marlena924 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nikusia chciałaby Wam przekazać, że już 29 kwietnia Ramzesik będzie miał urodzinki :Rose: A już 5 maja idą do fryzjerka :cool3: Więc na foteczki czekamy... Pozdrowionka Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='marlena924']Nikusia chciałaby Wam przekazać, że już 29 kwietnia Ramzesik będzie miał urodzinki :Rose: A już 5 maja idą do fryzjerka :cool3: Więc na foteczki czekamy... Pozdrowionka Oo będzie imprezka :multi::cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 pomiziaj mnie po brzuszku :cool3: :):):) swietne fotki :):):) Quote
nikusia Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Cześć cześć cześć! :D Mam znowu chwilkę dla Was ;) basiulka, edyta, marlena, AlKil, magda- dziękujemy za komentarzyki :* marlenko- dzięki dzięki za przekazanie :D goniu- no co Ty nie masz za co przepraszać!! Jestem Ci i tak baaardzo wdzięczna za to że możesz mi pomóc ;) Nie wiem czy będzie imprezka może zabraknąć czasu :( ale fotki "łysolka" będą ;) Quote
nikusia Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Ale się pięknie dzisiejszy dzionek zaczął!! :D Wstaję, a tu dogomania działa :lol: Tylko niestety nie pokazują mi się obrazki, bannerki, buttony, buźki... :( Ale trudno ;) Buziaki ode mnie i Ramzesika!! ;) Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Dobrze, że chociaż coś działa!!! Ach te komputery! Ale dzień jest w końcu i u nas słoneczny! Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ale Ramzesik galopuje ... uwielbiam takie ujęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 :razz:czyżby Ramzesik miał ochotę na Puchatkowy miodek ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 nikusia napisał(a): goniu- no co Ty nie masz za co przepraszać!! Jestem Ci i tak baaardzo wdzięczna za to że możesz mi pomóc ;) Jeżeli Dogomania znow będzie Ci szwankować, to podeślij mi zdjęcia. ;) Quote
nikusia Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Goniu Ok ok... Cieszę się że mogę liczyć na Twoją pomoc :D Alicja No nie pomyślałam o tym... :D :razz: Dzień dobry drodzy dogomaniacy!! Quote
nikusia Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Dziękuję Wam :* Mam jeszcze kilka ale niestety niemam fotek Ramzesika ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Weronika, fotki rewelacyjne, ale ja kcem Ramzesika :evil_lol: Quote
nikusia Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Dagusiu- fotki będą po 5-maja :D po strzyżeniu :eviltong: Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='nikusia']Dagusiu- fotki będą po 5-maja :D po strzyżeniu :eviltong: No to czekamy, czekamy..... A fotki sa cudne Szczegolnie ta:loveu::loveu: Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Niech radość tryska, Buziaka w pyska, Piłeczek miliony, Dropsów całe tony, Narzeczonej włochatej, Sąsiadki bogatej, Świeczuszek zapalonych, Marzeń spełnionych, Psich qmpli kochanych, Podstępów udanuch, Kości bez liku, Życzę Ci [SIZE=5]MÓJ KOCHANY RAMZESIKU!! I dziękuję Ci bardzo za cały rok spędzony z nami, za to że pozwoliłeś mi się otrząsnąć po śmierci Lucky, za pogryzione kapcie, plamy na podłodze, wymymłane dłonie, zabawy... Dziękuję Ci za to, że jesteś!! :* :calus: :buzi: :Dog_run: :painting: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :bday: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :drinka: :beerchug: :drink1: :drink1: :laola: :pepsi: Quote
Cimi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No, no Ramzesiku z okazji tego roczka wszytskiego najlepszego ;). Aby Pani była dobra, aby kupowała i dawała dużo pyszności dla Ciebie :loveu:. Big cmok w nochal :calus:. :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :laola: :BIG: :new-bday: Quote
Basia&Safi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Z okazji urodzin, które są raz w roku Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku Składam Tobie szczere życzenia Aby się spełniły najskrytsze marzenia duzoooooooo kosteczek smakolykow i przysmakow :):):) duzooo milosci spacerkow :):) Zyczy Safinka i Basia Quote
Recommended Posts