Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mychaaaaa']Oooj, Szczecin to zupełnie za daleko ;) my mamy na maj zaplanowany Radom, a później? Latem na pewno Białystok... więcej wystaw też będzie ale to raczej wahanie między jednym miejscem a drugim, więc nic pewnego. Fajnie byłoby kiedyś się spotkać na wystawie :)

No pewnie że tak! :)

[quote name='Saththa']Kurcze to może wtedy uda mi się z Erisem spotkac :lol:

Zapraszam, zapraszam na wystawę! :)

[quote name='Tekla64']sesja nadmorska piekna bo piekny model
tak se wlasnie mysle jako kontrast stanowia z moja Dona hihihi
moja ma brode a Eris grzywe no i czarno biale

Oj pewnie byłyby udane zdjęcia, jak w czerni i bieli ;)

[quote name='Asiaczek']Alez on dumny:)
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/105670649.jpg

Pzdr.

Jak paw! :D

Jutro jedziemy nad morze, pogoda się znów ładna zrobiła - trzeba korzystać. Więc jutro będą fotki!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

CD.

Tak na marginesie, wczoraj byłam w siódmym niebie bo Eris w końcu zainteresował się zabawką NA DWORZE! Zawsze interesowały go inne sprawy a zabawka niet, więc to że pobiegł za nią jak rzuciłam było dla mnie szokiem. Od zawsze staram się go nakręcić na bieganie za piłką i w końcu wczoraj (na chwilę bo na chwilę :roll:) się udało! :)

Posted

przydalaby sie konkurencja nic tak nie nakreca jak rywalizacja hihihi

moje bawia sie wszystkim czym sie ino da byle razem

piekny jest tyn twoj bialy z grzywa ogromniasta hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']przydalaby sie konkurencja nic tak nie nakreca jak rywalizacja hihihi

moje bawia sie wszystkim czym sie ino da byle razem

piekny jest tyn twoj bialy z grzywa ogromniasta hihihi

Dziękuję, a o konkurencję trudno, było jakieś 5 osób na plaży łącznie z nami :D

[quote name='Maziak&Negra']Zlewa się z piaskiem xD
Ładna obroża.

Obroża od taks, z bazarku! ;)

[quote name='mychaaaaa']http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/106842494.jpg hahaha jak LEW! :grin: mój Honey też uwielbia bułki ;)
Macie świetne miejsca spacerowe... i może się powtórzę, ale futerko Eris ma boskie :loveu:

Dziękuję mychaaaaa, ale widziałam że Honey też pięknie obrasta. :) A nad morze jeździmy, godzina drogi. :)

• 2 weeks later...
Posted

Oj tam oj tam! :lol:

No to dzisiaj trochę pomęczyłam psisko... A mianowicie, kąpiel! Chyba muszę kupować większe opakowania szamponów, bo 1 leci mi na 2 mycia. :shake:

Tak wyglądał pies świeżo wyciągnięty z wanny:

A tak już po wszystkich zabiegach pielęgnacyjnych, czyli przedstawiam Erisa, samo wystawiającego się psa:

CDN..

Posted

To miałaś pracowity dzień :diabloti:
Ale Erisek wygląda bosko :loveu:
Ile czasu zajęło ci pranie i suszenie futrzaka i czy to na jakąś okazję ?:cool3:

Posted

Wszystko zajęło mi "tylko" około 2 godzin, może chwilę ponad. ;) Normalnie z wycinaniem włosów z między palców wychodzi dużo dłużej...
A okazja - lubię przed wystawą wykąpać psa 2 razy w kilkunastodniowych odstępach czasu, a wystawa 19 czerwca. No i jutro mam jechać jak zdążę po zaliczeniu fizjologii do Reptowa do Pani hodowczyni, musi jakoś wyglądać! :)

Posted

No to sprawnie Ci poszło i okazja konkretna a hodowczyni na pewno będzie bardzo zadowolona z wyglądu Eriska :multi:
A jakim szamponem go kąpałaś ?
Ja mojego sierściatego na kąpanie wysyłam do psiego fryzjera bo nie mam nerwa tego robic w domu:angryy:

Posted

Saththa - właśnie jeszcze nie mam rozpiski, ale jak tylko się dowiem - dam znać.

Używam dwóch, Jean Pierre Hery Essentiel (do mycia pierwszego, z brudu) i Intense Blanc (do białej sierści, mycie 2). Myję całego psa dwa razy.
Ile płacisz za kąpiel i jak to wychodzi? Ja tam nawet lubię to robić, tylko muszę mieć ochotę na mycie. A jak się wytarza i MUSZĘ to wtedy dopiero mam nerwa. ;)

Dla tych którzy nie w temacie - wyżej są nowe zdjęcia! :cool3:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Saththa - właśnie jeszcze nie mam rozpiski, ale jak tylko się dowiem - dam znać.

Koniecznie!!

Ja wogole jestem obrazona, ze ja nadal Erisa nie spotkałam :obrazic: ilez czasu można :razz::(

wiec jak mi szkola i egzaminy plany pokrzyżują to kurcze bede Cie meczyc az sie w koncu spotkamy!

O! tyle Ci powiem :lol:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Wszystko zajęło mi "tylko" około 2 godzin, może chwilę ponad. ;) Normalnie z wycinaniem włosów z między palców wychodzi dużo dłużej...
A okazja - lubię przed wystawą wykąpać psa 2 razy w kilkunastodniowych odstępach czasu, a wystawa 19 czerwca. No i jutro mam jechać jak zdążę po zaliczeniu fizjologii do Reptowa do Pani hodowczyni, musi jakoś wyglądać! :)
No, przed wizyta u Hodowczyni, kąpiel obowiązkowa:)
Ślicznie wygląda:)
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/108501212.jpg

Pzdr.

Posted

Znalazłam w Poznaniu fajną babkę co miała hodowlę sznałcerów a teraz założyła zakład. Super robi psy i ma ekstra podejście do futrzaków :lol:
Wszyscy moi znajomi z samkami tam chodzą i wszyscy jesteśmy zadowoleni zawsze świetnie wykąpane wyczesane i przede wszystkim ekstra wysuszone :multi:
Kosmetyki używa Hery
A cena to 100 zł więc wydaje mi się że szkoda roboty w domu :evil_lol: