Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem nowa na tym forum! Narazie gubię się trochę, a ponieważ to mój pierwszy post pytam jak dodaje się obrazek koło nazwy! Weszłam tu, bo mam Yorkshire Terriera. Ma dopiero 8 tygodni i jest u mnie od soboty (24 marca oczywiście 2007). Proszę o rozjaśnienie mi sytuacji na tym forum! Z góry dziękuję-Madzia!;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, że ty Madziasto4 miło mnie przyjęłaś!!!:multi: Fajnie, że masz na imie Madzia i ja też! (chyba masz tak na imię). Już mam swój Avatarek!!!:multi: Mój Yorczek ma na imię Alex (Aleks). Kocham go najbardziej ze wszyyyyyyyyyyyyyyystkich psów!!! Tak samo jak mojego kotka Milkę, która umarła w trakcie operacji! Niestety!
A fajnego mam Avatara?
Pozdro. Madzia

Posted

No więc bardziej przystępnie:
1. Zmniejsz zdjęcie do wymaganego rozmiaru max 500x500 pikseli (np przy pomocy programu IrfanView)
2. Wejdź na np www.fotosik.pl i w okienku wyszukaj zdjęcie w komputerze i kliknij 'Dodaj'
3. Następnie wybierz odpowiedni adres zdjęcia (zatytułowany 'Pełen rozmiar na forum')
4. Teraz tylko wystarczy wstawić ten adres do okienka postu i wysłać wiadomość.

Posted

Mam jeszcze pytanko ile trzeba dać postów, żeby mieć pierwszą łapkę odciśniętą, bo ja mam narazie około 20 i nie mam łapki a widzę, że Ci co mają 2 łapki mają około 200 i więcej postów
W takimrazie pewnie 100 postów trzeba mieć na jedną łapkę, tak:smilecol: :???: :???: :???:

Posted

Alexandra1994 napisał(a):
Hej! Mam na imię Ola i mieszkam w Krakowie. Jestem posiadaczką sześciomiesięcznego yorka imieniem Tobi. Cieszę się, że tu trafiłam i mam nadzieję, że będzie mi się miło postowało.

Witaj witaj:loveu::loveu::loveu: Cieszymy się ze do nas zawitałaś:):):) Pogłaskaj od nas Tobiego:loveu::loveu::loveu:

Ach........ jacy tu młodzi wszyscy.......:oops:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
My tez jestesmy mlode!
Tylko na swoj sposob :cool1:

dziewczynki ustaliłyśmy już raz na offie każda z nas ma 18lat :cool3:

Posted

nane napisał(a):
dziewczynki ustaliłyśmy już raz na offie każda z nas ma 18lat :cool3:

Kurcze, zapomniałam:oops::oops::oops: Ech ta skleroza.......:shake::cool3: I to juz wieku 18 lat?!:evil_lol: