególnej troski. Mam nadzieję, że podołam wychowaniu jej.

Pozdrawiam! :)

Posted

Witam kolejnego Yorex'a na forum :D

szkoda, z enie przejrzałąs forum, bo jest specjalny wątek do tego celu tj, przywitań :D
napisz cos wiecje o swojej suni :D

Posted

Aniuwitam Cię serdecznie, ale nie zauważyłaś ,że mamy już dwa topiki gdzie przedstawiają się nowi forumowicze.Może Wind zrobi porządek?
Wracając do twojej kruszynki to już wiemy, że jest z hodowli Yorex, ale może nam napiszesz po jakich rodzicach ( może tu rodzinka jest).
Dlaczego wymaga szczególnej troski, czy jest taka malutka?

Posted

No włąsnie, moze tu jakąs rodzinke znajdziesz, bo jeśli dobrze licze, to mamy na forum 4 Yorex'y (bo moja TOla, Lord, Yoko naszej PAnulki i Dolce Vita Zazuli , któa ostatnio tu nie zagląda )

Posted

Ja jeszcze nie mam Yoraska ale teraz idzie troche łatwiej 4:1 dla mnie :D
Mama jeszcze nie przekonana ale jeszcze chwila i będzie Yoraska :smilecol:.A tak o sobie nazywam sie Ewelina mam 13l,mieszkam w Jarosławiu i jestem zakochana w Yorkach