Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Cię Nati i Mróweczko :D :smilecol:

Ja jeszcze nadal sama witam, bo moja Alma jest jeszcze przy mamie i rodzeństwie, ale wszystko się zmieni po 7 maja :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Prepio, miło gościc nowego Yorkofioła na forum, ale my chcemy wiedziec o Tobie i o Twojej Pipi coś wiecej. Przyblizcie się nam.

Dokładnie wiecej więcej infrmacji i fotki prosimy. Witamy serdecznie :P

Posted

Witam Wszystkich zarówno tych dużchych i małych!!!
Mam na imie Magda i od paru dni jestem posiadaczka malego, niesfornego storzonka, czy wszystkie małe Yorki tak sie zachowuja??

Pozdrawiam Magda.

Posted

Ja również (hmm jak na razie jeszcze sama - ale tylko do 8 maja ) witam Magdzię.
Troszkę wam zazroszczę tych waszych pociech, ale myślę, że te parę dni jakoś przeżyję i będę również najszczęśliwszą osobą pod słońcem :-)

Posted

Witam wszystkich serdecznie.
Nazywam się Maria Godniak jestem właścicielką hodowli Yorkshire Terrierów Magiczna Gwiazda. Od jakiegoś czasu systematycznie śledze wasze forum i wkoncu postanowiłam sie zapisac :D
Może krótko przedstawie swoje pieski. Aktualnie jestem w posiadaniu 4 przesympatycznych yoreczków:
najstarsza Ita Dewanagari ( seniorka rodu) 7 lat
Melody Magiczna Gwiazda ( córka Ity) 5 lat
Mozart Magiczna Gwiazda ( synek Ity) 5 lat
oraz najmłodsza roczna Impresja Magiczna Gwiazda ( Yoko, córka Melody), która w tym sezonie rozpoczeła kariere wystawowa.
Mam nadzieje, że miło spędze tutaj czas. Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich. :)

Posted

Witaj Mario :-)

Znamy, znamy! Ciesze sie, ze do nas zawitalas! Mam nadzieje, ze spodoba Ci sie u nas i zostaniesz na dluzej :)
Fajna masz gromadke.
Witaj i baw sie u nas dobrze!