Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta,

Witaj na Forum Yorkow :-) Milo, ze do nas wpadlas :) :)

grygy,

Lobuzie! Ja nie dusze tylko od razu tluczkiem po glowie daje :lol:
No prosze, czlowiek na chwile z Dogo wychodzi i zaraz dowiaduje sie jakim jest potffforem :lol:

Posted

Beatko, my tylko żartujemy, bo wiemy że na dogo jak cię nie ma porządku pilnowac trzeba 8)
A co do tego potfforka to ty możesz być jedynie jakims milutkim pluszowym :lol: 8)

pozdrawiam :angel:

Posted

[quote name='Malwina']A co do tego potfforka to ty możesz być jedynie jakims milutkim pluszowym

Malwinko,

Moj TZ czasami jest innego zdania :lol: :lol: :lol:

Posted

Yorkies napisał(a):
Beatko, my tylko żartujemy, bo wiemy że na dogo jak cię nie ma porządku pilnowac trzeba 8)
A co do tego potfforka to ty możesz być jedynie jakims milutkim pluszowym :lol: 8)

pozdrawiam :angel:

Ale po co odrazu straszyć hehe :wink: :lol: :D :P :wink:

Posted

A ja jestem Sylwia :D Córka arh73 (ktoś może znać z forum o yorkach). Moje pieski to Tosia, Megi i Sara :p Tosia i Megi to yorki, a Sara to jamnik. ;D Mam nadzieję, że będzie tu miło ^^ Mój nr. gg: 3126101 - dla bliższego poznania :D

Posted

A ja także bardzo serdecznie witam Lenka bez Yoreczka (jeszcze :lol:) i Elunke z pieseczkami. Imiona na pewno pomożemy wybrać. Własnie ten wątek teraz był poruszany na offie wiec zachecam do przeczytania dotychczasowych propozycji :):) Tylko zalezy czy chcesz piesia czy suczke bo my jak narazie dla samym piesiow wymyslamy :lol:

Posted

cześć,

cieszę się, że powstał taki post, wreszcie nadarzyła się okazja, żeby się przedstawić i poznać stałych i nowych bywalców forum.
bodajże w zeszłym miesiącu po raz pierwszy załogowałam się na forum i napisałam niefortunną wiadomość, która kilka dni później została zablokowana. wtedy jeszcze szukałam yorka. dziś śmiało mogę się pochwalić, że zostało mi jeszcze 11 dni do czasu pojawienia się u mnie wertera. już zaklepany, kupiony. teraz z chęcią poznamy wielu znajomych.

pozdrawiamy ciepło, choć za oknem chlapa.

rzaba i werter