Saththa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Halo halo;) byłam dziś na wybiegu i spotkałam Samoyeda... (nie wiem czy dobrze napisałam:)) Tak się rozglądałam za właścicielem, myslałam, że może Wy... Ale z Panem był i imie nie pasowało;) Pozdrawiamy:) Quote
FredziaFredzia Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Halo halo! Dobrze napisałaś. ;) My się nie udzielamy na forum bo... Sesja. Właśnie tak, zaczął się najgorszy okres dla studentów. A na wybiegu też nie byłam, ostatnio tylko w parku Kasprowicza lataliśmy. Pozdrawiamy serdecznie! Niebawem koniec sesji więc zapowiadam jakieś zdjęcia! :) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Będzie dobrze, dasz radę:) Czekamy na Was:) Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Trzymamy kciuki za udaną sesję :kciuki:[/FONT] Quote
Saththa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Osttani Twoj post był 09-12-2010 10:47 długa ta sesja :D Ja 3mam kciuki i czekam na zdjęcia relacje itd:) Quote
Mani2000 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zagościałm ponieważ kocham samoyedy!! miesiące mijaja fotek brak... Quote
Mani2000 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ma urodzinki tak samo jak mój Furbuś!! trylko 1 rok wcześniej:) Quote
FredziaFredzia Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Już już, wróciłam! :) Po sesji, która mi się skończyła 18 (jestem na drugim semestrze!) 19 lutego jechałam już do Austrii do Alpbach. Warunki na stoku super, pierwszego dnia zaczął nam padać śnieg przed całą noc i cały następny dzień - bajka (uwzględniając to że jak przyjechaliśmy to było zielono, a stoki tylko sztucznie naśnieżane). Wczoraj wróciłam, a dziś już wykąpałam Erisa. Jest czysty i pachnący, zupełnie inny pies, nie poznaję go! ;) Pierwsze zdjęcie jeszcze sprzed wyjazdu. Tu już czysty, zdjęcia z dziś. Ucho! :lol: Śliczny jestem, nie?:cool3: A co u was? Quote
Mani2000 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 u mnie ok a co u mojego psiska mozna zobaczyć w galerii Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No w końcu :D Ilez można milczeć :) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/100816516.jpg boskie zdjęcie :) No więc skoro już po sesji to może będzie w miare aktualniej u Was tutaj :) U Mnie i Tazza po staremu :P Quote
Asiaczek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Czyste cudo:) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/100816515.jpg Pzdr. Quote
Saththa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Fredzia, ja podtrzymuję propozycję spotkania się na wybiegu, albo może jakiś spacer? Ja wciąz marze o zanurzeniu łapki w futrze Erisa :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Śliczny jestem, nie?:cool3: [FONT=Comic Sans MS]I to bardzo :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tylko więcej zdjęć by się przydało :cool3:[/FONT] Quote
mychaaaaa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Eris ma śmieszny jasny nosek :) i w ogóle inaczej wygląda niż mój Honey ;) Ale śliczny białasek :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Asiaczek napisał(a):Czyste cudo:) Oj niestety już nie... W Szczecinie straszliwie się brudzi, nie wiem od czego to zależy. Saththa napisał(a):Fredzia, ja podtrzymuję propozycję spotkania się na wybiegu, albo może jakiś spacer? Ja wciąz marze o zanurzeniu łapki w futrze Erisa :) Jestem za, ale wiesz co, wstyd się przyznać... Jeszcze tam nie byłam. :oops: Często za to można mnie spotkać w Parku Kasprowicza! Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]I to bardzo :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tylko więcej zdjęć by się przydało :cool3:[/FONT] Mani2000 napisał(a):HAlo a gdzie foty:)? Już dziś dodam kilka, a dzisiaj w planach znów kąpiel i słonko świeci, więc może być jeszcze więcej! mychaaaaa napisał(a):Eris ma śmieszny jasny nosek :) i w ogóle inaczej wygląda niż mój Honey ;) Wiesz co, ja mówię że samoyed samoyedowi nierówny. Identycznych jeszcze nie widziałam. ;) Zdjęcia: Nie zejdę z fotela, chociaż mi niewygodnie. A tak moje psisko odpoczywa. ;) Mam pytanie! Macie jakiegoś dobrego znajomego/znajomą z dogo, który zna się na robieniu w miarę tanich stron internetowych o psach? Kiedyś gdzieś tu widziałam u kogoś, ale... zgubiłam kontakt i za nic nie mogę sobie przypomnieć! :shake: Quote
Darianna Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Mogę Ci polecić Shadow9 z dogo, kontakt do niej: Aleksandra@irishdevils.com GG: 12734996 www.irishdevils.com tylko w weekend jej nie ma, baluje po wystawach :) Quote
mimi_91 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Hejka;) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/100816515.jpg:loveu::loveu: On jest po prostu cudowny:loveu: pozdrawiam ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/104335618.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Nareszcie dobrze wychowany pies, kanapa wolna, a pies i tak leży na dywaniku ;) Muszę moim pokazać, może się czegoś nauczą :evil_lol: [/FONT] Quote
Mani2000 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ja nikogo nie znam Eris śliczny ale fotki częściej dodawaj:) Quote
Saththa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ja nigdy nie byłam na tej psiej polanie w parku kasprowicza :D Trzeba się kiedyś zgadać;) Quote
mychaaaaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Wiesz co, ja mówię że samoyed samoyedowi nierówny. Identycznych jeszcze nie widziałam. ;) Aaa to jest sama prawda :) kiedyś wydawało mi się, że każdy samek wygląda tak samo i dopiero od niedawna widzę jak bardzo każdy się różni :) a Eris ma bardzo ciekawą urodę :) i z pewnością jest to jego atut :D pozdrawiam cieplutko :) Quote
FredziaFredzia Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Darianna napisał(a):Mogę Ci polecić Shadow9 z dogo Dziękuję, zapisze, ale szukam dalej żeby w razie czegoś mieć porównanie. :) mimi_91 napisał(a): On jest po prostu cudowny:loveu: pozdrawiam ;) Dziękujemy, dziękujemy, pozdrawiamy. ;) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Nareszcie dobrze wychowany pies, kanapa wolna, a pies i tak leży na dywaniku ;) Muszę moim pokazać, może się czegoś nauczą :evil_lol:[/FONT] A powiem CI, że on nigdy nie leży na kanapie - może po prostu nie lubi :crazyeye::lol: Mani2000 napisał(a):Eris śliczny ale fotki częściej dodawaj:) Już wstawiam! Saththa napisał(a):ja nigdy nie byłam na tej psiej polanie w parku kasprowicza :D Trzeba się kiedyś zgadać;) Mychaaaa byłam u Ciebie w galerii, zakochałam się w suni :loveu: A Honey - samoyedy moja miłość na zawsze więc oczywiste że już go kocham na wstępie :lol: Erisa nie kąpałam jednak jeszcze, stwierdziłam że go po prostu porządnie wyczeszę. Byłem na rowerach dzisiaj. Herbatnik?! A później chciałem zadzwonić na taxi, żeby mnie stąd zabrali, bo już nie chciałem biegać. I powtórzę swoje wcześniejsze pytanie! Macie jakiegoś dobrego znajomego/znajomą z dogo, który zna się na robieniu w miarę tanich stron internetowych o psach? Kiedyś gdzieś tu widziałam u kogoś, ale... zgubiłam kontakt i za nic nie mogę sobie przypomnieć! :shake: Quote
Recommended Posts