marlena924 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No to Ramzesik ma urodzinki :razz: :razz: :laola: :BIG: :tort: Happy Birthday! Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :new-bday: wszystkiego najlepszego od Axia dla Ramzesika :BIG::tort: Quote
marlena924 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ramzesiku, mam dla Ciebie małą niespodziankę na blogu ! Tak jakoś mi się nudzi... Jeszcze raz happy birthday! Quote
anetta Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Sto lat dla Ramzesika :new-bday::tort::tort::BIG: Imprezka sie zaczyna :cunao: :beerchug: :cunao::cunao: Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ramzesiku wszystkiego najlepszego!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Zdrowka i spelnienia pieskowych marzen:cool3: Moze jakies fotki solenizanta?:cool3: Quote
e.v.a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :BIG: :cunao::pepsi::pepsi::pepsi::cunao::BIG: :laola::new-bday::laola: Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Baaaaaardzo Wam dziękujemy kochani!!!!!!! :* Ja niestety nie jestem teraz z Ramzesikiem... :( Jutro dopiero będę w domciu :( Marlenko w wolnym czasie zajżę teraz na chwilkę zaglądnęłam ;) Jeszcze raz bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :new-bday:STO LATEK RAMZESIKU:new-bday: :drinking: :Rose: :BIG: :drinking: :tort: :bday: :drink1: :chlup: Quote
Figaro Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Wszystkiego najlepsiuńkiego z okazji urodzin :) . Quote
Sandra i Soul :) Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :laola:Sto lat dla RAMZESIKA:BIG::new-bday: :bday: :laola::laola::laola::laola::laola: Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 :multi: :multi: :) Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!! Quote
kinga.l Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 STO LAT !! STO LAT !! Niech żyję Ramzesik nam ! ;) :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :tort: Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Dzięki :* :multi: :multi: Jesteście kochani!!!!!!!!!! Quote
nikusia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Ehhhh... Dzień dobry :) Ciężki dzisiaj dzionek... Cuś tak nieprzyjemnie na dworku i w ogóle dziwnie się czuję... A Ramzesik cały czas śpiocha sobie koło mnie... Fajnie ma... Też bym tak chciała... Ale po pierwsze- nie umiem zasnąć w dzień, po drugie: mnóóóóóstwo lekcji..................................... :( Quote
marlena924 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A ja jeszcze w piżamie siedzę :roll: Wstałam jakoś o 11.00 i teraz mnie głowa boli, bo chyba dużo za dużo spałam :roll: Ale ja leń :roll: Idę się ubrać i z piesiem na dwoorek, bo się na mnie pogniewa, że musi chodzić z rodzicami, a ja leniu****ę :lol: Pozdrowionka dla Ramzesika Quote
Cimi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 marlena924 napisał(a):Wstałam jakoś o 11.00 i teraz mnie głowa boli, bo chyba dużo za dużo spałam :roll: Ja wstałam o 12 :lol:.. no ale to zrozumiałe po imprezce :lol:. I przed chwilką skonsumowałam śnaidanie- zupkę chińską :evil_lol:. I czuję się wyśmienicie :evil_lol:. Quote
nikusia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 :evil_lol: A jaka to imprezka była ? :cool3: Quote
Cimi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 nikusia napisał(a)::evil_lol: A jaka to imprezka była ? :cool3: A w sumie to był wypad z dziewczynkami z klasy :lol:, no ale bawiłyśmy się do 4 nad ranem :evil_lol:. Quote
nikusia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Że Ty masz na to siłę... :evil_lol: Wejdźcie jeśli macie ochotę---> TU <--- i oceńcię moją "pracę na odwal się" ;) ;) :evil_lol: z polaka... na piątej mam zadaną i nie mam weny twórczej :angryy: :lol: ... Ale serio- oceńcie szczerze (nadaje się toto ? :roll: ) Quote
nataliyka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Praca może być;) Mam nadzieję,żę Twoi nauczyciele nie czytają prac z takich stronek,bo moja polonistka może powiedzieć które zdanie jest z którego bryka lub z jakiej stronki www:eviltong: Ja też kiedyś pisałam pracę na ten temat i dostałam 5. Jak ją znajdę to moge Ci wysłać,tak dla porównania czy uzupełnienia:lol: Quote
nikusia Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Oki :cool3: Dzień dobry dzień dobry! Dzisiaj jedziemy (ale bez Ramisia:shake: ) najpierw porobić zdjęcia gdzieś tam, nie wiem sama jeszcze gdzie ;) A później na Rudzką Górę, gdzie są tkz. suche sanki :cool3: nie mam pojęcia co to jest- zobaczymy :evil_lol: biedny Ramzesik.... :( sam w domu będzie :shake: aż normalnie serducho mnie ściska jak on takie oczęta ma smutne jak wychodzimy... :( Quote
nikusia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Hehe... No to mam małą łysą kulkę w domu :lol: :lol: Wieczorem postaram się fotki wstawić :D Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 nikusia napisał(a):Hehe... No to mam małą łysą kulkę w domu :lol: :lol: Wieczorem postaram się fotki wstawić :D A dlaczego wieczorem??:placz: Ja chce zobaczyc Ramiego TERAZ!!:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts