FredziaFredzia Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='mychaaaaa']Oooj, Szczecin to zupełnie za daleko ;) my mamy na maj zaplanowany Radom, a później? Latem na pewno Białystok... więcej wystaw też będzie ale to raczej wahanie między jednym miejscem a drugim, więc nic pewnego. Fajnie byłoby kiedyś się spotkać na wystawie :) No pewnie że tak! :) [quote name='Saththa']Kurcze to może wtedy uda mi się z Erisem spotkac :lol: Zapraszam, zapraszam na wystawę! :) [quote name='Tekla64']sesja nadmorska piekna bo piekny model tak se wlasnie mysle jako kontrast stanowia z moja Dona hihihi moja ma brode a Eris grzywe no i czarno biale Oj pewnie byłyby udane zdjęcia, jak w czerni i bieli ;) [quote name='Asiaczek']Alez on dumny:) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/105670649.jpg Pzdr. Jak paw! :D Jutro jedziemy nad morze, pogoda się znów ładna zrobiła - trzeba korzystać. Więc jutro będą fotki! Quote
FredziaFredzia Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Wczorajszy pobyt nad morzem. Daj bułkę! (te niestety pod słońce, ale w końcu korzystaliśmy i się opalaliśmy, ten żebrak mały sam tak wlazł :mad:) I co, dasz? Piła! Quote
FredziaFredzia Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 CD. Tak na marginesie, wczoraj byłam w siódmym niebie bo Eris w końcu zainteresował się zabawką NA DWORZE! Zawsze interesowały go inne sprawy a zabawka niet, więc to że pobiegł za nią jak rzuciłam było dla mnie szokiem. Od zawsze staram się go nakręcić na bieganie za piłką i w końcu wczoraj (na chwilę bo na chwilę :roll:) się udało! :) Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 przydalaby sie konkurencja nic tak nie nakreca jak rywalizacja hihihi moje bawia sie wszystkim czym sie ino da byle razem piekny jest tyn twoj bialy z grzywa ogromniasta hihihi Quote
mychaaaaa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/106842494.jpg hahaha jak LEW! :grin: mój Honey też uwielbia bułki ;) Macie świetne miejsca spacerowe... i może się powtórzę, ale futerko Eris ma boskie :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Tekla64']przydalaby sie konkurencja nic tak nie nakreca jak rywalizacja hihihi moje bawia sie wszystkim czym sie ino da byle razem piekny jest tyn twoj bialy z grzywa ogromniasta hihihi Dziękuję, a o konkurencję trudno, było jakieś 5 osób na plaży łącznie z nami :D [quote name='Maziak&Negra']Zlewa się z piaskiem xD Ładna obroża. Obroża od taks, z bazarku! ;) [quote name='mychaaaaa']http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/106842494.jpg hahaha jak LEW! :grin: mój Honey też uwielbia bułki ;) Macie świetne miejsca spacerowe... i może się powtórzę, ale futerko Eris ma boskie :loveu: Dziękuję mychaaaaa, ale widziałam że Honey też pięknie obrasta. :) A nad morze jeździmy, godzina drogi. :) Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Słóńce, piasek, psiak.... eh, chce się zyć:) Pzdr.. Quote
Obama Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jakie białe,puchowe cudo. Wygląda niesamowicie,no i ma cechę wspólną z moim upierdem- kolor :) Quote
FredziaFredzia Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Cieszę się bardzo, że Eris się podoba! Zmieniłam avatar, mówię, żeby można mnie było zidentyfikować! ;) Quote
gandalf Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Anita co ten avatarek taki smutny :placz: Uśmiechnięty pyszczek Eriska był zdecydowanie bardziej optymistyczny :cool3::evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Oj tam oj tam! :lol: No to dzisiaj trochę pomęczyłam psisko... A mianowicie, kąpiel! Chyba muszę kupować większe opakowania szamponów, bo 1 leci mi na 2 mycia. :shake: Tak wyglądał pies świeżo wyciągnięty z wanny: A tak już po wszystkich zabiegach pielęgnacyjnych, czyli przedstawiam Erisa, samo wystawiającego się psa: CDN.. Quote
FredziaFredzia Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 A po wystawianiu przyszedł czas na relaks! ;) Quote
gandalf Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 To miałaś pracowity dzień :diabloti: Ale Erisek wygląda bosko :loveu: Ile czasu zajęło ci pranie i suszenie futrzaka i czy to na jakąś okazję ?:cool3: Quote
FredziaFredzia Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Wszystko zajęło mi "tylko" około 2 godzin, może chwilę ponad. ;) Normalnie z wycinaniem włosów z między palców wychodzi dużo dłużej... A okazja - lubię przed wystawą wykąpać psa 2 razy w kilkunastodniowych odstępach czasu, a wystawa 19 czerwca. No i jutro mam jechać jak zdążę po zaliczeniu fizjologii do Reptowa do Pani hodowczyni, musi jakoś wyglądać! :) Quote
Saththa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/108501206.jpg alez on malutki :evil_lol: Wiesz już o której bedziecie się wystawiać?bo ja mam egzaminy kurcze :( Quote
gandalf Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 No to sprawnie Ci poszło i okazja konkretna a hodowczyni na pewno będzie bardzo zadowolona z wyglądu Eriska :multi: A jakim szamponem go kąpałaś ? Ja mojego sierściatego na kąpanie wysyłam do psiego fryzjera bo nie mam nerwa tego robic w domu:angryy: Quote
FredziaFredzia Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Saththa - właśnie jeszcze nie mam rozpiski, ale jak tylko się dowiem - dam znać. Używam dwóch, Jean Pierre Hery Essentiel (do mycia pierwszego, z brudu) i Intense Blanc (do białej sierści, mycie 2). Myję całego psa dwa razy. Ile płacisz za kąpiel i jak to wychodzi? Ja tam nawet lubię to robić, tylko muszę mieć ochotę na mycie. A jak się wytarza i MUSZĘ to wtedy dopiero mam nerwa. ;) Dla tych którzy nie w temacie - wyżej są nowe zdjęcia! :cool3: Quote
Saththa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Saththa - właśnie jeszcze nie mam rozpiski, ale jak tylko się dowiem - dam znać. Koniecznie!! Ja wogole jestem obrazona, ze ja nadal Erisa nie spotkałam :obrazic: ilez czasu można :razz::( wiec jak mi szkola i egzaminy plany pokrzyżują to kurcze bede Cie meczyc az sie w koncu spotkamy! O! tyle Ci powiem :lol: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Wszystko zajęło mi "tylko" około 2 godzin, może chwilę ponad. ;) Normalnie z wycinaniem włosów z między palców wychodzi dużo dłużej... A okazja - lubię przed wystawą wykąpać psa 2 razy w kilkunastodniowych odstępach czasu, a wystawa 19 czerwca. No i jutro mam jechać jak zdążę po zaliczeniu fizjologii do Reptowa do Pani hodowczyni, musi jakoś wyglądać! :) No, przed wizyta u Hodowczyni, kąpiel obowiązkowa:) Ślicznie wygląda:) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/108501212.jpg Pzdr. Quote
gandalf Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Znalazłam w Poznaniu fajną babkę co miała hodowlę sznałcerów a teraz założyła zakład. Super robi psy i ma ekstra podejście do futrzaków :lol: Wszyscy moi znajomi z samkami tam chodzą i wszyscy jesteśmy zadowoleni zawsze świetnie wykąpane wyczesane i przede wszystkim ekstra wysuszone :multi: Kosmetyki używa Hery A cena to 100 zł więc wydaje mi się że szkoda roboty w domu :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Kurczę, tylko że u mnie nie ma w pobliżu takiego salonu. A na pewno nie w Nowogardzie... ;) Zdjęcie z wczoraj, mama Erisa - Lilia Weneda Joen Chatanga (Linda) Quote
Obama Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Albo Twój pies taki wielki albo Chińczycy zminiaturyzowali arbuzy :) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/106842498.jpg Quote
Recommended Posts