nikusia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Pff... I znowu jestem debeściak! Quote
nikusia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 A teraz wspólny posiłek... Ach jakie to romantyczne... :eviltong: Quote
nikusia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Nikt nas nie odwiedzaaa!!!:placz: :placz: Quote
SwEet_LiLi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Jejq jakie kochane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Nareszcie jakies nowe fotki do ogladania, bo cos ostatnio pusto u was:roll: Rami ma swietnego kolege;) Wiadomo juz cos o tych zdjeciach z sesji? Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Magda_Miki napisał(a): Rami ma swietnego kolege;) Nie ma to jaki prawdziwy przyjaciel :cool1: No właśnie.., a co z fotkami z sesji? :lol::lol: Wszyscy się niecierpliwią :cool3::cool3: Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Fotki z sesji niedługo powinny być... :D Quote
melinda:-) Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 zdjecia sa sweet:loveu: :loveu: :loveu: a szczegolnie zdjecia z kolega ....chomiczek przypadł mu do gustu;) pozdrawiamy mocno:multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 nikusia napisał(a):Fotki z sesji niedługo powinny być... :D :multi: :multi: Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dzisiaj rano obudziła mnie mokra kulka, która wskoczyła mi na łóżko... :lol: Wstałam, wzięłam kartkę, ołówek i napisałam: Na spacerek wyszedł York Piękny, wyperfumowany. Na spacerek wyszedł York Ślicznie w kitkę uczesany. Na spacerek wyszedł York Niczym gwiazda Hollywood'zka. Na spacerek wyszedł York Niby pies, a postać ludzka. Na spacerek wyszedł York A pogoda była bura. Na spacerek poszedł York Lecz wróciła... zmokła kura!! Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='nikusia']Dzisiaj rano obudziła mnie mokra kulka, która wskoczyła mi na łóżko... :lol: Wstałam, wzięłam kartkę, ołówek i napisałam: Na spacerek wyszedł York Piękny, wyperfumowany. Na spacerek wyszedł York Ślicznie w kitkę uczesany. Na spacerek wyszedł York Niczym gwiazda Hollywood'zka. Na spacerek wyszedł York Niby pies, a postać ludzka. Na spacerek wyszedł York A pogoda była bura. Na spacerek poszedł York Lecz wróciła... zmokła kura!! Suuuuuper :multi::multi::multi::multi: :-o ;);) Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dziewczyny, :buzi: dziękujemy że nas odwiedzacie i :calus: że czekacie na foty razem z nami!! Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Moniś Dziękuję!! :multi: Czasami mi tak "odbija" i piszę sobie różne bzdurki... ;) Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Zaraz wygrzebię jakieś starę fotki z komputera i wstawię, bo nowych niestety nie mam... Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Moja latająca kuleczka... :lol: Rami miał wtedy ok. 5 miechów... Niewiele widać, ale zawsze coś... :) Quote
melinda:-) Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 jak sie widzi takie zdjecie to az zyc sie chce...a nie ta szarosc za oknem... wiecej takich pogodnych zdjec poprosimy....:multi: :multi: :multi: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Jak zielono :loveu: Swoją drogą to niezłą góre tam macie :-o:-o:-o Quote
edi,feti,gusia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 oj Weronisiu,Ty pewnie juz masz te zdjecia z sesji i tak specjalnie nas w szachu trzymasz :-D Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']oj Weronisiu,Ty pewnie juz masz te zdjecia z sesji i tak specjalnie nas w szachu trzymasz :-D No wlasnie:evil_lol::evil_lol: Szybciej sie pojawia w Moi Psie niz ty je nam pokazesz:eviltong: Quote
nikusia Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Hej dzieffcyny! melinda jak sie widzi takie zdjecie to az zyc sie chce...a nie ta szarosc za oknem... wiecej takich pogodnych zdjec poprosimy....:multi: :multi: :multi: Zajżyj kilka stronek wcześniej-wiosenne fotki!! :D Moniś Swoją drogą to niezłą góre tam macie :-o:-o:-o Bez przesady... :lol: Taka fotka... :) Magda, Edyta Oż Wy kombinatory! :mad: :lol: Nie mam jeszcze fotek, naprawdę! :lol: Ja się już doczekać nie mogę, ale powiedzieli że będą na początku tego tygodnia... :cool3: Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 To to to ... Czekamy dalej ... A tak pozatym ... Dzień Dobry .... Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 No to sobie poczekamy............:placz::placz: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Magda_Miki napisał(a):No to sobie poczekamy............:placz::placz: a którego wychodzi nowy MP? :razz: Quote
Recommended Posts