Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam
wpadalm z rewizyta i musze powiedziec ze bialy tyz jest piekny hihihi
bo Eris jest piekny, fajne fotki ale strasznie malo wiem wiem malo czasu wszystkie mamy ale bede zagladac jesli moge?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Mychaaaa byłam u Ciebie w galerii, zakochałam się w suni :loveu: A Honey - samoyedy moja miłość na zawsze więc oczywiste że już go kocham na wstępie :lol:

Cieszę się, że moja łysa prawie-grzywka się podoba :)

A na tych fotkach Eris ma cuuudne futerko :loveu: nie mogę się doczekać, aż mojemu Haniskowi odrośnie :)
I pogodę macie świetną, u nas nadal zimno ;)

Posted

...Ciąg dalszy

Jak mam podać łapę jak tam piórko* leci?

No dobra, ale odczep się już.

fuj, fuj, fuj! :evil_lol:

Pozowanie.

Jestem Panem tego ogrodu.:cool1:

*wytłumaczę piórko - Eris jak tylko jakieś malutkie się turlało z wiatrem po piasku od razu za nim leciał z nosem w piachu - obudził się w nim myśliwy :cool3: (ale jak tylko łabędź na niego charknie to ucieka:lol:)

Asiaczku - mam nadzieję, że się znajdzie!

Posted

Ale śliczny :) Jak dla mnie to on ma szczególną charakterystykę która robi że chyba wszędzie bym go poznała...
A pozowanie mu wychodzi w 100% :D Na okładkę "mój pies" super :D

Posted

Dorothee napisał(a):
Ale śliczny :) Jak dla mnie to on ma szczególną charakterystykę która robi że chyba wszędzie bym go poznała...

Właśnie ja też tak mam ;) dla mnie Eris jest bardzo charakterystyczny, nie do podrobienia hihi ;)
Fredzia, jeździcie jeszcze czasem na wystawy?

Posted

Dziękujemy z Erisem wszystkim za miłe słowa! :)

mychaaaaa, odpuściliśmy sobie w tamtym roku zupełnie, ale w tym myślę że gdzieś się pojawię - na pewno Szczecin. :) Wy jakie plany?

Oooj, Szczecin to zupełnie za daleko ;) my mamy na maj zaplanowany Radom, a później? Latem na pewno Białystok... więcej wystaw też będzie ale to raczej wahanie między jednym miejscem a drugim, więc nic pewnego. Fajnie byłoby kiedyś się spotkać na wystawie :)

Posted

Dziękujemy z Erisem wszystkim za miłe słowa! :)

mychaaaaa, odpuściliśmy sobie w tamtym roku zupełnie, ale w tym myślę że gdzieś się pojawię - na pewno Szczecin. :) Wy jakie plany?

Kurcze to może wtedy uda mi się z Erisem spotkac :lol: