Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszystkich :razz:, jestem dumna posiadaczka poltorarocznego psiaka, wlasnie znalazlam to forum przez przypadek, i jak bede miala okazje to wkleje zdjecia mojego malucha :loveu:. Pepiczek jest typowym Yorkiem, zadziornym, wlazacym w kazda dziure i goniacym wiewiorki. Oprocz tego kocha wszystkich ludzi, a juz najbardziej dzieci. Bardzo madry, przynosi zabawki na prosbe, siada, kladzie sie i zostaje na rozkaz. Rozumie tez takie slowa jak 'spacer', 'serek', 'kurczak', 'daj buzi'.
Bede na pewno czesto wpadac!

Posted

Witaj Pepiko!
Mam nadzieję, że na forum będzie ci tak jak to mówią na forum.thesims.pl
"Cód, miód i orzeszki" :D
Pozdrawiamy i witamy
Ariedale i Feniks, który też daje buzi:D

Posted

Dziekuje za mile slowa ;), Pep tez mial taki etap ale na szczescie bylo to baaardzo dawno temu :crazyeye: hahaha.

edytowane: mam filmik z Pepkiem, czy jest jakis watek z filmikami juz? Nie chce zakladac nowego i sie narazic zaraz na poczatku hehe

Posted

[quote name='Ariedale']Czy ten w sygnie to Twoje słonko? Boże jaki ten Yorczuś ciudny!
Oj dziekuje, tak to moj Pepper. Zdjecie jest z lipca, zaraz po fryzjerze, byl bardzo krociutko sciety bo sie wybieralismy na kempingowanie nad jezioro i nie chcielam zeby sie meczyl.

Posted

[quote name='Pepik']
edytowane: mam filmik z Pepkiem, czy jest jakis watek z filmikami juz? Nie chce zakladac nowego i sie narazic zaraz na poczatku hehe

Jest tutaj taki wątek;)

Witam wszystkich nowych yorkomaniaków i ich pociechy. Trochę Was przybyło:multi:
Życzymy przyjemnego spędzania czasu na forum!

Posted

tigrunia napisał(a):
A widziałyście Czesia ?? W liście Yorków jest :) Ale śliczny :loveu::loveu: Bardzo prosze właściciela / właścicielkę zeby tu napisała parę słów o nim :multi::multi:

Witamy Czesia jest boski a tak na marginesie to braciszek IBI tak piekny jak ONA :)

Posted

witam wszystkich milosników Yorczków. na dogomani jestesmy od niedawna więc chciałabym na początku się przedstawić:) jestem Czesio mam 4 miesiace i 15 dni jak jego siostrzyczka IBI, moja wlaścicielka jest Kamila:)
Czesio to bardzo żywy kawaler lubiacy zabawę zarówno na dworzu, szczególnie na zieloniutkiej trawce, jak i w domu. Uwielbia liście i za każdym razem jak wychodzimy na spacer wybiera sobie jeden i spaceruje sobie z nim:) taki maly otchylek z niego. niestety robi sie z niego mały urwisek szczeka bez powodu, a może ciagle chciałby zwracac na siebie uwage i na przyklad bawić sie? no tak:) malutki diabełek. podeślę wiecej zdjęć jak je pozmniejszam. pozdrawiam wszystkich yorko maniaków:)
Czesio i Kamila:)

Guest Agata_B
Posted

Kamilkson lub Iberia - istnieje strona hodowli waszych yoreczków? (teraz nie pamiętam nazwy wiem, że na Buk. coś tam ;))
Jestem zachwycona Ibi i Czesiem.
Yorki ideały, naprawdę :loveu:

Posted

Agata_B napisał(a):
Kamilkson lub Iberia - istnieje strona hodowli waszych yoreczków? (teraz nie pamiętam nazwy wiem, że na Buk. coś tam ;))
Jestem zachwycona Ibi i Czesiem.
Yorki ideały, naprawdę :loveu:

Niestety nie ma a hodowla to Bukolika ale informacje o miotach możesz znależć na stronie hodowli angielskilord.com bo ojciec Ibi jest z tej hodowli :)