Magda-Yorki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jestem nowa na tym forum! Narazie gubię się trochę, a ponieważ to mój pierwszy post pytam jak dodaje się obrazek koło nazwy! Weszłam tu, bo mam Yorkshire Terriera. Ma dopiero 8 tygodni i jest u mnie od soboty (24 marca oczywiście 2007). Proszę o rozjaśnienie mi sytuacji na tym forum! Z góry dziękuję-Madzia!;) Quote
Magda-Yorki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dziękuję, że ty Madziasto4 miło mnie przyjęłaś!!!:multi: Fajnie, że masz na imie Madzia i ja też! (chyba masz tak na imię). Już mam swój Avatarek!!!:multi: Mój Yorczek ma na imię Alex (Aleks). Kocham go najbardziej ze wszyyyyyyyyyyyyyyystkich psów!!! Tak samo jak mojego kotka Milkę, która umarła w trakcie operacji! Niestety! A fajnego mam Avatara? Pozdro. Madzia Quote
Magda-Yorki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mam jeszcze jedno pytanko jak w trakcie postu dać obrazek np. zdjęcie??? Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Proszę bardzo, tu jest instrukcja wstawiania zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No więc bardziej przystępnie: 1. Zmniejsz zdjęcie do wymaganego rozmiaru max 500x500 pikseli (np przy pomocy programu IrfanView) 2. Wejdź na np www.fotosik.pl i w okienku wyszukaj zdjęcie w komputerze i kliknij 'Dodaj' 3. Następnie wybierz odpowiedni adres zdjęcia (zatytułowany 'Pełen rozmiar na forum') 4. Teraz tylko wystarczy wstawić ten adres do okienka postu i wysłać wiadomość. Quote
Magda-Yorki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ok idę zobaczyć!!!:lol: :lol: :lol: Pozdrowienia!!! Quote
Magda-Yorki Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mam jeszcze pytanko ile trzeba dać postów, żeby mieć pierwszą łapkę odciśniętą, bo ja mam narazie około 20 i nie mam łapki a widzę, że Ci co mają 2 łapki mają około 200 i więcej postów W takimrazie pewnie 100 postów trzeba mieć na jedną łapkę, tak:smilecol: :???: :???: :???: Quote
Alexandra1994 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej! Mam na imię Ola i mieszkam w Krakowie. Jestem posiadaczką sześciomiesięcznego yorka imieniem Tobi. Cieszę się, że tu trafiłam i mam nadzieję, że będzie mi się miło postowało. Quote
Hania:) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Alexandra1994 napisał(a):Hej! Mam na imię Ola i mieszkam w Krakowie. Jestem posiadaczką sześciomiesięcznego yorka imieniem Tobi. Cieszę się, że tu trafiłam i mam nadzieję, że będzie mi się miło postowało. Witaj witaj:loveu::loveu::loveu: Cieszymy się ze do nas zawitałaś:):):) Pogłaskaj od nas Tobiego:loveu::loveu::loveu: Ach........ jacy tu młodzi wszyscy.......:oops: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hania:) napisał(a): Ach........ jacy tu młodzi wszyscy.......:oops: Nie przesadzaj:eviltong: My również witamy Ciebie Olu!!!:multi: Quote
Anusia & Alutka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hania:) napisał(a): Ach........ jacy tu młodzi wszyscy.......:oops: My tez jestesmy mlode! Tylko na swoj sposob :cool1: Quote
nane Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):My tez jestesmy mlode! Tylko na swoj sposob :cool1: dziewczynki ustaliłyśmy już raz na offie każda z nas ma 18lat :cool3: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nane napisał(a):dziewczynki ustaliłyśmy już raz na offie każda z nas ma 18lat :cool3: Dobra! Dla mnie może być:eviltong: Quote
nane Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dobra! Dla mnie może być:eviltong: Madzie mówiłam o tych 18-letnich "inaczej":roll: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nane napisał(a):Madzie mówiłam o tych 18-letnich "inaczej":roll: Przecież wiem:eviltong: Jak to zabrzmiało "inaczej":evil_lol: Quote
Hania:) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nane napisał(a):dziewczynki ustaliłyśmy już raz na offie każda z nas ma 18lat :cool3: Kurcze, zapomniałam:oops::oops::oops: Ech ta skleroza.......:shake::cool3: I to juz wieku 18 lat?!:evil_lol: Quote
maartucha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja tez nowa :eviltong: Dzien dobry :D Marta milo mi :D no i nie wiem :P na foto blogu cala historia hihi :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cze Alexandra i Martucha miło powitać nowe koleżanki:p Quote
Recommended Posts