Daga_i_Oskar Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 I ja także z Oscarkiem witam nowego zakręconego Yorkofioła ze Sliczną suńcia Figuncia ( u nie na osiedlu tez jest Yoreczka Figa) Mam nadzieje, ze często bedziesz odwiedzała to forum i informowała nas co u pieska. A ja Jussi miałam okazje poznać na wystawie, ale domyślam się, że pewnie mnie nie poznałą .... Quote
Coral Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Ja również Witam Cie serdecznie na tym superasnym forum Pozdrawiam Karolina i Pinki :D :D Quote
Happy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Witam! Bardzo często zaglądam na to forum. Jest super :) Wreszcie udało mi się zalogować. Witam wszystkich obecnych. Jestem właścicielką parki jurasków. Także mam fioła na ich punkcie. Mam olbrzymi problem z wklejaniem fotek. Malwinko to ja, ta osoba, która przywitała się z tobą przed wejściem na ring w K-cach. pozdrowionka Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Happy miło, ze wreszcie dolaczylas do naszego grona :) Musisz koniecznie pokazac nam swoje pieski :) a dokladnie w czym masz problem z tym wklejaniem?? Quote
Justka&Figa Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Witaj Happy! Ja z figą do forum dołączyłam wczoraj ( to znaczy miałam wczoraj pierwszy wpis) i zostałam bardzo cieplutko przyjęta. Z wklejeniem zdjęć miałam duuuże prblemy, ale wczorajsza noc była dość owocna i jak widzisz wyniki mojej pracy są dość dobre. jesli masz pytania to pisz,jestem za bierzaca więc chętnie pomogę :D Quote
grygy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Witamy witamy happy :D to jak masz jakiś problem to każdy yorkofioł ci chetnie pomoże z tym,a my to wiesz....jak zwykle, nie mozemy się doczekać na fotki :wink: pozdrawiam :angel: Quote
Sylwcia Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Ja również witam Justynkę i Fiogę oraz Happy. A tak przy okazji jak wasze psiaki w Lany poniedziałek?? Czy też są mokre?? Quote
tygrysek-kr Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Witam kolejnego Yorkofioła. Happy fjany nick hehe :wink: Czekamy na twoje psiaki. ALe się nasze grono błyskawicznie powiększa super :lol: Quote
Happy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Fajnie że tak ciepło przywitaliście mnie na forum. Mam problemy z wklejaniem zdjęć. Te opisy i kroki jak mam to zrobić, to poprostu chińskie znaczki dla mnie. Zdjęcia moich psów są już na forum w temacie spotkania na wystawach. pozdrawiam. Gabi & Dustin & Ofra Quote
Sylwcia Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 A nasz Yoreczek jeszcze daleko od nas ale... jeszcze pare tygodni i... bedzie NASZ!!!! Quote
Sylwcia Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Alunia to nasz przyszłe oczko w głowie :-) !!![/code] Quote
Marca_Besi Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Serdecznie witam wszystkich nowych Yorkofiołów!! Quote
Yorkies Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Również witam nowe osóbki! :D Malwinko to ja, ta osoba, która przywitała się z tobą przed wejściem na ring w K-cach. pozdrowionka A pamietam Cię dokładnie, przemiła osoba z Ceibie a jeśli amsz jakieś prywatne fotki swoich piesków (w tym konkurenta mojego Lorda 8) ) to możesz przesłąc mi je na maila malwina41@op.pl z opisami a ja jes chętnie tu wkleję :wink: :D po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Alka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 My z Tuffim również przyłączamy się do powitań nowych yorkofiołków. :D Mam nadzieję ,że będziecie się świetnie czuli na forum.Witajcie! :D :D :D Quote
rzaba Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 troszkę spóźnieni, bo opiero dziś wróciliśmy z "kurczaczka" ale WITAMY WITAMY :laola: Quote
Wind Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 I ja serdecznie witam kojenych Nowych :D :D :D Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja również wszystkich nowych yorkofiołów przeserdecznie witam :D Quote
Justka&Figa Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Sylwcia napisał(a):Ja również witam Justynkę i Fiogę oraz Happy. A tak przy okazji jak wasze psiaki w Lany poniedziałek?? Czy też są mokre?? Moja Figa lekko skropiona tak symbolicznie :)) by sie nie pochorowało biedactwo Quote
Gosiek Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja również witam nowych na forum :D Na pewno szybko się wciągniecie w codzienne zaglądanko na dogo :wink: :lol: Quote
Beata-Daisy Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 :laola: WITAM WSZYSTKICH NOWYCH MILOSNIKOW RASY POZDROWIONKA I CALUSKI Quote
DogoKika Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Kasia i posiadam dwa yorkusie : rodowodową sunię Kaję i nie rodowodowego pieska Figla. Oba kocham nade wszystko. Niedawno natrafiłam na to forum z czego cieszę się niezmiernie, bo wiele ciekawych informacji można tu uzyskać. Za wszelkie niedociągnięcia w moich postach proszę o wybaczenie, gdyż jestem początkującym użytkownikiem, ale z pewnością szybko to nadrobię. Pozdrawiam Kasia :kiss_2: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Witaj Kasiu, cieszymy sie, że udało Ci sie trafic na to wspaniale forum. Fajnie, ze nasze grono w tak szybkim tempie sie powieksza. Koniecznie musisz nam cos wiecej o swoich pieskach napisac i oczywiscie zasypac nas zdjeciami. Caluski dla Ciebie i piesiow Quote
tygrysek-kr Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Witaj Kasiu, cieszymy sie, że udało Ci sie trafic na to wspaniale forum. Fajnie, ze nasze grono w tak szybkim tempie sie powieksza. Koniecznie musisz nam cos wiecej o swoich pieskach napisac i oczywiscie zasypac nas zdjeciami. Caluski dla Ciebie i piesiow Dokładnie nic dodać nic ująć ino dołączam sie do powitań :P Quote
Ola&Kika Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Witam serdecznie! :D :wink: I nic dodac-nic ując z wypowiedzi Dagusi :lol: Quote
Recommended Posts