musia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Czy ktoś planuje może się wybrać na tą wystawę? 12.02 - piątek - gr. 2, 4 http://www.pkkk.ee/dokud/RV2010reede.pdf 13.02. - sobota - gr. 1, 6, 7, 9 http://www.pkkk.ee/dokud/RV2010saturday.pdf 14.02. - niedziela - gr. 3, 5, , 8, 10 http://www.pkkk.ee/dokud/RV2010sunday.pdf Opłaty (zgł. do 10 stycznia) http://www.pkkk.ee/dokud/RV2010fees.pdf Quote
simbik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja poważnie się zastanawiam... jedyne co mnie hamuję to fakt że mój dog ciut nie w estońskim typie, ale sędzia nawet całkiem, całkiem ... jeszcze nie zdecydowałam ale może się wybierzemy. Quote
Flaire Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja bym się może zdecydowała gdyby był jakiś wspólny przejazd... Quote
musia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Haniu !!! Szkoda, że nie ze ŚLĄSKA. Choć Warszawa .... Ja to dalej rozważam. Albo tę Słowenię. Quote
Flaire Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Podjedź do Warszawy i dalej razem! Ja coraz bardziej poważnie o tym myślę... Jak dobrze pójdzie, to w jedną wystawę można championat tu zrobić. Quote
musia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Hania, mamy różne dni wystawiania - ja sobotę , ty niedzielę. Quote
Flaire Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 musia napisał(a):Hania, mamy różne dni wystawiania - ja sobotę , ty niedzielę. No to musiałybyśmy obie jechać na dwa dni... Quote
bargest Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 musia napisał(a):Haniu !!! Szkoda, że nie ze ŚLĄSKA. Choć Warszawa .... Ja to dalej rozważam. Albo tę Słowenię. Ja tez rozwazam Presov badz Tallin, ale najchetniej gdyby ktos mnie zabral ze soba.Jestem z Warszawy 9 grupa. Quote
Flaire Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='J.G']Jedzie ktoś w niedzielę na wystawę.[/QUOTE] Ja jadę na dwa dni, bo w sobotę mam dodatkowo klubówkę. Quote
J.G Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Flaire']Ja jadę na dwa dni, bo w sobotę mam dodatkowo klubówkę.[/QUOTE] A potwierdzenie przyjęcia psiaków masz,bo my jeszcze nic nie mamy i nie wiemy czy bez potwierdzenia warto nam jechac. Quote
Flaire Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='J.G']A potwierdzenie przyjęcia psiaków masz,bo my jeszcze nic nie mamy i nie wiemy czy bez potwierdzenia warto nam jechac.[/QUOTE] Ja zgłaszałam mailem, poprosiłam o potwierdzenie mailem i zaraz dostałam. Listownie natomiast mam tylko potwierdzenie specjalistycznej terierów; nie mam potwierdzenia CACIBówki. Ponieważ zostało już mało czasu, to ja Twoim miejscu zadzwoniłabym do nich... :) Albo ew. napisała maila - ja sporo z nimi mailowałam i na wszystko zaraz odpowiadali, ale teraz już późno, więc telefon jest pewniejszy. :) Quote
J.G Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzwoniłem nikt nie odbiera na e-maila nie mam odp. jak się nie dodzwonie i nie dostanę odp. na e-maila to w ciemno nie pojedziemy,plan sędziowania i stawkę ilościową podali szkoda że nie ma spisu wystawców lub nie przysłali potwierdzenia przyjęcia psów. Quote
panbazyl Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 J.G napisał(a):Dzwoniłem nikt nie odbiera na e-maila nie mam odp. jak się nie dodzwonie i nie dostanę odp. na e-maila to w ciemno nie pojedziemy,plan sędziowania i stawkę ilościową podali szkoda że nie ma spisu wystawców lub nie przysłali potwierdzenia przyjęcia psów. i co - jaka decyzja? Pojechaliście czy e tam? Quote
J.G Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 panbazyl napisał(a):i co - jaka decyzja? Pojechaliście czy e tam? Pojechałem i wróciłem z Ch.EST. Quote
panbazyl Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 J.G napisał(a):Pojechałem i wróciłem z Ch.EST. łał!!!!! To gratulacje!!! Quote
J.G Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 panbazyl napisał(a):łał!!!!! To gratulacje!!! Dziękuję bardzo serdecznie Quote
Flaire Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 My też byliśmy, na CACIBówce i jeszcze na klubówce terierów poprzedniego dnia. Przywieźliśmy Ch. Est. i dwa razy BOB (w ostrej konkurencji). Na grupach niestety bezlokatowo, chociaż na CACIBówce zostaliśmy wybrani do finałowej siódemki. :) Quote
Judit Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 gratulacje dla wszystkich! może ktoś mi podać stawkę wszystkich seterów? ;] Quote
J.G Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Flaire brawo gratuluję bardzo serdecznie. Judit które chcesz:Gordon Setter,Irish Red And White Setter,English Setter,Irish Red Setter. Quote
Judit Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 J.G napisał(a): Judit które chcesz:Gordon Setter,Irish Red And White Setter,English Setter,Irish Red Setter. Jeśli nie sprawi to problemu to wszystkie :D Quote
Flaire Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 To ja zacznę... Gordon Setter Psy, klasa młodzieży Glenlea Carry On Dancing (Kingpoint Either Or x Woodsmoke Ten Cents A Dance) Psy, klasa otwarta Sarmando Dream Black Velvet (Ludstar Vincezo x Reila Scottish Leader) Suki, klada otwarta Showpoint Day Tripper (Raggededge Red Label x Kingpoint Celebrity) Biało czerwone :) Psy, klasa otwarta Redwhitesilk Discovery (Corranroo Celtic Vision x Chieftan-Cheryl v.t. Keijsershof) Psy, klasa championów Redwhitesilk Dynamite (Corranroo Celtic Vision x Chieftan-Cheryl v.t. Keijsershof) Angielskie :) Psy, klasa młodzieży Vuokkosen Sweet Choice (Caleydene Choice x Sweet Guardian Alice Blue Dream) Suki, klasa młodzieży Vuokkosen Sweet Dream (Caleydene Choice x Sweet Guardian Alice Blue Dream) Suki, klasa otwarta Blue Baltic's Valse Lyrique (Esthete's The Mountain King x Blue Baltic's Monte Rosa) Quote
J.G Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Judit napisał(a):Jeśli nie sprawi to problemu to wszystkie :D Proszę bardzo. GORDON SETTER: Psy. Klasa młodzieży: GLENLEA CARRY ON DANCING-z Finlandii. Klasa otwarta: SARMANDO DREAM BLACK VELVET-z Estonii. Suki. Klasa otwarta: SHOWPOINT DAY TRIPPER-z Finlandii. IRISH RED AND WHITE SETTER: Psy. Klasa otwarta: REDWHITESILK DISCOVERY-z Finlandii. Klasa championów: REDWHITESILK DYNAMITE-z Finlandii. ENGLISH SETTER. [COLOR=Black]Psy. Klasa młodzieży: VUOKKOSEN SWEET CHOICE-z Finlandii. Suki. Klasa młodzieży: VUOKKOSEN SWEET DREAN-z Finlandii. Klasa otwarta: BLUE BALTIC'S VALSE LYRIQUE-z Finlandii. [COLOR=Blue]IRISH RED SETTER. [COLOR=Black]Psy. Klasa młodzieży: FANSETT ON THE ROCKS-z Finlandii. Klasa weteranów: FIELD OF DREAMS AUTUMN RHAPSODY-z Estonii. Klasa otwarta: SOUL PROVIDER THE LION KING-z Estonii. Suki. Klasa otwarta: FANSETT JET SET LADY-z Finlandii. SIGN OF CONSTANCY OLIVIA-z Estonii. Quote
Recommended Posts