Aga76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Libres - witamy i ciepło pozdrawiamy :calus: Quote
Libres Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Napisałam krótko o mojej suni w wątku lista yorków i wkleiłam zdjęcia. Zapraszam do odwiedzin.:lol: Quote
Pepik Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witam Wszystkich :razz:, jestem dumna posiadaczka poltorarocznego psiaka, wlasnie znalazlam to forum przez przypadek, i jak bede miala okazje to wkleje zdjecia mojego malucha :loveu:. Pepiczek jest typowym Yorkiem, zadziornym, wlazacym w kazda dziure i goniacym wiewiorki. Oprocz tego kocha wszystkich ludzi, a juz najbardziej dzieci. Bardzo madry, przynosi zabawki na prosbe, siada, kladzie sie i zostaje na rozkaz. Rozumie tez takie slowa jak 'spacer', 'serek', 'kurczak', 'daj buzi'. Bede na pewno czesto wpadac! Quote
Libres Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witaj Pepik miło że jesteś tu z nami, jak najszybciej pokaż swojego pupilka.:hand: Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 heheh daj buzi... to ma coś wspólnego z moim urwisem....Serdecznie witamy!!! Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Też chciałam nauczyć Jessi "daj buzi" ale ona często wcina swoje kupy na podwórku więc zrezygnowałam :oops: Witamy Pepika :multi::multi: Quote
Ariedale Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witaj Pepiko! Mam nadzieję, że na forum będzie ci tak jak to mówią na forum.thesims.pl "Cód, miód i orzeszki" :D Pozdrawiamy i witamy Ariedale i Feniks, który też daje buzi:D Quote
Pepik Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dziekuje za mile slowa ;), Pep tez mial taki etap ale na szczescie bylo to baaardzo dawno temu :crazyeye: hahaha. edytowane: mam filmik z Pepkiem, czy jest jakis watek z filmikami juz? Nie chce zakladac nowego i sie narazic zaraz na poczatku hehe Quote
Ariedale Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Czy ten w sygnie to Twoje słonko? Boże jaki ten Yorczuś ciudny! Quote
Pepik Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ariedale']Czy ten w sygnie to Twoje słonko? Boże jaki ten Yorczuś ciudny! Oj dziekuje, tak to moj Pepper. Zdjecie jest z lipca, zaraz po fryzjerze, byl bardzo krociutko sciety bo sie wybieralismy na kempingowanie nad jezioro i nie chcielam zeby sie meczyl. Quote
Ariedale Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To pogłasz go ode mnie i pamiętaj! Ścięte Yorki górą! Hi hi! Quote
Pepik Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Poglaszcze i wycaluje! (juz teraz odrosly wloski :loveu:) Quote
Magda Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Pepik'] edytowane: mam filmik z Pepkiem, czy jest jakis watek z filmikami juz? Nie chce zakladac nowego i sie narazic zaraz na poczatku hehe Jest tutaj taki wątek;) Witam wszystkich nowych yorkomaniaków i ich pociechy. Trochę Was przybyło:multi: Życzymy przyjemnego spędzania czasu na forum! Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A widziałyście Czesia ?? W liście Yorków jest :) Ale śliczny :loveu::loveu: Bardzo prosze właściciela / właścicielkę zeby tu napisała parę słów o nim :multi::multi: Quote
iberia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 tigrunia napisał(a):A widziałyście Czesia ?? W liście Yorków jest :) Ale śliczny :loveu::loveu: Bardzo prosze właściciela / właścicielkę zeby tu napisała parę słów o nim :multi::multi: Witamy Czesia jest boski a tak na marginesie to braciszek IBI tak piekny jak ONA :) Quote
kamilkson Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 witam wszystkich milosników Yorczków. na dogomani jestesmy od niedawna więc chciałabym na początku się przedstawić:) jestem Czesio mam 4 miesiace i 15 dni jak jego siostrzyczka IBI, moja wlaścicielka jest Kamila:) Czesio to bardzo żywy kawaler lubiacy zabawę zarówno na dworzu, szczególnie na zieloniutkiej trawce, jak i w domu. Uwielbia liście i za każdym razem jak wychodzimy na spacer wybiera sobie jeden i spaceruje sobie z nim:) taki maly otchylek z niego. niestety robi sie z niego mały urwisek szczeka bez powodu, a może ciagle chciałby zwracac na siebie uwage i na przyklad bawić sie? no tak:) malutki diabełek. podeślę wiecej zdjęć jak je pozmniejszam. pozdrawiam wszystkich yorko maniaków:) Czesio i Kamila:) Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witamy, witamy, gorąco witamy .. :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kamilkson Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jest nam niezmiernie miło goscić na przemiłym yorkowym forum:) oczywiście pozdrawiamy wszystkie Yoreczki i siostrzyczkę IBI:) Quote
Ariedale Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witamy, witamy Czesiu! Czuj się jak w domku...albo budzie:D Feniksio pozdrawia:D Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kamilkson lub Iberia - istnieje strona hodowli waszych yoreczków? (teraz nie pamiętam nazwy wiem, że na Buk. coś tam ;)) Jestem zachwycona Ibi i Czesiem. Yorki ideały, naprawdę :loveu: Quote
Ariedale Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Tak, pozdrawiamy! Tego pinknego piesia. Witaj w York-świecie:D Quote
iberia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Agata_B napisał(a):Kamilkson lub Iberia - istnieje strona hodowli waszych yoreczków? (teraz nie pamiętam nazwy wiem, że na Buk. coś tam ;)) Jestem zachwycona Ibi i Czesiem. Yorki ideały, naprawdę :loveu: Niestety nie ma a hodowla to Bukolika ale informacje o miotach możesz znależć na stronie hodowli angielskilord.com bo ojciec Ibi jest z tej hodowli :) Quote
Recommended Posts