Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Halo halo;)

byłam dziś na wybiegu i spotkałam Samoyeda... (nie wiem czy dobrze napisałam:)) Tak się rozglądałam za właścicielem, myslałam, że może Wy... Ale z Panem był i imie nie pasowało;)

Pozdrawiamy:)

Posted

Halo halo! Dobrze napisałaś. ;)

My się nie udzielamy na forum bo... Sesja. Właśnie tak, zaczął się najgorszy okres dla studentów. A na wybiegu też nie byłam, ostatnio tylko w parku Kasprowicza lataliśmy.

Pozdrawiamy serdecznie! Niebawem koniec sesji więc zapowiadam jakieś zdjęcia! :)

• 4 weeks later...
Posted

Już już, wróciłam! :)

Po sesji, która mi się skończyła 18 (jestem na drugim semestrze!) 19 lutego jechałam już do Austrii do Alpbach. Warunki na stoku super, pierwszego dnia zaczął nam padać śnieg przed całą noc i cały następny dzień - bajka (uwzględniając to że jak przyjechaliśmy to było zielono, a stoki tylko sztucznie naśnieżane). Wczoraj wróciłam, a dziś już wykąpałam Erisa. Jest czysty i pachnący, zupełnie inny pies, nie poznaję go! ;)

Pierwsze zdjęcie jeszcze sprzed wyjazdu.

Tu już czysty, zdjęcia z dziś.

Ucho! :lol:

Śliczny jestem, nie?:cool3:

A co u was?

• 5 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyste cudo:)

Oj niestety już nie... W Szczecinie straszliwie się brudzi, nie wiem od czego to zależy.

Saththa napisał(a):
Fredzia, ja podtrzymuję propozycję spotkania się na wybiegu, albo może jakiś spacer? Ja wciąz marze o zanurzeniu łapki w futrze Erisa :)

Jestem za, ale wiesz co, wstyd się przyznać... Jeszcze tam nie byłam. :oops: Często za to można mnie spotkać w Parku Kasprowicza!

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]I to bardzo :)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Tylko więcej zdjęć by się przydało :cool3:[/FONT]

Mani2000 napisał(a):
HAlo a gdzie foty:)?

Już dziś dodam kilka, a dzisiaj w planach znów kąpiel i słonko świeci, więc może być jeszcze więcej!

mychaaaaa napisał(a):
Eris ma śmieszny jasny nosek :) i w ogóle inaczej wygląda niż mój Honey ;)

Wiesz co, ja mówię że samoyed samoyedowi nierówny. Identycznych jeszcze nie widziałam. ;)

Zdjęcia:

Nie zejdę z fotela, chociaż mi niewygodnie.

A tak moje psisko odpoczywa. ;)

Mam pytanie! Macie jakiegoś dobrego znajomego/znajomą z dogo, który zna się na robieniu w miarę tanich stron internetowych o psach? Kiedyś gdzieś tu widziałam u kogoś, ale... zgubiłam kontakt i za nic nie mogę sobie przypomnieć! :shake:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Wiesz co, ja mówię że samoyed samoyedowi nierówny. Identycznych jeszcze nie widziałam. ;)

Aaa to jest sama prawda :) kiedyś wydawało mi się, że każdy samek wygląda tak samo i dopiero od niedawna widzę jak bardzo każdy się różni :) a Eris ma bardzo ciekawą urodę :) i z pewnością jest to jego atut :D
pozdrawiam cieplutko :)

Posted

Darianna napisał(a):
Mogę Ci polecić Shadow9 z dogo

Dziękuję, zapisze, ale szukam dalej żeby w razie czegoś mieć porównanie. :)

mimi_91 napisał(a):

On jest po prostu cudowny:loveu:
pozdrawiam ;)

Dziękujemy, dziękujemy, pozdrawiamy. ;)

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Nareszcie dobrze wychowany pies, kanapa wolna, a pies i tak leży na dywaniku ;) Muszę moim pokazać, może się czegoś nauczą :evil_lol:[/FONT]

A powiem CI, że on nigdy nie leży na kanapie - może po prostu nie lubi :crazyeye::lol:

Mani2000 napisał(a):
Eris śliczny ale fotki częściej dodawaj:)

Już wstawiam!

Saththa napisał(a):
ja nigdy nie byłam na tej psiej polanie w parku kasprowicza :D

Trzeba się kiedyś zgadać;)

Mychaaaa byłam u Ciebie w galerii, zakochałam się w suni :loveu: A Honey - samoyedy moja miłość na zawsze więc oczywiste że już go kocham na wstępie :lol:

Erisa nie kąpałam jednak jeszcze, stwierdziłam że go po prostu porządnie wyczeszę.

Byłem na rowerach dzisiaj.

Herbatnik?!

A później chciałem zadzwonić na taxi, żeby mnie stąd zabrali, bo już nie chciałem biegać.

I powtórzę swoje wcześniejsze pytanie!
Macie jakiegoś dobrego znajomego/znajomą z dogo, który zna się na robieniu w miarę tanich stron internetowych o psach? Kiedyś gdzieś tu widziałam u kogoś, ale... zgubiłam kontakt i za nic nie mogę sobie przypomnieć! :shake: