Aga76 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Tylko pomyslalam zeby ulozyc wierszyk powitalny. Że niby dla Madźki? Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Aga76 napisał(a):Że niby dla Madźki? I tam, dla śiśkich. Quote
Aga76 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']I tam, dla śiśkich. A to co innego... już się przestraszyłam, że będziemy psalmy pochwalne o lasku pisać uhihihi Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Aga76']A to co innego... już się przestraszyłam, że będziemy psalmy pochwalne o lasku pisać uhihihi Nieeee. Raczej. Chciaz w sumie... :hmmmm: Wymyśliłam: Witamy przystojnych mężczyzn i piękne panie, po przeczytaniu wierszyka Wasza noga więcej tu nie postanie... Rym jest ale tresc nie bardzo chyba? Quote
Aga76 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Wymyśliłam: Witamy przystojnych mężczyzn i piękne panie, po przeczytaniu wierszyka Wasza noga więcej tu nie postanie... Rym jest ale tresc nie bardzo chyba? Dlaczego nie bardzo, prawdę rzekłaś... Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Aga76 napisał(a):Dlaczego nie bardzo, prawdę rzekłaś... Wlasnie to mnie zmartwilo. Ze wierszyk bedzie pelnil calkiem odmienna od zamierzonej funkcje... Ze zamiast zachecac, to odstaraszac bedzie... Quote
Magda Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 <pluje na ekran> hihi:evil_lol: Mi się tam nie podoba Quote
apade Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam, chcieliśmy się przedstawić i dołączyć do Waszego grona. Niedawno dołączyła do naszej rodzinki sunia yoreczka ORGANZA Medium vel Zuza :) Pozdrawiam, Iwona Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witamy ciepło i pozdrawiamy Zuzię i Iwonę :laola: Quote
zetka73 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jestem nowa na forum Witam wszystkim z moim 4 miesięcznym Nerusiem Na zdjeciu jest widoczny Nero w pierwszym dniu pobytu w naszym domu miał wtedy 10 tygodni. Obecnie ma skończone 4 miesiące. By zetka73 Quote
abadonka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witaj zetko i Nerusiu :) Śliczny piesio, aż przyjemnie popatrzeć. Ja jestem dziś bardzo smutna bo po pięciu latach zostawił nas nasz rozśpiewany i cudownie wesoły kanarek gloster zielony. Wabił się wróbel. Kurcze, nawet po ptaszku łez nie ma końca...:placz: Quote
Ariedale Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam Zetke i Nerusia, oraz Apade i Zuzie. :) Quote
zetka73 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 abadonka napisał(a):Witaj zetko i Nerusiu :) Śliczny piesio, aż przyjemnie popatrzeć. Ja jestem dziś bardzo smutna bo po pięciu latach zostawił nas nasz rozśpiewany i cudownie wesoły kanarek gloster zielony. Wabił się wróbel. Kurcze, nawet po ptaszku łez nie ma końca...:placz: łączymy sie w bólu W czerwcu odszedł na króliczek po 7 latach spędzonych z nami więc doskonale wiemy co ozncza pustka po małych domownikach Quote
Asik75 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witam się z Wami. Jestem tu nowa. od tygodnia mam w domu 2 miesięczną suczkę yorka. Pierwszy raz mam tak małego psiaka i do tego suczkę. Mam nadzieje, że na tym forum dowiem sie jak postepować z ztakim psiakiem. Kilka tygodni temu musiałam uspić 9 letniego owczarka colie ponieważ miał niewydolność nerek i jego stam w ciągu kilku dni strasznie się pogarszał. Bardzo to przeżyłam ja i moja rodzina, kochalismy go ,był wspaniałym psem. Wiem, ze yorki to psy o odmiennym charakterze, ale mam nadzieję, ze również tak zwiąże się z nami i moimi dziećmi (1 rok i 6 lat). Quote
ewa1970 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witamy nowa forumowiczke:bigcool:.Wspulczucia z powodu smierci poprzedniego pieska.Mysle ze piesek bardzo szybko porozumie sie z dziecmi.Przynajmiej tak bylo w naszym przypadku.Pozdrowionka i milej niedzieli. Quote
anmi0 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Asik75 Witam!!:multi: Piksi tak naprawde chyba najbardziej lubi mojego brata (5lat) oczywiscie zaraz po mnie. Normalnie takie dwa rozrabiaki, a jak sie bawia! :) Quote
bajaderka55 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witam wszystkich .Jestem tu nowa .Mam 3 miesięczną sunię która na imię ma Boni.Jest cudowną rozrabiaką.Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
Aga76 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Asik75 i i bajaderka55 Witamy i słonecznie pozdrawiamy Quote
enter? Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 czesc! jestem tu nowy mam niedzwiedzia gryźli w domu i nie wiem jak go czesac? Quote
Magda Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 enter? napisał(a):czesc! jestem tu nowy mam niedzwiedzia gryźli w domu i nie wiem jak go czesac? W takim razie musisz zachować 100% ostrożność. Polecam zebrać grupę ludzi, otoczyć stwora i trzymając mocno szczotkę pociągnąć kilka razy od głowy do ogona i na boki. Nagroda w postaci smakołyków bardzo mile widziana:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja mam w domu praktycznie od roku pieska. Nazywa sie Nodi. Quote
Upiór Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Magda_Miki napisał(a):W takim razie musisz zachować 100% ostrożność. Polecam zebrać grupę ludzi, otoczyć stwora i trzymając mocno szczotkę pociągnąć kilka razy od głowy do ogona i na boki. Nagroda w postaci smakołyków bardzo mile widziana:evil_lol: :biggrina: Quote
Recommended Posts