Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie po ile( może ktoś wie) ta hodowla ma pieski wystawowe bo może za rok lub 2 kupie sobie pieska na reproduktora:loveu:i zrobie mu championat bo u nich wszystkie psiaki takie ładne

Posted

mi tez ciekawo po ile? i tez ciekawo czy kazdy chcący tak moze wziąsc i kupic od nich? moze juz na rok czy dwa wszystkie mioty są zamowione? :razz:

Posted

McDzik napisał(a):
Aaa... bo wy nie macie w mieście u siebie, tylko do Łodzi musicie jechac aż... no to schnell schnell :D
haaaaa dopięłam swego xD teraz czekam na efekty :D

No niestety.
Hyhy jak zwykle :P

Posted

ladyyork napisał(a):
Słuchajcie po ile( może ktoś wie) ta hodowla ma pieski wystawowe bo może za rok lub 2 kupie sobie pieska na reproduktora:loveu:i zrobie mu championat bo u nich wszystkie psiaki takie ładne

Vici i Jeannie napisał(a):
mi tez ciekawo po ile? i tez ciekawo czy kazdy chcący tak moze wziąsc i kupic od nich? moze juz na rok czy dwa wszystkie mioty są zamowione? :razz:

Ja chyba sie kiedys pytałam lukne zaraz :P
A jak nie to mozecie wyslalac meila do tej pani i ona wam miejwiecej w jakich granicach pewnie powie :)

Posted

[quote name='McDzik']No to masz tydzień na spełnienie misji :D Innaczej strzele focha stulecia :D

To jest szantaz :P:P

A to tatus mojego Dragona Night Prince (Luckiego):
Ukaiali De La Pam'Pommereie

Foto Luckiego :)

Posted

BlackSheWolf drogie ale dobre...
nie wiem po ile teraz stoja pieski ale jak 2 lata temu pytałam Pania Anie o suczke to 2500-3000zł. pieski mysle od 1800-2500, ale moze ma cos taniej trzeba zadzwonic i zapytać.

Posted

Kincia napisał(a):
Sliczny :loveu::loveu::loveu:

Dzieki:oops:
Tylko widzisz Ty swojego tak nie zmarnuj jak ja mojego :) co z tego że śliczny jak nie wystawiany...teraz juz prawie 8 letni wiec juz dawno ''po ptokach'' ale nie popełnij podobnego błedu, bo Twoj zapowiada sie przepieknie ;)

• 4 weeks later...
Posted

Witam,jestem nowa na forum. W lipcu 2007 kupiłam od pani Ani (Bakarat)pieska, urodził się 20.05.2007, tata Oceanik Bakarat, mama Blue Tango Bakarat,miot "E". Może ktoś z Was ma braciszka lub siostrzyczkę mojego Emirka?

Posted

Mój Feniks Cud Natury, to dziecko Made in Bakarat, i Ile de France Bakarat ( wł. hodowla Cud Natury) :) I ta pani chyba prowadzi York Centrum, tam tak ładnie strzygą :*

Posted

emirek napisał(a):
Witam,jestem nowa na forum. W lipcu 2007 kupiłam od pani Ani (Bakarat)pieska, urodził się 20.05.2007, tata Oceanik Bakarat, mama Blue Tango Bakarat,miot "E". Może ktoś z Was ma braciszka lub siostrzyczkę mojego Emirka?

Mój jest po tym samym tatusiu :cool3:
Tyle, że z hodowli Our Dream ;]

Posted

No to rok temu jak moja znajoma pytała, to nawet do 4000 zł mieli ceny jelis piesek sie bardzo fajnie zapowiadał na wystawy :) ... idą w góre cenowo :P

Posted

McDzik napisał(a):
No to rok temu jak moja znajoma pytała, to nawet do 4000 zł mieli ceny jelis piesek sie bardzo fajnie zapowiadał na wystawy :) ... idą w góre cenowo :P

to dobrze, tak i ma byc, hodowanie psow, dobrych psow - to cięzka praca, bardzo nawet... w ogole, dobre rasowe psy musialyby byc o wiele drozsze, nie dla kazdego nosa, to wtedy i nie bylo by pelne schroniska... trza byloby, ze ludzie na nie parę-kilka dobrych lat jeszcze zbieraliby, to bylby porządek :cool1: