Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie

Już od jakiegoś czasu przebywam na dogmanii i czytam wasze posty, aż i w końcu postanowiłam się zalogować. Za wszelkie moje błędy przepraszam, ale dopiero "raczkuję" w porównaniu do Niektórych :-)
Jestem wielbicielem YORECZKÓW tak jak wszyscy z Was.
W obecnej chwili odliczam dni do czasu przywiezienia "Małego skarbunia" do domku.
Pozdrawiam gorąco

Posted

Oczywiście, że dam znać, ale to jeszcze trochę potrwa (dziś maluszki kończą 2 tydzień). Do tego czasu aż znajdzie się u mnie - przygotowuję i kompletuję wszystkie niezbędnie rzeczy :-)
W takim gronie na pewno miło upłynie nam czas.

Posted

Sylwcia i Magda bardzo mi milo, ze znami jestescie!! :lol:
Witamy bardzo serdecznie i czujcie sie tu DOSKONALE! Nie martwcie sie poczatkami - z czasem poczujecie sie jak u siebie!!! Buziaki

Posted

Bardzo serdecznie witam nowych yorkofiołków! :D Mam nadzieję ,że przyjemnie spędzicie czas na forum.

Sylwcia - bardzo sympatycznie było z Tobą pogadać na gg.

Posted

Witam! Ja mam na imię Justyna a moja piękna psiuńka Figa. Mam ją od tygodnia i jestem oczarowana. Forum znalazłam w czwatrek i od tego dnia codziennie czytam nowe tematy. Bardzo fajnie że jest coś takiego, bo to mała encyklopedia wiedzy o Yorkach. Ja sama dowiedziałam się już baaardzo dużo nowych rzeczy (a myślałam że wiem już wszystko :D )Cieszę się bardzo, że mogę się wam przedstawić i mam nadzieję że polubicie mnie i Figę. Pozdrawiamy i życzymy Wsołych Świąt

Posted

Tygrysku bardzo mi miło (skacze pod sufit) że mnie witasz :D mam oczywiście mnóstwo pytań co do forum jak działa i jak wstawiać zdjątka psiaków pod nazwą oraz ile piesek ma już miesięcy i wogóle tysiące pytań :))))

Posted

Witaj Justynko :-)

Baw sie z nami dobrze :-) Sliczna masz sunke! Moze cos o niej skrobniesz: gdzie sie urodzila, jaki ma charakter i jak wszyscy w domu oszaleli na jej punkcie ;)

pozdrawiam,

Posted

Ojej dziękujemy z Figa wszystkim, ja wiedziałam,że na tym forum jest tak familijnie :angel: i przyjemnie. Ze wszyscy cieszą się z nowo dołączonych osób i Yoreczków. Moja Figa jest jeszcze baardzo malutka. Odebraliśmy ją w niedziele od chodowcy. Jak się domyślacie ja chciałam już jechać do tej Pani o 7 rano ale siłą przetrzymałam w domu do 10 i odebraliśmy nasza małą 20 marca - dzień przed 1 dniem wiosny węc wiosna była już w domu :)))) Choć jest z mani dopiro tydzień to my już jestesmy w niej po uszy zakochani (my czyli ja i mój chłopak Marcin) jak tylko nie śpi to caly czas się znia bawimy - przytulamy - no robimy wszystko by zapomniała o mamie siostrach i braciach, a by nową rodzinąbylibyśmy jużMy. Myślę ze już to się stało, bo choć pierwszego dniaw domu była troszkę smutna to już teraz biega skacze i bawi się wspaniale. nie ma już smutych min :)) uważamy na nią jak na jajko i przy każdym "zastanowieniu się: psa czyli chwili bez ruchu biegniemy do niej bo myslimy ze coś się jej stało - lae myśle ze to norma - że każdy tak miał ;)). jak znalazłam to forum to od czwartku nie moge oderwać wzroku od Komputera, oglądam Wawsze piękne psiaczi i nie moge się nadziwić że moja tez bedize taka piękna. Tera zjest jeszcze straszną pierdułką - biega - szaleje przewraca się o dywan itp Mam nadzieje że będziemy mogli często rozmawiać i dzielic się wiedzą i wrażeniami - oraz zwykłymi pogaduszkami :))
Pozdrawiamy z Figą i wszystkim życzymy umiarkowanie mokrego Dyngusa ;))

Posted

Justynko,
Witam Cię i Twoją słodziutką kruszynę ! :D Widzę, że u Ciebie już zapanowała atmosferka yorkomani :lol: Jak u każdego właściciela yoreczka :D :wink:

Posted

Justyno:

Ja również witam cię na naszym forum i cieszę się że do nas zajrzałaś, twoja sunia jest urocza!
Czy możesz zdradzić czy jest z rodowodem?

pozdrawiam :fadein:

Posted

Figulka nie ma rodowodu. nie wiem czy to dobrze, czy żele, wzieliśmy ja z polecanej chodowli (polecanej przez Pania przewodniczącą sekcji terierów z łódzkiego Zw Kynologicznego, a także przez znajomą właściecielkę Yorka) więc wiemy że to będzie York a nie np pół York pół sznaucer :lol:

Posted

Witam serdecznie Moja imiennieczkę!
Bardzo dawno mnie tu nie było :oops: ....za co bardzo przepraszam. :D ....ale bylo troche pracy itp....to nie o tym!

Super,ze zawitalas na tym forum!jest tu wiele swirusów....tzn w pozytywnym tego slowa zanczeniu.....szkoda,ze Twoje malenstwo nie posiada rodowodu, mozna by bylo sie spotkac na wystawach...ale tak czy inaczej....Droga Justynko
WITAM CIE SERDECZNIE JA I MOJE 3 Y.T - I 5 MALUCHÓW!

Posted

Wow Jussi :o

nareszcie do nas zajrzałaś.... szczeniaczki super, zresztą ja wiem o tym z twojej stronki którą sprawdzałam żeby zobaczyc co u Ciebie... :wink: 8)

fajnie że narescie wróciłas bo mnie Ciebie brakowało :wink: widziałam Cie w Katowicach ale z powodu braku czasu nie znalazłam chwilki by podejśc... :-? no ale jeszcze wiele wystaw przed nami :evilbat:

pozdrawiam :fadein: