nikusia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ale jest jeden plus- fajnie być adminem... :) Quote
nikusia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Mam już nowy aparacik!! :cool3: Więc, jeśli dgm będzie działać, to będę Was zadręczać fotami!! :evil_lol: A jeśli nie :shake: :-( to może wstawię fotki na www.piechy.fora.pl ... A taki mam sprzęcior :) - http://www.fotoexpert.pl/powershot-aparaty-canon-1188-tech.html# Oby mi tylko Rami nie oślepł (tfu tfu tfu) bo to on jest królikiem doświadczalnym w sprawie focenia... :lol: Quote
Moniś Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Cześć Weroniczko! :multi: Jak sesyjka się udała? :lol::lol::lol: Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek! Quote
nikusia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Matko, dziękuję Kochani za życzonka!! Też Wam życzę all the best! Niestety jak zwykle nie działa dgm... Sesyjka się udała, było bardzo fajnie! :D Jak dostanę fotki to wstawię tu, albo na www.piechy.fora.pl Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='nikusia']Matko, dziękuję Kochani za życzonka!! Też Wam życzę all the best! Niestety jak zwykle nie działa dgm... Sesyjka się udała, było bardzo fajnie! :D Jak dostanę fotki to wstawię tu, albo na www.piechy.fora.pl No to dalej, czemu nic nie mowilas wczesniej?:mad::mad: Czekam na foty! Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Witamy Witamy ...i Na fotki Czekamy ...:cool3: Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Nio, to już wstawiam kilka foteciek ! :D Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Kupiłam sobie w Ikei taką... takie coś... zaraz zobaczycie, i dolną półkę zajmuje oczywiście Ramzes... :lol: Quote
Moniś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 nikusia napisał(a):Kupiłam sobie w Ikei taką... takie coś... zaraz zobaczycie, i dolną półkę zajmuje oczywiście Ramzes... :lol: dawaj, dawaj :razz: Quote
Magdalena1 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ja też niecierpliwie czekam na zdjęcia z sesji :multi: Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Z sesji jeszcze nie mam... Ale niedługo powinny być! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Weroniczko z niecierpliwoscia czekam na zdjecia z sesyjki Ramzesa :) Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Zapewniam Was... JA TEŻ CZEKAM!!!!! :lol: i już się nie mogę doczekać!!! Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Moja Qmpela, trochę nie wyraźne zdjęcie, ale trudno :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='nikusia']Zapewniam Was... JA TEŻ CZEKAM!!!!! :lol: i już się nie mogę doczekać!!! to chociaz opowiedz jak to wsyztsko wyglądało, bo jestem ciekawa ;) Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 No więc... :D Najpierw Ramzes pozaznaczał sobie teren... :roll: Później poszliśmy do pani która zrobiła makijaż, a potem do pomieszczenia w którym były robione fotki. Ramzesowi bardzo się podobał psn fotograf z którym się bawił, ale gorzej było z lampami, które świeciły na nas w czasie robienia zdjęć... Ale generalnie było bardzo fajnie a Rami się wcale nie bał, wręcz przeciwnie... :lol: W pewnym momencie tak się rozkokosił że zaczął biegać po całym biurze i nie mogłąm go złapać... :roll: To tak w skrócie :lol: Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 A jak się foteczki podobają :cool3: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A czy będą te zdjęcia w "Moim Psie" ?? Jestem bardzo ciekawa :lol: Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Mała zagadeczka... :D Zapraszam Gosię!! Cio to? Quote
Recommended Posts