maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Alexandra i Martucha miło powitać nowe koleżanki:p Witamy Witamy :oops: daria1 napisał(a):Witamy w gronie yorkofiołów :evil_lol: hihi jeszcze Moj tofis nie jest w domku a juz mam fiola :P wiec nie bede dyskutowac jak to z tym bizkiem na ich ppunkcie jest, bo ja juz Go mam :D Quote
Magda-Yorki Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No to dzięki, teraz muszę dać, aż stooooooooooooooooooo postów!!!:crazyeye: W głowie się kręci:shake: :shake: :shake: :oops: Quote
MałaMi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ojej już troszkę tutaj jestem i nawet się nie przedstawiłam :oops: no wiec mam na imie Ola mam 18 lat (jak każda z Was Kochane :cool3: ) ;) mieszkam w Sosnowcu i niestety narazie nie posiadam yorka :placz: mam za to kundelka Bombelka który jest już staruszkiem :lol: a o yorku marze po cichutku i narazie ucze się wszystkiego :):) pozdrawiam :p Quote
Sylwcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [LEFT]Witaj Olu w naszych skromnych progach. Mam nadzieję, że marzenia o yorku spełnią się jak najszybciej i że będziesz dobrą Pancią dla maluszka (do tych życzeń przyłącza się również Alma, która do Ciebie macha wesoło ogonkiem ) [/LEFT] Quote
MałaMi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :) dziekuje Sylwcia :) :multi: ucałuj ode mnie Almusie w pychola :) :loveu: Quote
Sylwcia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Alexis Alma przesyła również słodkiego buziaka :-) (a całować to się uwielbia hehehehehe) [/LEFT] Quote
migotka989 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie juz od dawna przegladam forum o yorkach mam małego urwiska wabi sie Majlo jest bardzo kochany ma dopiero 3 miesiace:p mam nadzieje ze pomozecie mi jak bede miała jakis problemik z moim kochaniutkim pieseczkiem;) pozdrawiam wszystkich yorkomaniakow:p Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='migotka989']pomozecie Pomożemy :evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej Migotka989 Witamy na forum! Pokaż nam tego swojego urwiska;) Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='nane']Pomożemy :evil_lol: Kurcze pieczone skąd ja to znam? :hmmmm: Quote
Hania:) Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 migotka989 napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie juz od dawna przegladam forum o yorkach mam małego urwiska wabi sie Majlo jest bardzo kochany ma dopiero 3 miesiace:p mam nadzieje ze pomozecie mi jak bede miała jakis problemik z moim kochaniutkim pieseczkiem;) pozdrawiam wszystkich yorkomaniakow:p Witaj Migotko!!! ciesze sie ze jestes, tym bardziej ze nasze pieski to rówieśnicy! Kiedy urodził sie Majlo?:) Berek 30. 12. 2006:multi::multi::multi: Quote
migotka989 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 witam Majlo urodził sie 25-01-2007 jest jeszcze młodziutki ale daje mi niezle popalic:mad: postaram sie jak najszybcjej dodac fotke mojego kochanego piesia;) Quote
migotka989 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a to jest moj piesek Majlo ma dopiero 3 miesiace;) Quote
migotka989 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hmmm to mam problem moze ktos mi pomoze jak wstawic zdjecie??:shake: :oops: Quote
migotka989 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a jak chcecie to wejdzcie sobie w galerie yorkow i tam pod nikiem migotka989 bedzie Majlo narazie jest tylko jedno zdjecie ale obiecuje ze dodam wiecej fotek mojego piesia Quote
Sara_i_Aris Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 1. Zmniejszasz zdjęcia do max. 500x500 piks. 2. Wchodzisz na www.imageshack.us, wybierasz przeglądaj i zdjęcie, potem host it. 3. Wybierasz któryś z linków (ja zawsze ostatni w drugiej rubryce). 4. Wpisujesz (bez spacji). I gotowe! Quote
migotka989 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dzieki teraz napewno powinno sie udac:multi: Quote
Kaladan Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam wszystkich oficjalnie :) Mam na imię Anka. Mieszkam w Połańcu (woj.świętokrzyskie), studiuję w Lublinie. Od kilku lat hoduję...gordon settery. Kilka tygodni temu, dzięki najróżniejszym splotom zdarzeń, w nasze życie i serca wkroczyła mała DI. To wkroczenie nastąpiło przebojem i z rozbrajający urokiem, który charakteryzuje wszystko co DI robi. Mała szybko odnalazła się wśród naszych psów - seterom wiesza się na uszach a kaukazowi wylizuje nos :) Nie przeraża jej ani plątanina wielu wielkich łap ani przepastne pyski. Bez problemu zaakceptowała też 2 style życia - weekendy na wsi z reszta psów, kopanie dołków i ganianie po trawie oraz dni w akademiku, imprezy i pełno cioć i wujków :) Oficjalne informacje o DI i jedno zdjęcie dodałam do wątku "Z jakich hodowli są wasze pieski". Quote
Burchardt Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Serdecznie witamy sforę przepastnych pysków i wielkich łap, ale przede wszystkim Di i Anię. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek Quote
Recommended Posts