Amanda Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 GOSIU S. ja również dołączam do powitań na tym przesympatycznym forum :D Quote
Dan Danilo Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 My rowniez witamy serdecznie! .........tu jest bombowo! zobaczysz..... :wink: Quote
wojtek_york Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Hejka Witam wszystkich. Może na początek się przedstawię. Nazywam się York. Wojtek York. Osobiście nie mam żadnego yorka ale w domu biega ich 6. Same damy. I wszystkie śpią ze mną. Naprawdę. Co one we mnie widzą. Pewnie tak sie do mnie milą bo wiedzą że jestem mężem Yoreczki. Ale tak naprawdę to mój męski czar tak na nie działa.:) Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich forumowiczów a dziewczęta w szczególności :D Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Witaj Wojtku! Tak myślałam, że jesteś mężem yoreczki. Jednak ta yorkowa mania zaraża nawet najblizszych hihihi Nie trzeba witać Cię w yorkowej rodzinie, bo juz od dawna do niej należysz :wink: Quote
wojtek_york Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Dziękuję za miłe przywitanie. Całusy dla dziewczyn, uścisk dla męskiej części yorkowego społeczeństwa. Quote
Adiraja Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Cześć Wojtku :D Witam Cię jako już zadomowionego i znanego forumowicza... :thumbs: Twój post wyżej serdecznie mnie ubawił - oboje z Mariolą macie fantastyczne poczucie humoru! :bigok: Witam również Gosię - czekam na foteczki psiuni i samej Gosi :kciuki: :) Quote
Panula Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Wlasnie przyjechalismy do domu, rozpakowanko i jak to przy kazdym powitaniu, zaraz do drzwi - czyli na forum, na przywitania, by zobaczyc kto nowy jest z nami :) Gosia z Ayki i Karola z Pinki jak to milo dwie nowe osoby :D , witajcie w rodzinie!!! :B-fly: No i rzecz jasna witaj Wojcieszku Wojciechiewiczu Yorkowski :wink: :buzi: teraz raz jeszcze oficjalne usciski. Pozdrowienia dla yoreczki ...no i co tu duzo mowic, Wasza sliczna swiateczno-noworoczna karteczka tez mnie przywitala - wisi tuz przy komputerze i bardzo mi milo! :multi: Quote
TangoBlue Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witaj Wojtku, ulubiencu yorkowych i z pewnoscia nie tylko yorkowych dam. Pewnie macie w domu z yoreczka teraz wesolo od rana do wieczora. A tak wogole, to dyg-dyg, klaniam sie nisko wszystkim nowym i nienowym yorkofiolkom. Napisze krotko - dobrze, ze jestescie. Ania i reszta bandy. Quote
grygy Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Rany, lae nam się rodzina szybko powieksza :lol: Miło, że jesteście z Nami :lol: pozdrawiam Quote
Grażka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Bardzo, bardzo ,bardzo się cieszę, że jesteście,Przyjmiecie mnie do swojego grona? Już się przedstawiam - wychodzi mi, że wiekowo jestem chyba najstarsza,ale za to patrząc od strony yorkowego "fioła" - ciągle ze mnie niemowlę. Dodatkowo jeszcze bez Yorka / ale to ostatnie dni "wolności"/. Dostać się na Wasze (nasze?) forum było dla mnie ........ no,ale daj starej babie.......... Dzięki wsparciu Wind - udało się. Dzięki serdeczne. Quote
Magdalena1 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Grażka co za głipue pytanie zadajesz :wink: bardzo się cieszymy,że będziesz z nami :D no i opowiedz coś o Twoim przyszłym pieseczku...wszystko dokładnie..kiedy u Ciebie bedzie,skąd do Ciebie trafi i wszyyyytsko..no i czekamy na zdjęcia malutkiego jak tylko pojawi się w domku :lol: :D 8) Quote
Panula Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Grażka mysle, ze wejscie na nasze wspolne forum to strzal w dziesiatke - i z pewnoscia wiele razy wspomnisz moje slowa ;) Goraco witamy, czuj sie tu cieplo i rodzinnie :lol: ....i koniecznie napisz cos o yorkowych planach!!! Powodzenia w buszowaniu po topikach! Quote
Yorkies Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja mrównież serdecznie witam nową forumowiczkę i zapewniam że wiekiem nie ma się co tu przejmować, jesteśmy jedną wielką yorkofiołową rodzinką :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Grażka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jakprzyjemnie czytać słowa powitania.Nawet nie wiecie jak mi miło,że tu jestem - głownie dlatego,ze tworzycie niesamowitą grupę Pomału opowiem o wszystkim Quote
Wind Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Grazka, Witaj na Forum :) Fajnie, ze sie zarejestrowalas :) Podobnie jak pozostali, zycze Ci milego spedzenia tutaj czasu, wielu dobrych porad, oraz samych tylko radosci z posiadania psiaka! :D :D :D Pisz o nim jak najwiecej, wstawiaj foty i badz z nami :) Quote
Gosiek Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Grażka witaj w świecie zakręconych yorkoświrków - czyli inaczej ludzi szaleńczo zakochanych w tej cudownej rasie - i my tak jak przystało na właścicieli tych energicznych sreberek jesteśmy weseli i witamy z radością kolejnego (dogo)maniaka :lol: :lol: Quote
Magdalena1 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Witam serdecznie. Szkolko,że nie zpaisałaś tegow topicu pierwsze kroczki(żebyś nam na ytm forum sie nie zgubiła :wink: ) no ale czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia pieseczka,może coś więcej nam o nim opowiesz :D Quote
Alka Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Grażka my również witamy ! Cieszymy się,że dołączyłaś do "yorkofiołow", a wiekiem się nie przejmuj(ja też mam spooooro wiosenek,ha,ha) Pozdrawiamy Alka i Tuffi Quote
TangoBlue Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Grazko, slicznie Cie witamy :smilecol: Ania, Per, Sinda, Spookie, Bef i kot Kulfon Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja także witam WSZYSTKICH BOWYCH zakręconych Yorkofiołów i pozdrawiam WSZYSTKICH STARYCH dogomaniaków :);) Quote
Amanda Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 :laola: Także dołączam się do powitań wszystkich nowych Yorkofiołków! Quote
Snoopy7 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja też bardzo sie cieszę że jesteście z nami Grażka i wszystkie nowe Yorkofiołeczki :P :P :P :roflt: Quote
smart Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witam! Zajrzałem na te forum pprzypadkowo i odrazu mi się spodobało! Mam na imię Konrad, wiek 20 lat (!), mieszkam w Warszawie:) Trochę dziwne ale też mam fioła na tle yorków. A i oto mój 2,5 roczny york Uzi:) Pozdrwiam serdecznie! Konrad Quote
Recommended Posts