*Iza* Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dobra kończe już to witanie :) czekamy na inne yorkofanki ;) Quote
Yoanka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Iza , ja też nie mam jeszcze yorka. Lubię czytać o pieskach innych użytkowników forum. Teraz będzie nas więcej . Pozdrawiam Yoanka Quote
*Iza* Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Yoanka napisał(a):Witaj Iza , ja też nie mam jeszcze yorka. Lubię czytać o pieskach innych użytkowników forum. Teraz będzie nas więcej . Pozdrawiam Yoanka Witaj Yoanko! A chciałabyś mieć? Co stoi na przeszkodzie? Zapraszam na OFF-a nie ma co zaśmieciać tego wątku :) Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 To tak będziemy się witać ? ;) A gdzie jakieś nowe osoby zakochane w yorkach? Quote
Monietta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 witam serdecznie wszytskich właścicieli yorków.mam na imie monia i jestem z krk:)za tydzień odbieram mojego "synka"-Elfiego.bardzo to przezywam:roll:nie jest to rasowy piesek i wszyscy nastraszyli mnie nieźle jeśli chodzi o jego zdrowie.chciałabym aby było mu u mnie najlepiej.to mój pierwszy piesek i troszke sie denerwuje ale tez ekscytuje:lol: Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj Moniko! Czekamy na newsy o piesku :loveu: . Quote
Monietta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dziękuje Wam Kochani za miłe przyjęcie,widze,że panuje tu przemiła atmosfera i bede tutaj czesto wpadać:) od dwóch tygodni kolekcjonuje wyprawke dla mojego maluszka.Mam juz miseczki,legowisko,smycz i obróżke,2 zabawki,szczotke;)reszte dokupi się dziś;) Elfiego odbieram 27 tj nd choc wolałabym wczesniej np w piątek.nacieszyłabym sie nim cały weekend:)w pon niestety do pracki ale siedze tam tylko do 12 wiec mały nie bedzie za długo sam w domku:)gorzej bedzie od pażdz kiedy wróce do studium:roll:pozdrawiam gorąco z nieco zimnego Krakowa-m. ;) Quote
karika Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witam wszystkich yorkmaniaków. Mam na imię Karina pochodzę ze Śląska .Jestem właścicielką prawie pięcio miesięcznej yoreczki .Pozdrawiam wszystkich serdecznie;) Quote
*Iza* Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witamy Cię Karino ! Czekamy na wiadomości o twoim piesku ;) Quote
koregra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Karino ;) Czekamy na foteczki twego malucha :loveu: Quote
melinda:-) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 witam wszystkich nowych dogomaniaków i czekamy za zdjeciami Waszyc pociech;) Quote
karika Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dziękuję za miłe przyjęcie ,zdjęcia wlepię jak połapię się na tym forum.Pozdrawiamy Karina i Sindi;) Quote
ROZI_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witajcie nowe dogomaniaczki i pokazujcie nam swoje cudeńka Quote
Recommended Posts