Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='aknilewe']hej wszystkim! może jestem już tu jakiś czas, ale jeszcze się nie przywitałam :)

Witaj pozdrawiamy

Pokaż na dogo Cezarka, mizianko dla słodkiego malucha i czekamy na zdjęcia :happy1:

Posted

:lol: Cześc wam ja mam yorczke lady która ma dwa latka sończone , tak jestem w niej zakochana że nazwałam moją firme jej imieniem i rasą " LADY YORK " Salon Mody i Urody dla Psów i Kotów jestem z Częstochowy zapraszam

JESTEM GROOMEREM

Posted

ROZI napisał(a):
Witaj ladyyork , też jestem pod wrażeniem urody twojej suni . :lol:

Rozi staram się jak umiem szkoda tylko że moja suńka nie jest z rodowodem bo pokazałabym ją wszystkim na wystawach, no cóż nie każdy ma szczęście. A u niej można mówić o pechu bo jest po czępionach tylko mamusia miała 2 mioty w jednym roku i ona jest z tego drugiego:-( ,jednak i tak ją kocham i to bardzo:loveu:

Posted

Jeszcze nie mam pieska , ale jadę po niego 31 sierpnia (a raczej po nią, bo to suczka). Już u niej byłam, widziałam ją, ale jest jeszcze za malutka,zeby ją zabrać od mamy. Nie mam jeszcze tylko dla niej imienia. Może mi coś podpowiecie ?? Myślałam nad :"Czika, Suzy, Lady, Pussy, Daisy, Goldi,Coco" Jak macie jeszcze jakieś pomysly to chętnie skorzystam. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich posiadaczy Yorkusiów :))

Posted

Witam wszystkich!
No forum wpadam od paru dobrych miesięcy (jeszcze długo przed zakupem yorka), ale nie odzywałam się jak do tej pory zbyt wiele...:oops:
Póki co wolałam cichaczem zdobywać informację o tej rasie :p
A więc mam na imię Viola (Violetta-wiem..moi rodzice mieli fantazję), mam 20 lat (stara d**a ze mnie:evil_lol:) i od miesiąca mam małą sunię :loveu:
Moja mała miała się nazywać "Mika" (stąd nick), ale Pani od której ją kupiłam już wcześniej nazwała ją Suzy i tak już zostało :)
Suzunia ma już 3,5 miesiąca i jest (jak wszystkie szczeniaki) przesłodka :loveu:
Więc mówimy wielkie DZIEŃ-DO-BRY! I wkraczamy ;)

Posted

Nastąpiły małe komplikacje jeśli chodzi o moją Jessi :(( Właśnie dzwoniła do mnie Pani od której ją kupuję . Ja chciałam od początku ciemną suczkę i jeździłam , szukałam aż w końcu trafiłam tam (Hodowla Herbu Bawaria) . Zobaczyłam mamusię, zobaczyłam tatusia (oboje ciemni) , zobaczyłam sunię (ale dopiero 4 tyg miała) no i wpłaciłam za nią . Teraz ta kobitka zadzwoniła, ze sunia na łepku sie wybarwia i ona juz nie moze mi zagwarantować, ze będzie ciemna tak jak rodzice ;( Mówiła,ze zostawiła sobie suczke , jest ciemna niby, ale ma 4 m-ce a ta malutka wczoraj 6 tydzien miała. Nie wiem teraz co mam zrobić. Chcę mieć tą suczkę do Hodowli, ale nie takiej byle jakiej, chce jezdzić z nią na wystawy, zdobywać tytuły i z rozmowy tej pani wydawało mi sie,ze ta starsza ma lepsze "predyspozycje". Możecie mi coś doradzić. Jadę tam dopiero we wtorek , na co mam zwrócić uwagę? Pliissss pomóżcie!! ;(

Posted

witajcie, jestem przeszczesliwa posiadaczka yoreczki , ktora niedawno skonczyla roczek,
wabi sie Vika i jest naszym przekochanym szczesciem....

p.s poki co nie bardzo umiem wstawiac zdjatka ale ja tylko sie naumiem to z pewnoscia wam ja pokaze:)))

na wwsze forum sprowadzil mnie pewien klopot..ale moze o nim pozniej, cos dzieje sie z moja suczka i zamierzam poszukac tutak odpowiedzi na pytanka, zanim pojade z nia do weterynarza..

pozdrawiam wszystkich ania i jej Vika