Viola&Max Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Witam Was wszystkich bardzo gorąco w ten zimny i wietrzny dzień.Jestem tutaj nowa ,więc chciałam się przedstawić, mam na imię Viola ,a mój piesek Max(ma 2,5 miesiąca).Forum czytam już od dłuższego czasu ,dzięki czemu mogłam dowiedzieć się bardzo wielu pożytecznych i sprawdzonych rzeczy.Chciałam także podkreślic to ,że panuje tu bardzo przyjazna atmosfera i dlatego mam nadzieję ,że mnie i Maxa przyjmniecie także do swojego grona Yorkofiołów. Pozdrawiam. Quote
Amanda Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Witaj VIOLA!!!,tak się akurat zdarzyło,że tutaj jestem więc powitam Ciebie i Twojego Maxa jako pierwsza :wink: Koniecznie wklej jakąś foteczkę pieska i oczywiście swoją! :D Pozdrawiam,Asia&Zulka :angel: Quote
Viola&Max Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Dzięki za powitanie Asiu&Zulka.Co do zdjeć napewno się pokarzę z psinką ja tylko nauczę się je wklejać.Pozdrawiam. Quote
Wind Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Hej Viola :) Ja rowniez czekam na fotki i wiecej informacji o Twoim Maxsiu :) Co do fot, to zerknij na przyklejony temat o wklejaniu zdjec "krok po kroku" :) pozdrawiam, Quote
Alka Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Viola - ja również Ciebie witam na forum! :D Pisz dużo o pieseczku i koniecznie wklejaj fotki. Quote
Viola&Max Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Witaj Wind! A temat o wklejaniu zdjec prześledzę wnikliwie i mam nadzieję że dojdę ''jak i co''. Pozdrawiam.[/b] Quote
Viola&Max Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Alka, miło mi Cię poznać tym bardziej ,że również jestem z Rybnika. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Violus i my z Oskarkiem bardzo serdecznie i goraco Ciebie i Maxika witamy na zakręconym, ale jakze przyjaznym forum :):) Zdjątka szybciutko nauczysz sie wklejac a my bedziemy je podziwiac :):) Quote
Marca_Besi Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Viola&Max Serdecznie witamy nowego Yorkofioła! Quote
Alutka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Nareszcie udało mi się zarejestrować :P serdecznie witam wszystkich miłośników yorków :P Quote
Daga_i_Oskar Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Alutka nam także jest miło gościć nową osóbkę na forum. Napisz koniecznie coś o sobie i o piesiu jeżeli już Go posiadasz:) Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 A ja witam gorąco i serdecznie wszystkich nowych yorkofiołów!!! :laola: Mam nadzieje, że miło i owocnie spędzidziecie tutaj czas i zapraszam na off-ika na małe pogaduszki :wink: Quote
Agnese Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Witam !....nazywam sie Agnieszka i jestem posiadaczka przeslicznego Yorka o imieniu Olo............. Pozdrowienia dla wszystkich Yorkofiolow i nie tylko............ Quote
Daga_i_Oskar Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 witamy kolejną Agnieszkę na forum i zachęcamy do pokazania swojego piesia wsyztskim Yorkofiołom :wink: jak i jego opisanie ... Quote
Coral Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Hej Agnieszko ja i Pinki również Cię serdeczmoie witamy :D mam nadziej, że będziesz wstawiać duuużo fotek Olo.... :) :) :) Pozdrawiam Karola :fadein: Quote
Agnese Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 ...........dzieki za przywitanie.........postaram sie jak najszybciej pokazac Wam mojego Olcia....................... Quote
Agnese Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 A oto moje Amore [/img]http://www.fotoalbum.wzt.pl/admin/admin.php?ac=9&pol=dod[/img Quote
Alka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Ja również serdecznie witam nowych yorkofiołow! :D Agnese - ciekawa jestem Twojego Olcia. : :o na pewno uda ci się wkleić zdjęcie. Powodzenia! :D Quote
Marta.. Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Qrde... No pięknie !!! Ledwo tu weszłam i już zamiesznie robie :D . Ale nic :) . Powiem wam gdzie zrobiłam błąd, może to i głupie, ale przedstawiłam się w temacie "GALERIA YORKOW - TYLKO FOTY - ZADNYCH KOMENTARZY" :hmmmm: Dlatego tylko w tym temacie.. bo co pierwsze zrobiłam to weszłam tam :oops: . Mam nadzieje, że mi wybaczycie ?? :P P.S Jeżeli chcecie coś o mnie wiedzieć i o moich psiakach to do tematu w/w prosze zaglądać :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Hej Marta witamy Cię na forum Yorkofiołów i fajnie, że postanowiłaś tutaj zajrzeć i pochwalić nam się słodkimi pieszczochami. Wstawiaj jak najwięcej ich fotek, bo dogomaniacy uwielbiają oglądać i podziwiać inne Yorkaski Quote
grygy Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Marta... Witaj na forum :D Wind Cie pewnie udusi, za post w galeri :lol: :lol: ale nie ma sie czego bac obronimy Cie :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts