Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Ja wraz z moim Tolkiem chcielibyśmy się przywitać ze wszystkimi yorkofanami. Mój yoreczek ma na imie Tolek i jest najpiękniejszym stworzonkiem pod słońcem!!!! Mam go od ubiegłego piątku i to jeden z moim najszczęśliwszych dni w życiu,bo spełniło się moje marzenie i zostałam właśnie właścicielką tego cuda. Tolek urodził się 12 lipca więc jest jeszcze malutką kruszynką,ale niebywale inteligentną. Już zdążyłam go nauczyć załatwiania potrzeb na dworze,a czytając Wasze posty wiem,ze to nie lada wyczyn więc jestem z niego dumna!!!!!!!!!!!! Jest wyjątkowo żywiołowy i zawsze ma ochotę na zabawę na chyba,że śpi:razz:.....To by było na tyle w tym momencie...mam nadzieje,ze przyjmiecie nas do swego miłego grona.!!!!:loveu: Pozdrawiamy!!!!!

Posted

HEJ! Witam serdecznie wszystkich posiadaczy yoreczków:multi: ja także od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą właścicielką suni o imieniu Luna.Jest naprawdę słodka ma już prawie 6 miesięcy , bardzo grzeczna i zawsze skora do zabaw, Pozdrawiamy!

• 3 weeks later...
Posted

Hej! Witam wszystkich dogomaniaków a przede wszystkim yorkomaniaków :)Przeglądam Wasze forum od kilku tygodni i w końcu zdecydowałam się zabrać głos w kilku kwestiach, ale stwierdziłam że najpierw wypada się przywitać:)Więc jeszcze raz witam - ja i moja 8-mies sunia Jessi (dla znajomych Pyśka hi hi :))

Posted

vikiii napisał(a):
Hej! Witam wszystkich dogomaniaków a przede wszystkim yorkomaniaków :)Przeglądam Wasze forum od kilku tygodni i w końcu zdecydowałam się zabrać głos w kilku kwestiach, ale stwierdziłam że najpierw wypada się przywitać:)Więc jeszcze raz witam - ja i moja 8-mies sunia Jessi (dla znajomych Pyśka hi hi :))

Witaj.. moja sunia też ma na imię Jessi :lol::loveu:

Posted

Dziewczynki mam kilka pytań :]

1- które fotki się lepiej ogląda te naturalne czy te z dodatkami ? :]
2 - czy takie fotki jak ta poniżej moge wywołać i jest taka sama cena jak za normalne czy droższe ? - nie śmiejcie sie ale 1 raz w zyciu mam cyfrówkę i nic nie wiem...
proszę was o udzielenie odpowiedzi na pytania :-D

Posted

[quote name='Dominiqa']Dziewczynki mam kilka pytań :]

1- które fotki się lepiej ogląda te naturalne czy te z dodatkami ? :]
2 - czy takie fotki jak ta poniżej moge wywołać i jest taka sama cena jak za normalne czy droższe ? - nie śmiejcie sie ale 1 raz w zyciu mam cyfrówkę i nic nie wiem...
proszę was o udzielenie odpowiedzi na pytania :-D

1.Moim zdaniem te naturalne.. dodatki tylko odwracają uwagę od piesia..
2. Bez problemu wywołaszz - w tej samej cenie . Polecam Carrefour .. ostatnio wywoływałam za 29 gr 10 x 15! Często mają takie promocje..
Pozdrawiam Ja i moja Jessi :lol: