nikusia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Wejdź na www.hery.pl :) - wysyłkowy Quote
marlena924 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :evil_lol:Ale super! ! ! Fotki Ramzesika w kąpieli! Jest bardzo podobny do Toffisia, my mamy podobny asortyment :-) Ja dzis też mojego misiaczka będę kąpać. A ty, nikusia, co ile kąpiesz Ramzesika? My robimy to co sobotę :D Pozdrawiam i dziękuję za komentarzyk na blogu :-) Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Jaka kochana Klusieczka z Niego. :multi: :multi: I Mikolajek... A ktoś mówil, ze Mikołaj nie istnieje. :loveu: Piękne fotki!! :loveu: :klacz: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 marlena924 napisał(a)::evil_lol:Ale super! ! ! Fotki Ramzesika w kąpieli! Jest bardzo podobny do Toffisia, my mamy podobny asortyment :-) Ja dzis też mojego misiaczka będę kąpać. A ty, nikusia, co ile kąpiesz Ramzesika? My robimy to co sobotę :D Pozdrawiam i dziękuję za komentarzyk na blogu :-) My tez dzisiaj kąpu kąpu:evil_lol: Ale my mamy dlugie wlosy wiec co tydzien teraz musimy:roll: A czy Toffik potrzebuje tak czestego kapania tych swoich krociutkich wloskow??:lol: Quote
nikusia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Ja też staram się kąpać co sobotę... :) Dziękujemy za miłe słówka!!! :buzi: Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 nikusia napisał(a):Ja też staram się kąpać co sobotę... :) Dziękujemy za miłe słówka!!! :buzi: A my co poniedziałek :lol: Daj nam tu jeszcze tego Maluszka Słodkiego :loveu: Quote
nikusia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 No... Dzisiaj już nie... Porządki się kłaniają...:diabloti: :roll: Niecierpię tego... :) Ale jutro pewnie będą! :razz: Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 nikusia napisał(a):No... Dzisiaj już nie... Porządki się kłaniają...:diabloti: :roll: Niecierpię tego... :) Ale jutro pewnie będą! :razz: To czekamy do jutra :cool3: i zapraszamy do siebie :razz: Quote
marlena924 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Hejcia. Muszę kąpac Toffisia co sobotę, nie ma aż takich króciutkich włosków jak się wydaje, a wogóle po tygodniu włoski już nieciekawie wyglądają i nieciekawie pachną... Quote
nikusia Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Tu podrzucaliśmy Ramzesa w kocu. Ale mu się to podobało!! :lol: Gdzie ta zabawka?? (!!!) Spadła z kanapy!!! Przed... i po czesanku! Quote
nikusia Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Tu ulubiona zabawa- w gryzienie!! :) A tu- z króliczkeim... :) Quote
marlena924 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :loveu: Jamniczka i Yoreczek-super śliczne misiaczki :-) :-) Jeszcze zdjęc! Wygrzeb tam coś... :-D Quote
Magda Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Sliczna sunia!! Szkoda, ze juz jej nie ma:-( [*] Quote
nikusia Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 No... szkoda, szkoda... Kochana psina! Niczym człowiek, nie pies... Quote
Marca_Besi Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 nikusia Gratuluję wygrania konkursu na najładniejsze zdjęcie z bandanką "Mojego Psa"!! http://psy.pl/ Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Marca_Besi']nikusia Gratuluję wygrania konkursu na najładniejsze zdjęcie z bandanką "Mojego Psa"!! http://psy.pl/ no to i my się do gratulacji przyłączamy !! :laola: :laola: P.S a tak w ogóle to gdzie Was wcięło?? :mad: Quote
Moniś Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No proszę ! :laola::laola: My również gratulujemy :laola: Czekamy teraz na te profesjonalne fotki ze studia :lol: :lol::lol: :loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Gratulacje Nikusia!!!! Jejku, ale sukces:multi::multi: Quote
marlena924 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 SUPER!!! Dopiero weszłam na tą stronke i widze zdjątko Ramzesa! Gratuluję :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nikusia Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dziękujemy Wam baaardzo!!! :loveu: :loveu: Nie miałam niestety dostępu do komputera przez tydzień, więc nie pisałam.... :shake: Raz tylko u sąsiada zaglądnelam :D Jeszcze raz wszystkim dziękuję!! Pani ma do nas zadzwonić pod koniec miesiąca i wtedy się umówimy na sesję... :D Quote
nikusia Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 No i nasza "wygrzebana" fotka. :lol: Zwróćcie uwagę na ten piękny kiełek wbity w mój nos... :evil_lol: Quote
marlena924 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Rzeczywiście niezła ozdoba do twarzy :-D Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='nikusia']No i nasza "wygrzebana" fotka. :lol: Zwróćcie uwagę na ten piękny kiełek wbity w mój nos... :evil_lol: ale słdoko wyglądacie :loveu: a sesyjki to już zazdrościmy :oops: Quote
Recommended Posts