Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Wiam wszystkich yorkomaniaków!

Parę słów o mnie. Mam na imię Ola i liczę sobie 13 latek. Mieszkam w Krakowie.Od tygodnia dokładnie od 14.10.06 jestem szczęśliwą posiadaczką yorka o imieniu Tobi. Jest śliczny i taki mulutki:) Pokochałam go od pierwszego wejrzenia. Mój psiaczek jest bez rodowodu, ale to mi nie przeszkadza. Widziałam oboje rodziców i byli prześliczni. Tobi urodził się 27.08.06. Wstawię kilka fotek do galerii:)

Posted

WITAM !!!! NA TO FORUM ZAGLĄDAM DOŚĆ CZĘSTO - DUŻO SIE TUTAJ D9OWIEDZIAŁAM NA TEMAT PIELĘGNACJI YORKÓW ICH ŻYWIENIA , CHARAKTERU ITP. WŁAŚNIE WCZORAJ ODEBRAŁAM MOJEGO PSIACZKA - ODI MA 4 MIESIACE I JAK DLA MNIE JEST NAJPIĘKNIEJSZYM YORKIEM NA ŚWIECIE ( CHYBA DLA KAŻDEGO JEGO YORK JEST NAJPIĘKNIEJSZY:lol: ???!!!!!) POZDRAWIEM WSZYSTKICH SERDECZNIE . EWQA

Posted

ealex napisał(a):
WITAM !!!! NA TO FORUM ZAGLĄDAM DOŚĆ CZĘSTO - DUŻO SIE TUTAJ D9OWIEDZIAŁAM NA TEMAT PIELĘGNACJI YORKÓW ICH ŻYWIENIA , CHARAKTERU ITP. WŁAŚNIE WCZORAJ ODEBRAŁAM MOJEGO PSIACZKA - ODI MA 4 MIESIACE I JAK DLA MNIE JEST NAJPIĘKNIEJSZYM YORKIEM NA ŚWIECIE ( CHYBA DLA KAŻDEGO JEGO YORK JEST NAJPIĘKNIEJSZY:lol: ???!!!!!) POZDRAWIEM WSZYSTKICH SERDECZNIE . EWQA

Witaj!! Czekamy na fotki pieknego yorka :cool3:

• 1 month later...
Posted

Witam Was Kochani w końcu po utrudnieniach zalogowałam się na dogomanii co mnie niezmiernie cieszy.Od jakiegos czasu czytałam wasze problemy, dobre rady i w końcu będe mogła też się udzielać tutaj :lol: :multi:
Od roku zamieszkała z nami suczka york oprócz niej jest jeszcze rotka,doskonale się dogadują,niebawem wstawie fotki.Tylko potrzebuje czasu by się zaznajomić tutaj z wszystkim:roll:
Pozdrawiam serdecznie:)

Posted

Witam wszystkich, ja rowniez jestem nowa forumowiczka. Chociaz odkad mam Y.T forum jest dla mnie niezastapionym zrodlem wiedzy:) Wasze rady juz nie raz mi pomogly. Serdecznie pozdrawiam:)

Posted

Hej! mam na imie Iza i jestem dumna posiadaczka 6miesiecznego rozrabiaki o imieniu Pepper :evil_lol: . Zalaczylam zdjecia w galerii ale mam problemy z dolaczaniem fotek to postow i moze ktos mi pomoze w sprawie zdjecia pod nickiem?? nie wiem gdzie szukac opcji na wklejenie mordki mojego psiaczka.

Posted

Witam wszystkich na forum:lol: ! Tu Ola i Andrzej:loveu: jesteśmy posiadaczami małego pupila tzn. 4-miesięczny york "Edi" jest jak to bywa na maleńtwo troszkę ruchliwy i nieznośny ale tak ogólnie jest kochanym pieskiem:loveu: :loveu: . Mamy tylko z nim jeden problem tj., uszka niby mu stoją ale górna część wywija sie do tyłu i boimy się żeby sie nie złamały:placz: . Uszka były już sklejane i teraz jest tego taki efekt. Wiecie może co mamy dalej robic z jego uszkami?? Mam nadzieję, że ktoś nam jakoś pomoże:placz: Czekamy na Wasze rady;)