FredziaFredzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Tak, to ja. A coś nie tak? ;) Groźnie zabrzmiało. Quote
Saththa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 to ja Cie do znajomych zaprosiłam;) Przynajmniej wiem kogo mm szukać na wystawie :lol: Quote
taxelina Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Tak, to ja. A coś nie tak? ;) Groźnie zabrzmiało. Nie nie :) tylko chcialam Ci wyslac zaproszenie a nie bylam pewna :) Poszlo zaproszenie ale nie wiem czy dojdzie bo cos facebook mi czasem szwankuje Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 FredziaFredzia napisał(a): Pepper zawsze daje radę, to taki terminator trochę - pies kiedyś go tak pogryzł że pół nogi trzeba było doszywać, powiedział że raczej nie dożyje następnego dnia a jednak! ;) [FONT=Comic Sans MS]Twardziel ;) Ale sama przygoda straszna :shake:[/FONT] Quote
FredziaFredzia Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Ale ile płaczu wtedy! Jakieś 10 lat temu to było. Jutro trzymajcie kciuki za ładną pogodę i za nas - wystawa Szczecin! :) Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Saththa napisał(a):Ahhh wymiziałam Erisa :iloveyou::) a sa fotki? Quote
FredziaFredzia Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Fotki będą myślę że we wtorek wieczorem - a jak nie to w środę. Ale jest masa z wystawy niedzielnej, chyba wszystkie rasy siostra porobiła - a o samoyedach już nie wspomnę. :lol: A co do samej oceny: Eris sie nie spodobał sędzinie, zdecydowanie przychylniejszym okiem patrzyła na duńskie psy (perfect, perfect, perfect!). Dostaliśmy bdb. No trudno, nie zniechęcam się - w Koszalinie liczę na to że nam lepiej pójdzie. ;) Quote
mychaaaaa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 To i tak dobrze :) następnym razem pójdzie lepiej! :multi: Quote
gandalf Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Sędzia kalosz :mad: W Koszalinie na pewno będzie lepiej :lol: A kto dostał BOB a Quote
FredziaFredzia Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Wydaje mi się że duński champion - Discos PRINS JOEY, ale nie jestem pewna w 100%. ;) Aga kciuków nie trzymałaś i to dlatego - rodzina zmaltretowała o obiad? :D Quote
gandalf Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Trzymałam trzymałam i co chwilę sprawdzałam jakieś niusy u Ciebie w galerii bo w końcu blisko miałaś :evil_lol: A czy te psy Duńskie inaczej wyglądają jak nasze Quote
FredziaFredzia Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Wiesz co, wydawał mi się masywniejszy z pyska i głowy. Piękny był. Z resztą, sunia też. ;) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 To ja czekam na fotki tych duńskich championów, no i naszego Eriska:0 A może i jakis basek się zaplątał...? Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 ania90, witam witam! ;) Fotki postaram się wrzucić jutro - jak już będę na swoim laptopie. Potwierdzona informacja, BOBa dostał Discos PRINS JOEY w samkach. A nawet nie wiem czy baski się załapały - Ala wtedy chyba latała po całej wystawie robiąc zdjęć ile się da - ale widziałam (poznałam z wyglądu!) Ofiego! ;) Quote
mychaaaaa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Anita, a może znasz mniej więcej wyniki wystawy? Na forum SvS cisza jak makiem zasiał a ja jestem strasznie ciekawa :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Nie, akurat się zbieraliśmy jak była reszta, tylko lukałam jak komu idzie no i oglądałam kto dostał BOBa. ;) Też czekam na SvS! No to zaczynam fotorelację z niedzieli (było ponad 200 zdjęć, ale większość do wyrzucenia bo zamazane albo np. pies wsadził nos w aparat)! Oglądać, oglądać a może wasz pies się załapał? Siostra latała po całej wystawie więc możliwe. ;) Quote
taxelina Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/110675546.jpg jest i jamnis :) Quote
FredziaFredzia Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Ciąg dalszy! Te mopsy były boskie - jak tylko się podchodziło to po sobie skakały i lizały palce. Chyba spragnione kontaktu z człowiekiem, bo w busie było z 10 klatek z różnymi psami... Quote
Recommended Posts