Saththa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 :Brudny pies to szczęśliwy pies!" I po stokroć się zgadzam ;) fajnie, że z łapką dobrze i mam nadzieje, że się tak utrzyma :) Quote
Obama Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 tai biełuch w takim brudzie?? pańcia się nie boi brudu?:razz: Quote
FredziaFredzia Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ale mu się zawsze ślicznie mordka śmieje. Jak śpi to tego nie widać. ;) CarolineS napisał(a):Wygląda jakby lwią grzywę miał :D Bo to przecież biały lew, z Afryki przywiozłam. :evil_lol: mimi_91 napisał(a):śliczny biały puszek :loveu: Fajne masz, że możesz wziąć ze sobą Eriska;) Moja mama nawet nie chciała słyszeć o tym, że fajnie by było jak bym mogła jedną z moich dziewczyn wziąć ze sobą:shake: Od razu ma setki powodów aby się nie zgodzić i muszę przyznać, że niestety ale po części ma racje:roll: Strasznie bym chciała mieć psa w mieszkaniu już teraz, ale raczej nie mam na to warunków puki co, więc zostaje mi częste odwiedzanie domku:evil_lol: Nie możesz wziąć ze sobą? Współczuję... U mnie było od razu powiedziane, że Eris NIE ZOSTAJE, bo to mój pies. :roll: Saththa napisał(a)::Brudny pies to szczęśliwy pies!" I po stokroć się zgadzam ;) fajnie, że z łapką dobrze i mam nadzieje, że się tak utrzyma :) Uwierz, ja też... Obama napisał(a):tai biełuch w takim brudzie?? pańcia się nie boi brudu?:razz: Pańcia się nie boi, bo na razie mamy wolne od wystaw, a pies zanim wróci do domu to się piach obsypie, więc w domu za dużo go nie będzie. :lol: A tu na dokładkę kolejne zdjęcie z serii brudny = szczęśliwy pies. ;) Negro Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jaka ta fotka jest słoneczna:0 http://psiarze.com/images/1244040338/1_780/87342574.jpg Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 FredziaFredzia napisał(a): Na spacery po plaży zapraszamy na pomorze! :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Gdybym mogła to już bym tam była[/FONT] :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Świetnie, że z łapką lepiej[/FONT] :lol: Quote
Saththa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Heheh na potwierdzenie parę fotek jakże szczęśliwego brudnego piesa :) Quote
FredziaFredzia Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Zdjęcie sprzed kilku dni A dziś już wyjeżdżamy do Szczecina, więc teraz będą zdjęcia z parków, jeśli takowe znajdę. :lol: Quote
Saththa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 No Parki to w Szczecinie są. Ale wybiegi też są ;) Na Arkońskiej największy w Szczecinie jest :) Quote
FredziaFredzia Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Saththa']No Parki to w Szczecinie są. Ale wybiegi też są ;) Na Arkońskiej największy w Szczecinie jest :) Chodziło mi bardziej o to czy trafię. :lol: Quote
Saththa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='FredziaFredzia']Chodziło mi bardziej o to czy trafię. :lol: A zdradzisz nazwę swej ulicy?:) To pomogę z ew dojazdem tramwajem/autobusem. No chyba, że samochodem to już może być gorzej :P Quote
lolka75 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ale wlasnie odkrywanie jest najfajniejsze.... i tak trzeba spacerkowac to przy okazji znajduje sie rozne perelki pozdrowki Quote
Saththa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Owszem ;) Ale można jak ja spacerować z psem i przez ponad pół roku nie odkryć wybiegu znajdującego się 15 minut drogi nogami od miejsca zamieszkania :) Quote
lolka75 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ja tez mieszkam w nowym miejscu i polecam tez zaczepianie innych psiarzy podczas spacerow i pytanie. Ja tak odkrylam fajny parczek dla psiakow blisko mnie. A pozniej sprawdzalam mapki na stronie miasta. Wlasnie mieszczuchy maja ten spory problem ze musza sie trzymac wytycznych:shake:. Dla mnie bardzo wazne bylo znalezc miejsce gdzie psy moga bez smyczy chodzic... a nie duzo tego wokol mnie chociaz mam blisko ogromny park. Fredzia powodzenia:p Quote
Saththa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 FredziaFredzia napisał(a):Legionów Dąbrowskiego. ;) Auto czy komunikacja miejska? :) (normalnie jak przesłuchanie :) ) Quote
FredziaFredzia Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Saththa napisał(a):Auto czy komunikacja miejska? :) (normalnie jak przesłuchanie :) ) Komunikacja miejska, prawko jest ale bryczki nie ma. ;) lolcia - nie dziękuję, na razie jakoś sobie radze... ;) Quote
Saththa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tramwaj nr 9. kierunek Głębokie. Wysiadka na przystanku: Spacerowa. Skrecasz już nogami w Arkońską. To czerwone to wybieg :) Nogami to jakieś niecałe 10 minut spokojnym tempem :) Pozdrawiam Quote
sylwiaskalska Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 W Szczecinie np nie można spuszczać psów nawet w parku, można tylko w wyznaczonych miejscach tzw wybiegach. Na wybieg w lasku Arkońskim wystarczy wysiąść na końcowym przystanku tramwaju 3 i cofnąć się - minuta drogi. Wracając można sporo przejść przez Park Kasprowicza. W Szczecinie można się nachodzić jak się pozna wszystkie drogi :) W lesie owszem czasami spuszcza się psy ale można napotkać Policje konną. Jak ktoś zna tzw zapomniane szkalki to nie ma problemu :) Ja w weekendy robię z moimi bąblami po 10 kilometrów. Quote
Saththa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Oczywiście można tez 3 ale od miejsca zamieszkania blizej jest do przystanku 9 niz 3 stąd "moja" droga prowadzi tramwajem linii 9 :) Quote
Asiaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 W W-wie jest kilka WC dla psów, ale jakichs specjalnych wybiegów dla psów - to nie widziałam i nie słyszałam. Może gdzieś sa, ale ja o nich nie wiem... A w mojej dzielnicy to nawet psich WC nie ma... Pzdr. Quote
Saththa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Halooo ;) Dzień Dobry? Zyjecie? Na spacerze się zgubili? Czy aż taka uczelnia nie dobra tak czas zajmuje? Ja apeluje o cokolwiek :p jakies foty albo historyje :) Quote
FredziaFredzia Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Saththa napisał(a):Halooo ;) Dzień Dobry? Zyjecie? Na spacerze się zgubili? Czy aż taka uczelnia nie dobra tak czas zajmuje? Ja apeluje o cokolwiek :p jakies foty albo historyje :) Żyjemy, żyjemy, ale uczelnia naprawdę zabiera masę czasu i nie tak często wchodzę teraz na dogo... Spacery na razie w pobliżu domu na takim małym wybiegu, dzisiaj myślę żeby pojechać tą 9 na Arkońską, żeby sobie pobiegał. Jutro jedziemy do Nowogardu, czyli cały dzień z psem w sobotę na dworze, żeby się wyhasał porządnie. Tramwaje ogarniam już, którym mam dojechać gdzie mniej więcej. ;) Eris już przyzwyczajony do nowego mieszkania, ma duży balkon na który sobie leży i ogląda świat większość czasu. Asiaczek napisał(a):Hej, hej, gdzie jesteście? pzdr. W Szczecinie! ;) No, dałam znak życia, to lecimy za chwilę na spacer, bo pogoda ładna i nie chcę jej zmarnować. Buźka! Quote
Saththa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja właśnie z rzeczonego wybiegu wróciłam ;) I Nawet na Unii Lubelskiej wracając widziałam samoyeda z parą ludzi ;) I tak sobie o Was pomyślałam i wracam a tu prosze żyjecie ;) Pozdrawiam ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pogoda jest wymarzona na długie spacery :lol: Przynajmniej u mnie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wytarmoś kudłacza ode mnie ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts