Itka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Witam Cię serdecznie .Napisz coś więcej o swoim pupilu,a Racibórz znam tylko z wystaw.W tym roku mam zamiar też tam zawitać.Baw się dobrze na yorkowym forym. Quote
Jq Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Na imie mam: KaSiA Nazwisko: ochrona danych Wiek: 14 :) Ksywka: Jq :) Nick w Dogomani: Jq Jestem, tu od wczoraj o tej stronce dowiedziałam się dzieki przyjaciółce Lq :) kocham pieski ale nie mam czworonożnego przyjaciela :( w przyszłości chciałabym mieć Husky'ego :) Pozdrawiam wszystkich gorąco! Quote
Lq Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Witam,Witaj Jq! :D Jq chce Husky'ego a ja Labradora... :roll: najpierw sama się zalogowałam a potem zaciągłam tu swoją przyjaciółkę :D No i mnie cieszy że grono się powiększa.Pozdrawiam :grins: Quote
edi,feti,gusia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Rzeczywiscie grono się poszerza w zastraszającym tempie...Może to ten wirus o którym mówił Waldek? :D Ja też witam wszystkich serdecznie i jestem strasznie ciekawa zdjęć Bazyla,bo moja sunia też jest córką Made in Bakarat i też ma teraz 10,5 miesiąca więc to rodzeństwo przyrodnie i ciekawe czy podobni... Pozdrawiam wszystkich! Quote
patrycja666 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Witam wszystkich yorkofiolków!! ja tez do was naleze :D Mam na imie Patrycja i mam 17 lat . Jest razem ze mna moja 7tyg. sunia SUZY :) jest ona straszna wariatka wszystko i wszystkich gryzie(wyrzynaja jej sie ząbki :wink: ) i strasznie skacze nie wazne skad i gdzie, dlatego musze strasznie na nia uwazac :P w miedzy czasie powklejam jej foteczki to sobie ja zobaczycie :lol: Suzy jest moim drugim yorczkiem. 20.07.2005 zginela moja 4 miesieczna najukochansza sunia Daisy :cry: była ona swietnym psiakiem do tej pory bardzo mi jej brakuje :cry: teraz musze wszystko zaczynac od poczatku ,gotowanie papek , uczenie do kuwetki , itp... Ale mam nadzieje ze Suzy bedzie taka jak Daisy tak bardzo bym tego chciala..ale zobaczymy zycie pokaze jak bedzie..Dobra koncze te smutaski przesylam gorace buziaczki dla wszystkich yorkofiołkow i ich pociech!! 3majcie sie cieplutko :wink: Quote
Wind Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Witaj Patrycja :-) Mam nadzieje, ze Twoja suczka bedzie podobna albo jeszcze cudowniejsza niz Daisy :-) Baw sie dobrze na Forum, chociaz ruch u nas jest raczej malutki ;) Wszyscy wybyli na wakacje, albo lenia sie na dlugich spacerkach :-) Quote
Ewela Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Witajcie moi mili :) zgodnie z przyjetym dobrym wychowaniem i zasadami forum WITAM SIE z wami wszystkimi jako nowa, aktywna obywatelka na forum (Ewelka, lat 28) podczytuje was od dluzszego czasu w ramach przygotowania teoretycznego do przyjecia malutkiego yoreczka w moim domu, ale dzis dopiero, po przeczytaniu wszystkich watkow na forum o yorkach postanowilam sie aktywnie przylaczyc :) jestescie naoprawde wspaniali- nieoceniona skarbnica wiedzy i doswiadczen, ja sama czuje sie psia mama w ciazy, ktora przygotowuje sie na przyjecie swojego malenstwa. mysle ze jestem dobrze juz przygtowana teoretycznie i czekam na wtorek, kiedy to bede miala juz swoje malenstwo u siebie:) bylam juz w hodowli ogladac pieseczka- ma 8 tygodni, jest kochany i jak go trzymalam na kolanach wtulil sie we mnie tak slodko ze az mi serce zmieklo- taka mala kulka milosci yoreczka chcialam miec od zawsze ale rodzice sie nie godzili, na szczescie od paru lat mieszkam na swoim i wreszcie moge zrealizowac najwieksze marzenie mojego zycia. mam duzo szczescia bo moj chlopak tez kocha yoreczki, wiec piesiowi bedzie u nas wspaniale obecnie jestesmy na etapie wymyslania imienia dla naszej pociechy i orgaznizowania mieszkania pod katem pieska :) jak tylko sie zjawi w naszych progach od razu powiadmie i wkleje zdjatka w galerii pozdrowionka dla wszystkich czworonogow i ich wlascicieli Ewela plus... (moj przyszly yorczek) Quote
elena Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Witam gorąco Ele, Kasię, Patrycję i Ewelę :D :D :D !!! Ewela! Fajnie to określiłaś ze czujesz się jak psia mama w ciąży :wink: :D Czekam na foty Twojego maluszka :angel: ! Quote
Ewela Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 dziekuje eleno za powitanie, milo mi dolaczyc do grona :) faktycznie czuje sie jak kobieta czekajaca na nowa istotke :) 28 lat to juz czas :P:P:P ja juz czuje sie jak waraitka na punkcie yoreczka, a co to bedzie jak zawita on w naszych progach :) ??? dzis kupie nowa cyfrowke, specjalnie pod katem pieska (no, mam przynajmniej dobry argument zeby kupic porzadny aparat o ktorym tez marzylam :)) i zamierzam go obfotografowac z wszelkich mozliwych stron dajac upust swojej manii fotografowania :P pozdrawiam cieplutko, bo pogoda chyba w calym kraju sie popsula :( Quote
elena Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Ewela'] faktycznie czuje sie jak kobieta czekajaca na nowa istotke :) 28 lat to juz czas :P:P:P ja juz czuje sie jak waraitka na punkcie yoreczka, a co to bedzie jak zawita on w naszych progach :) ??? Doskonale Cię rozumiem Ewelo, bo odkąd Bijou zawitała w naszym domu mam zamiast 2-ki 3-kę dzieciaków :wink:. No i witamy w gronie tak samo zwariowanych na punkcie yorków yorkofiołów :wink: :D Quote
Ewela Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 hehe...dokladnie tak z tymi dzieciakami...dobrze, ze nie zaliczasz (a moze tak? :P) do tego grona meza, bo niektore kobietki mawiaja ze maz to takie duze, kolejne dziecko :P sliczna ta Twoja Bijou, a tak a propos jak wymawiacie jej imie? biju? czy moze z francuska :P? Twoje dzieci pewnie kochaja sunie :) usciski dla wszystkich :) Quote
grygy Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Witaj, witaj Ewela :D Psiaczka kupujesz z rodowodem? JEsli tak to z jakeij hodowli? :) Ciesze, się,z e mamy kolejnego yorkofioła 8) no i czekamy we wtorek na foteczki :D Quote
elena Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Wiesz Ewela, zaskoczyłaś mnie z tym mężem :roll: , nie zaliczyłam go do dzieciaków :wink: , chociaż faktycznie czasami trzeba by było :wink: ! A imię naszej psicy wymawiamy Biżu, to imię posiada także wiele nieformalnych wersji :wink: : Biżunia, Biżuniek, Biża, Binia, Biniek, Biniunia... można by tak pisac i pisac... :D Dziękujemy za komplemencik, na pewno Twoje małe cudo będzie piękniusieńkie! P.S. Zapraszam do pogawędek na offa, żeby nie zaśmiecac tego topiku :wink: :D Quote
Yorkies Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 ja także przyłączam się do powitań wszystkich nowych yorkofiołów! :wink: :D Fajnie że trafiłyscie tu do nas i będziemy mieli "świerzą krew" :evilbat: pozdrawiam :fadein: Quote
onia Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Witam wszystkich nowych yorkofiołów :lol: :lol: Yoreczek w domu, to faktycznie rozkapryszony dzieciak (może jak jest bardzo dobrze wychowany, to nie taki rozkapryszony), ale na pewno młodziutki yoreczek, to rozbójnik jak diabli. Ale słodki czarcik :D i daje ogromnie dużo radości (teraz ta radość warczy koło komputera, bo pańcia bezczelnie pisze zamiast się bawić :evil: ) Quote
Itka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Witam wszystkich nowych Yorkofiołów. Może napiszecie o swoich pociechach i przerwiecie tą ciszę na forum. Zapraszam do zabawy. :D Quote
Bazyl Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 edi,feti,gusia napisał(a):Rzeczywiscie grono się poszerza w zastraszającym tempie...Może to ten wirus o którym mówił Waldek? :D Ja też witam wszystkich serdecznie i jestem strasznie ciekawa zdjęć Bazyla,bo moja sunia też jest córką Made in Bakarat i też ma teraz 10,5 miesiąca więc to rodzeństwo przyrodnie i ciekawe czy podobni... Pozdrawiam wszystkich! Witaj, dawno nie pisałam nic na forum. Cieszę się, że Bazylek ma przyrodnią siostrę. Postaram się jak najszybciej wkleić zdjęcia Bazyla w galerii ale... jak do tej pory miałam z tym trochę problemów. Muszę nad tym popracować. Jak narazie mojego psiaka widać z boku wiadomości. Quote
Bazyl Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 edi,feti,gusia napisał(a):Rzeczywiscie grono się poszerza w zastraszającym tempie...Może to ten wirus o którym mówił Waldek? :D Ja też witam wszystkich serdecznie i jestem strasznie ciekawa zdjęć Bazyla,bo moja sunia też jest córką Made in Bakarat i też ma teraz 10,5 miesiąca więc to rodzeństwo przyrodnie i ciekawe czy podobni... Pozdrawiam wszystkich! Udało się. Zdjęcia Bazyla już są w galerii. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ja także bardzo gorąco witam wszytskich nowych forumiczów :) Quote
Ewela Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 WITAJCIE !!! ponownie witam, ale juz nie sama- od poniedzialku mam swoje wymarzone malenstwo- TICO-bynajmniej nie samochod, ale przeslodkiego yorczka o kolorze stalowo-zlotym (ma juz mnostwo zdjatek, ale w galerii zaprezentujemy sie za jakis czas dopiero bo zdjecia musimy pomniejszyc i umiescic na sewerze) TICO urodzil sie 2 czerwca i ma braciszka i sisostrzyczke, braciszek juz znalazl dom, siostrzyczka jeszce czeka chyba nie musze pisac ze jest rozkoszny i uwielbiam go, widze ze z wzajemnoscia, bo mimo ze jestesmy razem dopiero dwie doby juz szalejemy jak wariaci :P sciskamy lapki wszystkim forumowiczom, pozdrawiamy cieplutko Ewelka i TICO :))) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ewelka, cieszymy sie razem z Toba i juz nie mozemy sie doczekac na foteczki malutkiego Tico :) Quote
elena Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ewelo, teraz witam Twoje maleństwo Tico :D , łapeczka od Biżu :bluepaw: i czekam na fotki, pewnie już zobaczę dopiero za 2 tyg. :( Quote
Itka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ewela Gratuluję maleństwa,oczywiście czekam na zdjęcia, Okres szczenięcy jest najcudowniejszy i nie powtarzalny więc ciesz się nim :multi: Buziaczki dla małego urwisa :buzi: Quote
Lawi Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Mam na imię Weronika, a moja 6 miesięczna suczka Kiara. Niektórzy uparcie wołają na nią Tiara ale zapewniam to nie jest nakrycie biskupiej głowy lecz suczka i włoskie" chiara" co ma oznaczać jasna. Jest urocza, ma miły charakter, wesoła i nie kłopotliwa. Na co dzień przebywa ze mną i czwórką małych dzieci - 1, 2, 3 i 5 letnich. I żebyście zobaczyli jak ten pies potrafi i chce się bawić. Każde z dzieci ma własny sposób kontaktowania się z Kiarą. Czasem zwracam uwagę, bo wydaje mi się, że córka zbyt mało delikatnie się bawi ,ale okazuje się, że pies nie ucieka, nie chowa się,.tylko z własnej woli podejmuje swoją rolę w igraszkach i bardzo mu to pasuje. Potrafi pół godziny wędrować ze sznurkiem w zebach po przedpokoju a drugą stronę sznura trzyma roczne dziecko, które sobie tą formę kontaktu z psem wynalazło. Z najstarszym 5 latkiem Kiara wyczyna dzikie skoki przez jego plecy i kłębowisko na dywanie. Normalnie mój dom to kojec pełen szczeniąt . Ale nie obawiajcie się jak sunia się zmęczy wskakuje do takiej dziupli -wiszącej siatki z ikei i tam w swoim gniazdku odpoczywa i nikt nie ma prawa jej przeszkadzać. A od święta jest nas czwórka i pies,-dwoje dzieci idze do swojego domu, bo jestem mamą i opiekunką i czasem podopieczni dają mi odetchnąć bym nie zwariowała. Quote
Ewela Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 witaj weroniko, pozwoe sobie Ciebie przywitac z Kiara :) radosny i wesoly piesek to skarb, na pewno jest szczesliwy i zdrowy, swietnie ze ma taki dobry kontakt z dzieciakami :) pozdrawiamy i lapki sciskamy Ewelka i TICO :) Quote
Recommended Posts