Jump to content
Dogomania

Czy Rami wygląda na rasowego i czy(gdyby miał rod.)miałby jakieś szanse na wystawie?  

64 members have voted

1. 1. Czy Rami wygląda na rasowego i czy(gdyby miał rod.)miałby jakieś szanse na wystawie?

• Tak, raczej nie odbiega od wzorca i miałby szansę
      22
    • Może, ale ma kilka wad
      21
    • Raczej nie, odbiega od wzorca
      9
    • Nie, moim zdaniem nie jest rasowy
      16

Recommended Posts

• Replies 645
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ramzesiku wszystkiego najlepszego!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
Zdrowka i spelnienia pieskowych marzen:cool3:

Moze jakies fotki solenizanta?:cool3:

Posted

Baaaaaardzo Wam dziękujemy kochani!!!!!!!
:*
Ja niestety nie jestem teraz z Ramzesikiem... :(
Jutro dopiero będę w domciu :(
Marlenko w wolnym czasie zajżę teraz na chwilkę zaglądnęłam ;)
Jeszcze raz bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!

Posted

STO LAT !! STO LAT !!
Niech żyję Ramzesik nam ! ;)
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :tort:

Posted

Ehhhh...
Dzień dobry :)
Ciężki dzisiaj dzionek... Cuś tak nieprzyjemnie na dworku i w ogóle dziwnie się czuję... A Ramzesik cały czas śpiocha sobie koło mnie... Fajnie ma... Też bym tak chciała... Ale po pierwsze- nie umiem zasnąć w dzień, po drugie: mnóóóóóstwo lekcji..................................... :(

Posted

A ja jeszcze w piżamie siedzę :roll: Wstałam jakoś o 11.00 i teraz mnie głowa boli, bo chyba dużo za dużo spałam :roll: Ale ja leń :roll: Idę się ubrać i z piesiem na dwoorek, bo się na mnie pogniewa, że musi chodzić z rodzicami, a ja leniu****ę :lol: Pozdrowionka dla Ramzesika

Posted

marlena924 napisał(a):
Wstałam jakoś o 11.00 i teraz mnie głowa boli, bo chyba dużo za dużo spałam :roll:

Ja wstałam o 12 :lol:.. no ale to zrozumiałe po imprezce :lol:. I przed chwilką skonsumowałam śnaidanie- zupkę chińską :evil_lol:. I czuję się wyśmienicie :evil_lol:.

Posted

nikusia napisał(a):
:evil_lol: A jaka to imprezka była ? :cool3:

A w sumie to był wypad z dziewczynkami z klasy :lol:, no ale bawiłyśmy się do 4 nad ranem :evil_lol:.

Posted

Że Ty masz na to siłę... :evil_lol:
Wejdźcie jeśli macie ochotę---> TU <--- i oceńcię moją "pracę na odwal się" ;) ;) :evil_lol: z polaka... na piątej mam zadaną i nie mam weny twórczej :angryy: :lol: ... Ale serio- oceńcie szczerze (nadaje się toto ? :roll: )

Posted

Praca może być;) Mam nadzieję,żę Twoi nauczyciele nie czytają prac z takich stronek,bo moja polonistka może powiedzieć które zdanie jest z którego bryka lub z jakiej stronki www:eviltong: Ja też kiedyś pisałam pracę na ten temat i dostałam 5. Jak ją znajdę to moge Ci wysłać,tak dla porównania czy uzupełnienia:lol:

Posted

Oki :cool3:

Dzień dobry dzień dobry!
Dzisiaj jedziemy (ale bez Ramisia:shake: ) najpierw porobić zdjęcia gdzieś tam, nie wiem sama jeszcze gdzie ;) A później na Rudzką Górę, gdzie są tkz. suche sanki :cool3: nie mam pojęcia co to jest- zobaczymy :evil_lol:
biedny Ramzesik.... :( sam w domu będzie :shake: aż normalnie serducho mnie ściska jak on takie oczęta ma smutne jak wychodzimy... :(

Posted

nikusia napisał(a):
Hehe... No to mam małą łysą kulkę w domu :lol: :lol:
Wieczorem postaram się fotki wstawić :D

A dlaczego wieczorem??:placz:
Ja chce zobaczyc Ramiego TERAZ!!:mad::evil_lol::evil_lol: