Hania:) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hehe...same Magdy na forum:lol: Ja tez w rzeczywistosci Magda jestem:) Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Same Magdy bardzo miło.A Ty Yorkie jak masz na imię?????????;) Quote
koregra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No nie same, nie same Hi hi :evil_lol: Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A Ty Koregra to chyba masz na imię Kamila.Czy się mylę?:lol: Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Koregra jeśli dobrze się doczytałam gdzieś na offie to szykujesz się do ślubu?Napisz kiedy ten dzień i jak przygotowania. Quote
koregra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tak tak ale może o tym to nie w tym wątku ;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 daria1 napisał(a):Same Magdy bardzo miło.A Ty Yorkie jak masz na imię?????????;) Mam na imię Sara :eviltong: Ale to ludzkie imię, a nie psie :p Quote
Magda Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Yorkie napisał(a):Mam na imię Sara :eviltong: Ale to ludzkie imię, a nie psie :p Tez mam w klasie Sare:p Mnie sie podoba to imie. Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam wszystkich posiadaczy Yorków oto nasze cudo oto Fado zdjecia za duze! czytaj Regulamin! Fdo ma skończone 2 miesięce mamy go od 10 dni wczoraj podczas zabawy :diabloti: z naszym huskim złamał 3 kostki w łapce i musieliśmy mu założyć gips :placz: zdjecia za duze! czytaj Regulamin! Quote
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witajcie! Sliczny piesek:loveu: To chyba nie byl najlepszy pomysl, zeby maly bawil sie z huskym... dobrze, ze zlamal tylko lapke, a nie kregoslup:roll: Radze uwazac nastepnym razem;) Wiecej zdjec!:multi: Quote
koregra Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jeju jaki bidulek :-( Wracaj szybko do zdrowia maluszku :buzi: Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Magda_Miki']Witajcie! Sliczny piesek:loveu: T Wiecej zdjec!:multi: zdjecia za duze! czytaj Regulamin! Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Magda_Miki napisał(a):Te girki jakie wyprostowane:loveu: booo szczęśliwy jest :loveu: Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 daria1 napisał(a):Witamy Fado wśród nas:loveu: a witam i ja was :painting: Quote
Neva Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Caluski dla Fado od moich yoreczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Mieszkamy blisko siebie:) Kto leczy Twojego pieseczka , czy weterynarz z debna??. Skąd jest Twoj piesek , moze jestesmy rodziną:lol::lol::lol: Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Neva napisał(a):Caluski dla Fado od moich yoreczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Mieszkamy blisko siebie:) Kto leczy Twojego pieseczka , czy weterynarz z debna??. Skąd jest Twoj piesek , moze jestesmy rodziną:lol::lol::lol: naszego Fadzie dogląda wet z gorzowa wlkp z centrum małych zwierząt :lol: :lol: :lol: do Dębna po lini prostej mamy 45km :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jaki slodziutki :loveu: Biedactwo, takie małe, a już go krzywda spotkała :-( Nie umyślnie, ale jednak... Quote
nane Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Fado napisał(a):Witam wszystkich posiadaczy Yorków oto nasze cudo oto Fado Fdo ma skończone 2 miesięce mamy go od 10 dni wczoraj podczas zabawy :diabloti: z naszym huskim złamał 3 kostki w łapce i musieliśmy mu założyć gips :placz: Niezły rozrabiaka z tego Fado ale za to śliczny :loveu: no cóż przy zabawie różne rzeczy się przytrafiają obojętnie jakiej wielkości są psiaki znajomej kilka lat temu suczka wypadła z kontenerka i połamała łapkę ale się zarosło i wszystko jest w porządku małemu można teraz gotować wywar z kurzych łapek Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nane napisał(a):Niezły rozrabiaka z tego Fado ale za to śliczny :loveu: no cóż przy zabawie różne rzeczy się przytrafiają obojętnie jakiej wielkości są psiaki znajomej kilka lat temu suczka wypadła z kontenerka i połamała łapkę ale się zarosło i wszystko jest w porządku małemu można teraz gotować wywar z kurzych łapek co do kurzych łapek to poczekam nie chcę 2 miesięcznemu szczeniakowi niczego innego po za suchym wprowadzać wetke mówiła że nie czeba nic innego :shake: Quote
daria1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wywar z kurzych łapek pomoże mu w zrośnięciu się złamanej łapki spróbuj:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Biedactwo malutkie, ale muszę powiedzieć, że z tym gipsem wygląda na niezłego rozrabiakę :lol: Quote
koregra Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tak ja też polecam wywar ja podawałam w formie galarety pycha:razz: Quote
Recommended Posts