gandalf Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Dobry fryzjer to połowa sukcesu ja kiedyś oddałam Szinuka do takiego fryzjera że pożal się boże przed kąpielą wyglądał lepiej niż po , autem jechac nie mogłam bo pełno futra cały czas latało mokry niewyczesany tragedia :angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Widzisz to nic Ci nie pozostało tylko działc samemu :evil_lol: A mama Erisa bardzo ładna sunia :loveu: To też mama Aliego ? Ile teraz ma lat ? I przede wszystkim jak spotkanie z hodowcą ?:razz: Quote
Saththa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Obama']Albo Twój pies taki wielki albo Chińczycy zminiaturyzowali arbuzy :) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/106842498.jpg ooooo pacłam :roflt: Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 gandalf napisał(a):No to sprawnie Ci poszło i okazja konkretna a hodowczyni na pewno będzie bardzo zadowolona z wyglądu Eriska :multi: A jakim szamponem go kąpałaś ? Ja mojego sierściatego na kąpanie wysyłam do psiego fryzjera bo nie mam nerwa tego robic w domu:angryy: Aga, ja mam już dwie kąpiele Hanusia za sobą i dajemy radę! :) A w tym tygodniu trzecia kąpiel, za tydzień w niedzielę kolejna wystawa, więc będzie pranie ;) Ja mogę Szinuka wykąpać :loveu: Mama Erisa bardzo efektowna :loveu: synek trochę podobny do mamy :) Quote
gandalf Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Oj ja też się naprałam yeda ale mdli mnie na samą myśl o sprzątaniu potem łazienki:eviltong::angryy: Pierwszy samek nie cierpiał kąpieli a jak widział szczotkę to koniec poza tym tak jak prawie nie szczekał tak przy kąpaniu cały czas ujadał potrafił tak przez 4 godziny :crazyeye::mad: Za to ten na dzwięk suszarki zasypia dlatego nie piorę go do w domu nie chce stac a a leżąco suszenie to tak średnio :evil_lol: Paulina to idziecie jak kuny z tymi wystawami gdzie teraz ? Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='gandalf']Oj ja też się naprałam yeda ale mdli mnie na samą myśl o sprzątaniu potem łazienki:eviltong::angryy: Pierwszy samek nie cierpiał kąpieli a jak widział szczotkę to koniec poza tym tak jak prawie nie szczekał tak przy kąpaniu cały czas ujadał potrafił tak przez 4 godziny :crazyeye::mad: Za to ten na dzwięk suszarki zasypia dlatego nie piorę go do w domu nie chce stac a a leżąco suszenie to tak średnio :evil_lol: Aaa tam, marudzisz :) ja uwielbiam kąpać Haniska :) i czesać... a że Hanisek lubi to mniej niż ja - to inna kwestia :evil_lol: Paulina to idziecie jak kuny z tymi wystawami gdzie teraz ? W czerwcu mamy tylko Litwę dwa razy :) zobaczymy jak to będzie, nie nastawiam się na nic dobrego :eviltong: ale chcemy zobaczyć co i jak, teraz mały powinien jak najwięcej po ringu biegać coby z ringiem się obyć ;) a na Litwie mamy wystawy bliżej niż te oferowane przez Polskę w czerwcu :evil_lol: A w lipcu znów Polska :eviltong: w sumie mamy kilkanaście wystaw wybranych do końca roku ;) Quote
gandalf Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Trzeba też ludziom dac zarobic tym bardziej jak dobrze swoją robotę wykonują :eviltong: A co do nastawienia to zawsze trzeba pozytywnie się nastawc :cool3: Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 gandalf napisał(a):A co do nastawienia to zawsze trzeba pozytywnie się nastawc :cool3: Wolę miło się zaskoczyć niż rozczarować :evil_lol: na Litwie stawki w samkach są dość duże, a Honey jeszcze niepewnie trochę czuje się na ringu... więc zobaczymy jak to będzie :) A teraz żeby tak nie offtopować Fredzi w galerii - zamierzacie w tym roku wystawić Eriska gdzieś poza Szczecinem? Bardzo chciałabym się spotkać, ale mieszkacie na drugim końcu Polski! Quote
FredziaFredzia Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name='Obama']Albo Twój pies taki wielki albo Chińczycy zminiaturyzowali arbuzy :) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/106842498.jpg Hahaha, musiałam wejść w to zdjęcie bo mnie zmyliło, aż się przestraszyłam :lol: Miniaturowe pluszowe arbuzy z IKEI :cool3: [quote name='gandalf']To też mama Aliego ? Ile teraz ma lat ? I przede wszystkim jak spotkanie z hodowcą ?:razz: Tak, to też mama Aliego. 4 czerwca będzie miała już (albo tylko;)) 10 lat. Spotkanie bardzo sympatyczne, oprócz samków była jeszcze Pani z hodowli Rysi Wykrot z psami, Pani z Mysiej Zagłady (chyba) i jeszcze jedna z silky'ami, ale nie wiem z jakiej hodowli. [quote name='mychaaaaa']A teraz żeby tak nie offtopować Fredzi w galerii - zamierzacie w tym roku wystawić Eriska gdzieś poza Szczecinem? Bardzo chciałabym się spotkać, ale mieszkacie na drugim końcu Polski! Offtopujcie ile się da :diabloti: My w tym roku na pewno: Szczecin, Koszalin, może Gorzów Wlkp., Sopot, może Łódź - klubówka no i Poznań. Jeszcze myślę o Wrocławiu. A Ty? Uwierz że też chciałabym się poznać! Piszę dopiero dziś, we wtorek bo od niedzieli leżałam w szpitalu - miałam wypadek. Jechałam z chłopakiem i znajomymi, samochód w nas wjechał od mojej strony, ale dobrze że w przednie koło a nie w drzwi bo nie wiem czy by ze mnie coś zostało.. Już czuję się dobrze, ale całego dnia poprzedzającego wypadek, samego wypadku i co było dopóki się nie obudziłam rano nie pamiętam. Miałam różne badania włączając tomografię ale już nic mi nie jest. W wypisie mam wpisane wstrząśnienie mózgu. Na szczęście reszcie nic się nie stało. :) Quote
mychaaaaa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='FredziaFredzia']My w tym roku na pewno: Szczecin, Koszalin, może Gorzów Wlkp., Sopot, może Łódź - klubówka no i Poznań. Jeszcze myślę o Wrocławiu. A Ty? Z tego co wymieniłaś będziemy w Sopocie, Łodzi, Wrocławiu (beze mnie, Honey tylko z moim facetem) - na pewno. I może w Poznaniu. Fajnie byłoby się spotkać :) Piszę dopiero dziś, we wtorek bo od niedzieli leżałam w szpitalu - miałam wypadek. Jechałam z chłopakiem i znajomymi, samochód w nas wjechał od mojej strony, ale dobrze że w przednie koło a nie w drzwi bo nie wiem czy by ze mnie coś zostało.. Już czuję się dobrze, ale całego dnia poprzedzającego wypadek, samego wypadku i co było dopóki się nie obudziłam rano nie pamiętam. Miałam różne badania włączając tomografię ale już nic mi nie jest. W wypisie mam wpisane wstrząśnienie mózgu. Na szczęście reszcie nic się nie stało. :) Ooo kurczę, to poważna sprawa. Szczęście w nieszczęściu, że nikomu większa krzywda się nie stała. Quote
gandalf Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 To raczej mało sympatyczny weekend miałaś :placz: dobrze że tylko tak się skończyło:lol: życzę zdrówka:multi: Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 O siut. Dobrze, ze się skończyło "tylko" na wstrząsie mózgu ehhh Quote
taxelina Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Witam sie serdecznie i dziekuje za odwiedziny u nas. Duzo zdrowia dla Ciebie! i ide przegladac watek bo samoyedy zawsze mi sie podobaly a do tego masz/mialas (?) jamniczka :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Mam mam jamniora, najwierniejszy przyjaciel mamy. Pepper ma już 17 lat, a dalej "na laski" lata jak tylko wyczuje że jakaś w pobliżu cieczkuje, wiernie pod płotem siedzi choć i tak nic nie zdziała bo pilnowane jak oka w głowie ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='FredziaFredzia'] W wypisie mam wpisane wstrząśnienie mózgu. Na szczęście reszcie nic się nie stało. :) [FONT=Comic Sans MS]To szczęście w nieszczęściu :shake: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] A po wystawianiu przyszedł czas na relaks! [FONT=Comic Sans MS]Pieknie wygląda podczas tego relaksu ;):-)[/FONT] Quote
taxelina Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Mam mam jamniora, najwierniejszy przyjaciel mamy. Pepper ma już 17 lat, a dalej "na laski" lata jak tylko wyczuje że jakaś w pobliżu cieczkuje, wiernie pod płotem siedzi choć i tak nic nie zdziała bo pilnowane jak oka w głowie ;) A mozna prosic jakies nowe zdjecia Peppera? :) Quote
FredziaFredzia Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Postaram się dziś jakieś cyknąć, tylko niech słońce wyjdzie! ;) Quote
taxelina Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Postaram się dziś jakieś cyknąć, tylko niech słońce wyjdzie! ;) U nas wyszlo dlatego poszlam z psiakami na lake :) Quote
FredziaFredzia Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Specjalnie dla deer_1987 - Pepper! ;) A ta wredna morda też musiała się wcisnąć - bo zbyt zainteresowana Papciem byłam! :evil_lol: No i Eris. Quote
Wiki&Jantar Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Eris jest przepiękny! Uwielbiam białe i kudłate psy! Od razu przypomina się mi poprzedni pies... Tzn. to niby był szpic niemiecki, ale też kudłaty i biały. Będziemy zaglądać do Pepperka (cudnego z mojego rocznika :D) i Eriska (przystojniaka) zaglądać Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 no to szczescie ze ino i ze juz duzo lepiej i zycze coby calkiem przeszlo a nawet sie zapomnialo Eris zachwycajacy jak zwykle a jamnior .... no musze powiedziec ze mi zaimponowal z wigorem staruszek Quote
Nayantara Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ależ on ma tą lwią grzywę cudowną. No po kąpieli nieco mu mina zrzedła, ale jaki piękny był wyprany! Jego mama ma tą sierść jakąś taką... mniej efektywną. Może to zdjęcie takie ;) Quote
FredziaFredzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='ania90']Eris jest piekny :) zapraszam do nas:) A zajrzę! ;) [quote name='Tekla64']Eris zachwycajacy jak zwykle a jamnior .... no musze powiedziec ze mi zaimponowal z wigorem staruszek Pepper zawsze daje radę, to taki terminator trochę - pies kiedyś go tak pogryzł że pół nogi trzeba było doszywać, powiedział że raczej nie dożyje następnego dnia a jednak! ;) [quote name='Maziak&Negra']Jego mama ma tą sierść jakąś taką... mniej efektywną. Może to zdjęcie takie ;) A może kwestia wieku już psa.. ;) Wystawa w Szczecinie: dla korzystających z facebooka - http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=116353248452068 Quote
taxelina Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='FredziaFredzia'] Wystawa w Szczecinie: dla korzystających z facebooka http://www.facebook.com/profile.php?id=1529872860 To moze Ty jestes? Quote
Recommended Posts