Jagódka&Uzi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witam wszystkich, zaczynam właśnie stawiac pierwsze kroki na forum z moim 3 miesięcznym Uzim:) Pozdrawiam i z miejsca życzę wszystkim super udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!:) Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witany Jagódko :multi: Świetne imię - UZI :loveu: Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witaj Jagódko!!!! Pięknoszek ten Twój maluszek!!! Quote
Kasiko Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witam Was wszystkich :-) od tygodnia jestem posiadaczką ślicznego yoreczka o imieniu OFI Piesek urodził się 06.09.2007. Historia jego imienia jest dosyć ciekawa. Kiedy odbieraliśmy pieska z hodowli p. Bożenka spytała jaki imię chcielibyśmy dla niego. W pierwszej chwili przyszło mi do głowy Bebe od tych małych ciasteczek Bebe ;-) P. Bożenka sprawdziła w swoim notatniku jak numerologicznie to imię wpłynęłoby na charakter pieska i stwierdziła, że byłby strasznie rozpieszczonym łobuziaki i, że ma dla niego idealne numerologicznie imię. Ofi! Piesek z tym imieniem ponoć będzie bardzo towarzyski, żywy, wesoły ale także posłuszny i usłuchany ;-) Chociaż do końca nie wierzę w tego typu sprawy ale imię spodobało mi się :-) A to jego mama Quote
Sieciuszek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam wszystkich . Ja również od niedawna przeglądam 4um, a zwłaszcza tematy związane Yorkami. Od niedawna jestem również wielka szczęściarą, gdyż w naszym domciu zamieszkała sunia imieniem Ajra.:lol: Jest to jedyne zwierzatko w naszym domu. Ajra jest bardzo wesołym i energicznym szczeniakiem, chwila ciszy nastaje gdy maleństwo idzie spać. Jest również bardzo odważnym i zaczepnym psiakiem. Uwielbia być w centrum zainteresowania. Jedynej rzeczy jakiej boi się w domu ( przynajmniej na chwilę dzisiejszą) jest mopa do sprzątania. Atakuję ja z ogromną wytrwałością :megagrin: No i to by było na tyle, jeśli mi coś do głowy przyjdzie to dopiszę:happy1: Quote
Sieciuszek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Już naprawiam mój błąd i załączam kilka zdjątek:oops: Quote
Acia_ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam ciebie :D Śliczny malec :loveu: Przypomina mi mojego Misia jak był mały :loveu: :cool3: Quote
iberia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Słodziutki maluszek.Zakładaj szybko galeryjkę!!! Quote
Magda Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witamy kolejnego maluszka i jego właścicielkę:loveu: Quote
Sieciuszek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dziękuję za ciepłe przywitanie. Postaram się szybciutko założyć galerę mojej małej ślicznotce. Jak czasu starczy to ruszymy z pracami już w sobotę :multi: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Sieciuszek']Dziękuję za ciepłe przywitanie. Postaram się szybciutko założyć galerę mojej małej ślicznotce. Jak czasu starczy to ruszymy z pracami już w sobotę :multi:[/quote] Czekamy z niecierpliwością :loveu: Quote
Black_Angel666 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No to ja też sie przedstawie... Mam na imię Magda i posiadam 4-letnią sunię rasy yorkshire terrier ;) Trafiłam tu z nudy xD szukałam for o psach spytałam kumpele-Dogsia czy zna jakieś fora, podała mi to forum i tak tu trafilam xD. Mieszkam na Śląsku w mieścinie o nazwie "Leszczyny" Nie jestem dobra w pisaniu przywitań więc to wszystko :) Pozdrawiam wszystkich dogomanów :) Quote
tigrunia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Witamy Magdę :multi: Śliczna masz psinke .. widziałam w galerii jej zdjecia - jest piękna :loveu: Quote
Ariedale Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witam Magdę i jej pieska oraz Sieciuszka i małego poworka Sieciuszka. Quote
magda_z Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Black_Angel666 napisał(a):szukałam for o psach spytałam kumpele-Dogsia czy zna jakieś fora, podała mi to forum i tak tu trafilam xD. Nie jestem Dogsia :mad: Quote
abadonka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam wszystkich cieplutko. Przygarniecie mnie i mojego Toffiego? Dostałam piesia od męża na rocznice ślubu i zakochałam sie w nim bez pamięci.:lol: Quote
abadonka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jestem w trakcie kompletowania zdjęć i zakładania galerii,dlatego proszę o cierpliwość Quote
Recommended Posts