Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja także z Oscarkiem witam nowego zakręconego Yorkofioła ze Sliczną suńcia Figuncia ( u nie na osiedlu tez jest Yoreczka Figa) Mam nadzieje, ze często bedziesz odwiedzała to forum i informowała nas co u pieska.

A ja Jussi miałam okazje poznać na wystawie, ale domyślam się, że pewnie mnie nie poznałą ....

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Bardzo często zaglądam na to forum. Jest super :) Wreszcie udało mi się zalogować. Witam wszystkich obecnych. Jestem właścicielką parki jurasków. Także mam fioła na ich punkcie. Mam olbrzymi problem z wklejaniem fotek.
Malwinko to ja, ta osoba, która przywitała się z tobą przed wejściem na ring w K-cach. pozdrowionka

Posted

Witaj Happy!
Ja z figą do forum dołączyłam wczoraj ( to znaczy miałam wczoraj pierwszy wpis) i zostałam bardzo cieplutko przyjęta. Z wklejeniem zdjęć miałam duuuże prblemy, ale wczorajsza noc była dość owocna i jak widzisz wyniki mojej pracy są dość dobre. jesli masz pytania to pisz,jestem za bierzaca więc chętnie pomogę :D

Posted

Witamy witamy happy :D to jak masz jakiś problem to każdy yorkofioł ci chetnie pomoże z tym,a my to wiesz....jak zwykle, nie mozemy się doczekać na fotki :wink:
pozdrawiam :angel:

Posted

Fajnie że tak ciepło przywitaliście mnie na forum. Mam problemy z wklejaniem zdjęć. Te opisy i kroki jak mam to zrobić, to poprostu chińskie znaczki dla mnie. Zdjęcia moich psów są już na forum w temacie spotkania na wystawach. pozdrawiam.
Gabi & Dustin & Ofra

Posted

Również witam nowe osóbki! :D

Malwinko to ja, ta osoba, która przywitała się z tobą przed wejściem na ring w K-cach. pozdrowionka

A pamietam Cię dokładnie, przemiła osoba z Ceibie a jeśli amsz jakieś prywatne fotki swoich piesków (w tym konkurenta mojego Lorda 8) ) to możesz przesłąc mi je na maila malwina41@op.pl z opisami a ja jes chętnie tu wkleję :wink: :D
po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać :wink:

pozdrawiam :fadein:

Posted

My z Tuffim również przyłączamy się do powitań nowych yorkofiołków. :D
Mam nadzieję ,że będziecie się świetnie czuli na forum.Witajcie! :D :D :D

Posted

Sylwcia napisał(a):
Ja również witam Justynkę i Fiogę oraz Happy.

A tak przy okazji jak wasze psiaki w Lany poniedziałek?? Czy też są mokre??

Moja Figa lekko skropiona tak symbolicznie :)) by sie nie pochorowało biedactwo

Posted

Witam wszystkich serdecznie,
mam na imię Kasia i posiadam dwa yorkusie : rodowodową sunię Kaję i nie rodowodowego pieska Figla. Oba kocham nade wszystko. Niedawno natrafiłam na to forum z czego cieszę się niezmiernie, bo wiele ciekawych informacji można tu uzyskać. Za wszelkie niedociągnięcia w moich postach proszę o wybaczenie, gdyż jestem początkującym użytkownikiem, ale z pewnością szybko to nadrobię.
Pozdrawiam
Kasia :kiss_2:

Posted

Witaj Kasiu,

cieszymy sie, że udało Ci sie trafic na to wspaniale forum. Fajnie, ze nasze grono w tak szybkim tempie sie powieksza. Koniecznie musisz nam cos wiecej o swoich pieskach napisac i oczywiscie zasypac nas zdjeciami. Caluski dla Ciebie i piesiow

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Witaj Kasiu,

cieszymy sie, że udało Ci sie trafic na to wspaniale forum. Fajnie, ze nasze grono w tak szybkim tempie sie powieksza. Koniecznie musisz nam cos wiecej o swoich pieskach napisac i oczywiscie zasypac nas zdjeciami. Caluski dla Ciebie i piesiow

Dokładnie nic dodać nic ująć ino dołączam sie do powitań :P