Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']A to co innego... już się przestraszyłam, że będziemy psalmy pochwalne o lasku pisać uhihihi

Nieeee.
Raczej.
Chciaz w sumie... :hmmmm:

Wymyśliłam:

Witamy przystojnych mężczyzn i piękne panie,
po przeczytaniu wierszyka Wasza noga więcej tu nie postanie...

Rym jest ale tresc nie bardzo chyba?

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Wymyśliłam:

Witamy przystojnych mężczyzn i piękne panie,
po przeczytaniu wierszyka Wasza noga więcej tu nie postanie...

Rym jest ale tresc nie bardzo chyba?

Dlaczego nie bardzo, prawdę rzekłaś...

Posted

Witam,

chcieliśmy się przedstawić i dołączyć do Waszego grona.

Niedawno dołączyła do naszej rodzinki sunia yoreczka ORGANZA Medium vel Zuza :)

Pozdrawiam,
Iwona

Posted

Jestem nowa na forum
Witam wszystkim z moim 4 miesięcznym Nerusiem
Na zdjeciu jest widoczny Nero w pierwszym dniu pobytu w naszym domu miał wtedy 10 tygodni.
Obecnie ma skończone 4 miesiące.

By zetka73

Posted

Witaj zetko i Nerusiu :) Śliczny piesio, aż przyjemnie popatrzeć.

Ja jestem dziś bardzo smutna bo po pięciu latach zostawił nas nasz rozśpiewany i cudownie wesoły kanarek gloster zielony. Wabił się wróbel.
Kurcze, nawet po ptaszku łez nie ma końca...:placz:

Posted

abadonka napisał(a):
Witaj zetko i Nerusiu :) Śliczny piesio, aż przyjemnie popatrzeć.

Ja jestem dziś bardzo smutna bo po pięciu latach zostawił nas nasz rozśpiewany i cudownie wesoły kanarek gloster zielony. Wabił się wróbel.
Kurcze, nawet po ptaszku łez nie ma końca...:placz:

łączymy sie w bólu W czerwcu odszedł na króliczek po 7 latach spędzonych z nami więc doskonale wiemy co ozncza pustka po małych domownikach

Posted

Witam się z Wami. Jestem tu nowa. od tygodnia mam w domu 2 miesięczną suczkę yorka. Pierwszy raz mam tak małego psiaka i do tego suczkę. Mam nadzieje, że na tym forum dowiem sie jak postepować z ztakim psiakiem.
Kilka tygodni temu musiałam uspić 9 letniego owczarka colie ponieważ miał niewydolność nerek i jego stam w ciągu kilku dni strasznie się pogarszał. Bardzo to przeżyłam ja i moja rodzina, kochalismy go ,był wspaniałym psem. Wiem, ze yorki to psy o odmiennym charakterze, ale mam nadzieję, ze również tak zwiąże się z nami i moimi dziećmi (1 rok i 6 lat).

Posted

Witamy nowa forumowiczke:bigcool:.Wspulczucia z powodu smierci poprzedniego pieska.Mysle ze piesek bardzo szybko porozumie sie z dziecmi.Przynajmiej tak bylo w naszym przypadku.Pozdrowionka i milej niedzieli.

Posted

Asik75 Witam!!:multi: Piksi tak naprawde chyba najbardziej lubi mojego brata (5lat) oczywiscie zaraz po mnie. Normalnie takie dwa rozrabiaki, a jak sie bawia! :)

Posted

enter? napisał(a):
czesc! jestem tu nowy mam niedzwiedzia gryźli w domu i nie wiem jak go czesac?

W takim razie musisz zachować 100% ostrożność. Polecam zebrać grupę ludzi, otoczyć stwora i trzymając mocno szczotkę pociągnąć kilka razy od głowy do ogona i na boki. Nagroda w postaci smakołyków bardzo mile widziana:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
W takim razie musisz zachować 100% ostrożność. Polecam zebrać grupę ludzi, otoczyć stwora i trzymając mocno szczotkę pociągnąć kilka razy od głowy do ogona i na boki. Nagroda w postaci smakołyków bardzo mile widziana:evil_lol:

:biggrina: