Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka

Witam wszystkich.

Może na początek się przedstawię. Nazywam się York. Wojtek York.

Osobiście nie mam żadnego yorka ale w domu biega ich 6. Same damy.

I wszystkie śpią ze mną. Naprawdę.

Co one we mnie widzą. Pewnie tak sie do mnie milą bo wiedzą że jestem

mężem Yoreczki. Ale tak naprawdę to mój męski czar tak na nie działa.:)

Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich forumowiczów a dziewczęta w szczególności :D

Posted

Cześć Wojtku :D Witam Cię jako już zadomowionego i znanego forumowicza... :thumbs:

Twój post wyżej serdecznie mnie ubawił - oboje z Mariolą macie fantastyczne poczucie humoru! :bigok:

Witam również Gosię - czekam na foteczki psiuni i samej Gosi :kciuki: :)

Posted

Wlasnie przyjechalismy do domu, rozpakowanko i jak to przy kazdym powitaniu, zaraz do drzwi - czyli na forum, na przywitania, by zobaczyc kto nowy jest z nami :)

Gosia z Ayki i Karola z Pinki jak to milo dwie nowe osoby :D , witajcie w rodzinie!!! :B-fly:

No i rzecz jasna witaj Wojcieszku Wojciechiewiczu Yorkowski :wink: :buzi: teraz raz jeszcze oficjalne usciski. Pozdrowienia dla yoreczki ...no i co tu duzo mowic, Wasza sliczna swiateczno-noworoczna karteczka tez mnie przywitala - wisi tuz przy komputerze i bardzo mi milo! :multi:

Posted

Witaj Wojtku, ulubiencu yorkowych i z pewnoscia nie tylko yorkowych dam. Pewnie macie w domu z yoreczka teraz wesolo od rana do wieczora.

A tak wogole, to dyg-dyg, klaniam sie nisko wszystkim nowym i nienowym yorkofiolkom. Napisze krotko - dobrze, ze jestescie.

Ania i reszta bandy.

Posted

Bardzo, bardzo ,bardzo się cieszę, że jesteście,Przyjmiecie mnie do swojego grona?

Już się przedstawiam - wychodzi mi, że wiekowo jestem chyba najstarsza,ale za to patrząc od strony yorkowego "fioła" - ciągle ze mnie niemowlę. Dodatkowo jeszcze bez Yorka / ale to ostatnie dni "wolności"/.

Dostać się na Wasze (nasze?) forum było dla mnie ........ no,ale daj starej babie.......... Dzięki wsparciu Wind - udało się. Dzięki serdeczne.

Posted

Grażka co za głipue pytanie zadajesz :wink: bardzo się cieszymy,że będziesz z nami :D no i opowiedz coś o Twoim przyszłym pieseczku...wszystko dokładnie..kiedy u Ciebie bedzie,skąd do Ciebie trafi i wszyyyytsko..no i czekamy na zdjęcia malutkiego jak tylko pojawi się w domku :lol: :D 8)

Posted

Grażka mysle, ze wejscie na nasze wspolne forum to strzal w dziesiatke - i z pewnoscia wiele razy wspomnisz moje slowa ;)

Goraco witamy, czuj sie tu cieplo i rodzinnie :lol: ....i koniecznie napisz cos o yorkowych planach!!!

Powodzenia w buszowaniu po topikach!

Posted

Ja mrównież serdecznie witam nową forumowiczkę i zapewniam że wiekiem nie ma się co tu przejmować, jesteśmy jedną wielką yorkofiołową rodzinką :wink:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Jakprzyjemnie czytać słowa powitania.Nawet nie wiecie jak mi miło,że tu jestem - głownie dlatego,ze tworzycie niesamowitą grupę

Pomału opowiem o wszystkim

Posted

Grazka,

Witaj na Forum :) Fajnie, ze sie zarejestrowalas :) Podobnie jak pozostali, zycze Ci milego spedzenia tutaj czasu, wielu dobrych porad, oraz samych tylko radosci z posiadania psiaka! :D :D :D

Pisz o nim jak najwiecej, wstawiaj foty i badz z nami :)

Posted

Grażka witaj w świecie zakręconych yorkoświrków - czyli inaczej ludzi szaleńczo zakochanych w tej cudownej rasie - i my tak jak przystało na właścicieli tych energicznych sreberek jesteśmy weseli i witamy z radością kolejnego (dogo)maniaka :lol: :lol:

Posted

Witam serdecznie. Szkolko,że nie zpaisałaś tegow topicu pierwsze kroczki(żebyś nam na ytm forum sie nie zgubiła :wink: ) no ale czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia pieseczka,może coś więcej nam o nim opowiesz :D

Posted

Grażka my również witamy ! Cieszymy się,że dołączyłaś do "yorkofiołow", a wiekiem się nie przejmuj(ja też mam spooooro wiosenek,ha,ha)

Pozdrawiamy Alka i Tuffi

Posted

Witam!
Zajrzałem na te forum pprzypadkowo i odrazu mi się spodobało!
Mam na imię Konrad, wiek 20 lat (!), mieszkam w Warszawie:) Trochę dziwne ale też mam fioła na tle yorków. A i oto mój 2,5 roczny york Uzi:)
Pozdrwiam serdecznie!
Konrad