Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 FredziaFredzia napisał(a):No co Wy dziewczyny, nie ma szans. ;) Niestety, bo dziewuszka śliczna. To może jakiejś Przyjaciółce wcisniesz Pięknotę? Albo sąsiadce? Kurczę, taka śliczna sunia:) pzdr. Quote
Teba Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Zakochałam się! Poza tym trochę sobie tu nastrój poprawiłam bo dziś czesałam i wycinałam kołtuny u jednego z moich maine coonów i to była masakra - miło wiedzieć, że tylko u mnie po podłodze takie kłęby sierści latają... Quote
FredziaFredzia Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Usunęło sporo fotek razem z postami w czasie awarii. :mad: Zagryzanie Erisa Pierwszy raz na balkonie - jakkolwiek to brzmi. :diabloti: Zwróćcie uwagę na tylną nogę - jedna musi być w środku, bezpieczniej. Było też o tym, że Frytolina ma dom:) Quote
FredziaFredzia Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Dlaczego Franek lubi leżeć ze mną na kanapie? Bo ma taką fajną miękką poduszkę. :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ale świetne zdjęcia:loveu: i jak dużo:evil_lol: Podusie ma przednią, nie jeden by pozazdrościł:D Quote
Maalwi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Genialna podusia :diabloti: A Eris nie lubi leżeć? :D Quote
Asiaczek Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 A czemu młody biegał w kubraczku...? No i podusia:) http://images35.fotosik.pl/1323/1ac1205d2724fb8b.jpg Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale świetne zdjęcia:loveu: i jak dużo:evil_lol: Podusie ma przednią, nie jeden by pozazdrościł:D No właśnie, szarpnęłam się nie? :lol: [quote name='Maalwi']Genialna podusia :diabloti: A Eris nie lubi leżeć? :D Eris nie bardzo, on woli na podłodze. [quote name='Asiaczek']A czemu młody biegał w kubraczku...? No i podusia:) http://images35.fotosik.pl/1323/1ac1205d2724fb8b.jpg Pzdr. Bo to było w czasie Świąt, akurat rano się śnieg stopił i było trochę zimno, a przeziębienia Frankowego znowu NIE CHCĘ. ;) [quote name='monia&nero']Poduszka rewelacyjna :) ! [quote name='unikatowydiament']a poduszka to super:) Dzięki. :lol: Quote
Tyna21 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Fajne zdjęcie :D Vatowski też lubi mnie wykorzystywać jako poduszkę ;) Quote
omry Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Witamy się :) Nie wiem, czy już tu kiedyś się odzywałam, ale bywałam na pewno i chyba dzisiaj Was widziałam w Nowogardzie. Jechaliśmy do weta i przy jednym z domków zobaczyłam samojeda, później buldożka i dostałam olśnienia :) Quote
ania90 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/136076277.jpg ciekawe czemu maly zagryza zawsze wiekszego:cool3: Quote
Alicja Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='ania90']http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/136076277.jpg ciekawe czemu maly zagryza zawsze wiekszego:cool3: bo jak go zje to urośnie duży ;) Witamy z zimnicy .....brrrrrrrr Quote
FredziaFredzia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='Tyna21']Fajne zdjęcie :D Vatowski też lubi mnie wykorzystywać jako poduszkę ;) Tylko chyba Tobie jest trochę ciężej wtedy niż mi, co? :lol: [quote name='omry']Witamy się :) Nie wiem, czy już tu kiedyś się odzywałam, ale bywałam na pewno i chyba dzisiaj Was widziałam w Nowogardzie. Jechaliśmy do weta i przy jednym z domków zobaczyłam samojeda, później buldożka i dostałam olśnienia :) To na pewno my, bo przyjechałam już do majówki do Nowogardu a chyba tylko ja mam tu duet samoyed i buldożek, do tego białe. ;) A gdzie do weta i czemu w Nowogardzie? [quote name='ania90']http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/136076277.jpg ciekawe czemu maly zagryza zawsze wiekszego:cool3: [quote name='Alicja']bo jak go zje to urośnie duży ;) Witamy z zimnicy .....brrrrrrrr Dokładnie. :diabloti: No co Ty, zimno u Was? Quote
Tekla64 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 to czy jak juz mata majowke to mozemy liczyc na mase zdjec??? Quote
Tyna21 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Tylko chyba Tobie jest trochę ciężej wtedy niż mi, co? :lol: Powiem szczerzę, że to lubię ;) a że jestem zmarzluchem to z Vatowskim obok lub na mnie jest o wiele cieplej :D Quote
FredziaFredzia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Będą zdjęcia jak słońce wyjdzie. :lol: Mam kilka z wczoraj, bo psy trochę posiedziały na ogrodzie, może dzisiaj wstawię. Tyna21, ja też zmarźluch, a Eris nie kuma i nie wie że ja lubię jak on leży zimą na łóżku. Nie chce. :lol: Quote
omry Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 FredziaFredzia napisał(a):To na pewno my, bo przyjechałam już do majówki do Nowogardu a chyba tylko ja mam tu duet samoyed i buldożek, do tego białe. ;) A gdzie do weta i czemu w Nowogardzie? Poznałam od razu :) Niedaleko Was wetem jest wujek mojego TŻ, Berezowski, który stawia mi mojego małego półtrupka na nogi :) Quote
FredziaFredzia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Aaa, no faktycznie niedaleko. :) Ja niestety już do niego nie chodzę od czasu kiedy stwierdziła jego żona, że mojej fretki nie ma co operować, dała jakiś zastrzyk i kilka dni później padła na ropo... Quote
omry Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Aaa, no faktycznie niedaleko. :) Ja niestety już do niego nie chodzę od czasu kiedy stwierdziła jego żona, że mojej fretki nie ma co operować, dała jakiś zastrzyk i kilka dni później padła na ropo... Czasem trzeba iść do kilku weterynarzy :) Jeśli nie chciała operować, to trzeba było pójść operować u innego. Ja gdybym nie zmieniła weta w czasie choroby Tori to już dawno by jej nie było :( Quote
FredziaFredzia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Vectra napisał(a):kupowałaś suplementy kobersa ? Nie, właśnie nad nimi się zastanawiałam. A właśnie, jak podawałaś tą lucernę Vitapolu? Ile? Quote
Vectra Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Nie, właśnie nad nimi się zastanawiałam. A właśnie, jak podawałaś tą lucernę Vitapolu? Ile? garść , solidną garść. Ja zamówiłam , marchewkę i czosnek :) Quote
FredziaFredzia Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Będę musiała zamówić, bo w którym zoologu bym nie była to nie mają. Quote
Recommended Posts