Aya Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Witam nowych wlascicieli yoraskow:)) fajnie ze nas przybywa:) Quote
jozia25 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :lol: Witam jestem nowa na forum ,mam rocznego yorka Dyzia,zamieszcze fotke w galeri:))pozdrawiam Quote
Chanelle Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [SIZE="1"]Witam wszystkich nowo-przybyłych :) Quote
Justa95 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :lol: Witam wszystkich nowych dogomaniaków! :lol: Quote
agnes & maja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 witam serdecznie Wszystkich,mam 4-miesięczną sunię "Maję". pozdrawiamy yorkowe cztery łapy. Quote
skippy Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Ja rowniez witam wszystkich nowych forumowiczow :) Nie wiem czy to sie tez bedzie liczyc :) ale ja tez chcialabym przedstawic jakby nie bylo nowego forumowicza w osobie psiaka Kropka Leona :) Ja sama pzedstawialam sie dosc niedawno ale takie a nie inne okolicznosci sprawily, ze w domu znow jest york :) tym razem Kropek Leon :multi: Pozdrawiamy Quote
Kejssi Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Witam wszystkich cieplutko:) tak sobie pomyslalam ze skoro juz zagoscilam na tym forum na dobre to przydaloby sie wkoncu przedstawic;) a wiec.... no tak od a wiec sie nie zaczyna zdania ale co tam;) nazywam sie Daria i jestem z Bytomia ( moze ktos tez jest z okolic??;>) Jestem wlascicielka przepieknej 3miesiecznej suni ktora nazywa sie Kejssi:) - moje najcudowniejsze malenstwo, no i pewnie jak wiekszosc tutaj mam bzika na punkcie Yoraskow :D:D za niedlugo pokaze wam moje sloneczko:) Moze nawet zaloze jej galeryjke- kto wie???:) pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko i zycze milego dnia buziolki:) Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Witamy Cię Dario :multi: i Kejssi oczywiscie też :multi: Quote
champion Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Witam wszystkich pięknie;)Wczesniej stała czytelniczka Dogomanii, teraz, od kilku dni forumowiczka. Stan aktualny zwierzyńca to: dwa wielkie i kudłate psiska, a wkrótce, dzieki Dogomanii:lol: jeszcze trzecie, oraz kocia arystokracja wystawowa. Marzenie: kiedyś znów będę mieć yorka lub jamnika... Na starość. Quote
nataliyka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Na starość?:lol: Na starość to ja będę miała całe stadko psów i tylko będę się po wystawach jeździć.Na pewno nie będę,tak jak moje sąsiadki,stać w oknie i podglądac sąsiadów-mało ciekawe zajęcie:evil_lol: Quote
lady87 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witam Was wszystkich bardzo serdecznie! Postanowiłam zarejestrować się na forum, gdyż planuję posiadanie yoreczka. Już od jakiegoś czasu czytam u Was różne przydatne informacje na temat hodowli, karmienia, wychowania i naprawdę wiele mi to forum daje. Chcę się dobrze przygotować, aby mojemu szczeniaczkowi niczego nie brakowało i by był u mnie szczęśliwy :) Mam nadzieję, że będę mogła liczyć na Waszą pomoc i wskazówki! Pozdrawiam, Karolina :cool3: Quote
chilijka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Witam wszystkich yorkomaniaków. :lol: Obserwuję forum już od dłuższego czasu i powiem szczerze, że jestem już chyba od niego uzależniona. Od miesiąca mieszkamy sobie z małą sunią - Chilli. Właśnie skończyła trzy miesiące i jest strasznie rozbrykana. Pozdrowionka. Quote
Dafcior Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 julita104 napisał(a):no to sie przywitam pierwsza Julitka i 7 miesieczny lobuziak - piesek Toficzek wkrotce bede miala troche nowych zdjec to wrzuce :-) Toficzek jest wiedznie glodny i nigdy nie zmeczony moglby szalec caly dzien przez co juz niejedna przygoda mu sie przytrafila (od przeziebien do zjedzenia czegos i utkniecia w zoladku) aby go okielznac bylismy na zkoleniu i teraz nasze uklady sa dosc dobre :-) Mam nadzieje ze choc jestesmy ze soba dopiero niecale 6 miesiecy, rowniez bedziemy mogli wniesc cos do forum a i z roznych rad korzystac! Pozdrawiamy! Cześ to my się przedstawimy Gosia i cudowna 5 miesięczna Dafne. Bardzo mi sie podoba wasz blog, dzięki niemu dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy Quote
nela84 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 hej:multi: Witamy Was wszystkim serdecznie wraz z moją kochaną Witunią czyt. WIKI:) Wiki jest przecudnownym przęślicznym prze... psiaczkiem. Urodził się 13 czerwca 2006r :) I jest całym moim życiem!! Pozdrawiamy Ala i Wiki Quote
lady87 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 nela84 napisał(a):hej:multi: Witamy Was wszystkim serdecznie wraz z moją kochaną Witunią czyt. WIKI:) Wiki jest przecudnownym przęślicznym prze... psiaczkiem. Urodził się 13 czerwca 2006r :) I jest całym moim życiem!! Pozdrawiamy Ala i Wiki No to Ci powiem, że mam urodziny tego samego dnia, co Twoja Wiki ;) Na razie póki co żyje bez pieska, ale mam nadzieję, że już niedługo.. :) Pozdrawiam serdecznie! Quote
marta&maxio Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 ŁOJEJ mój Maxiorek też się urodził 13 czerwca 2006 ;) I jest najkochańszym pieseczkiem pod słońcem. Zawsze wesoły i zakochany w swojej suni Chilijce :loveu: Pozdrawiają Marta & Maxio Quote
Katarzynka_S Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Czesc wszystkim! Czas najwyzszy zeby sie przedstawic. Mam na imie Kasia a moj yorczek - Edi. Urodzil sie 16 maja i ma juz ponad 4 miesiace. Jest zdrowym radosnym szczeniaczkiem mimo iz wyglada juz na doroslego yorka. :roll: Przy kazdym spotkaniu na spacerze z innymi yoreczkami kadzy sie mnie pyta ile ma lat:lol: I nikt mi nie wierzy ze ma dopiero 4 miesiace. Zaczyna mnie to niepokoic bo wazy juz 3 kg :crazyeye: a przeciez to jeszcze szczeniak. I tak bardzo go juz pokochalam i nie zamienilabym na zadnego innego, ale czytalam juz watku waga i wzrost i nigdzie nie bylo mowy o tak ciezkim szczeniaku. Wspomne jeszcze ze jego matka wazy 2kg a ojciec 2,5 kg i ze byl najwiekszy z miotu. Karmie go tylko Royalem i przestrzegam porcji podanych na opakowaniu (70 g dziennie) wiec nie jest to raczej zwiazane z przesadnym karmieniem. Ale koniec juz o tych wadach, jest slicznym szczeniakiem, bardzo zywiolowym i radosnym, ma piekne wlosy i bede go kochac nawet jak bedzie wazyl 10 kg:lol: chociaz to wykluczam:lol: Postaram sie jak najszybciej dolaczyc zdjecie Edzia. Pozdrawiam wszystkich! Quote
madziulka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witamy wszystkich nowo przybyłych ! Katarzynka będzie dobrze ,nie jesteś jedyną właścicielką większego yorka :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja również przyłączam się do powitań nowych forumowiczów i ich piesków:loveu: Quote
Jagodzianka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Witam wszystkich bardzo gorąco ! Od długiego czasu przeglądam forum i przyznaję szczerze, z wielu rad skorzystałam przy wychowywaniu mojej Majeczki. Maja urodziła się 27 kwietnia tego roku. Jesteśmy z Bytomia - podobnie jak Daria i Kejssi- może kiedyś się spotkamy... Życzę wszystkim miłego dnia! Quote
melinda:-) Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 witamy wszystkich nowych dogomaniaków i czekamy na foteczki psiaczków:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justa95 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :lol: Witam wszystkich nowych dogomaniaków! :lol: Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Witajcie dziewczyny!!:multi: czekamy na zdjecia:cool3: Quote
Recommended Posts