nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 tu ladnie wyszedl ramzesik... :D Quote
Moniś Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 łiiiiiiiiiiiiiii :multi::multi: znów widzę pierwsza :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Moniś, Widzisz pierwsza bo nikt do nas nie zagląda oprócz Ciebie i paru innych osób... :placz: :placz: :placz: :placz: ;) ;) ;) Quote
marlena924 Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ale slicznie ze soba wygladacie! Cudo! Zapraszamy do nas :cool3: Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 A tu wytrzeszcz w moim wykonaniu!! :lol: :lol: Quote
Moniś Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 nikusia napisał(a):Moniś, Widzisz pierwsza bo nikt do nas nie zagląda oprócz Ciebie i paru innych osób... :placz: :placz: :placz: :placz: ;) ;) ;) Nie narzekaj Kobieto tylko wstawiaj fotki :cool1: :lol::lol::lol: Quote
Asta Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ramzesik sweet dog:razz: A jego pani także piękna:cool3: Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Asta, ja jestem wstydliwa dziewczyna :oops: bez przesady z tą pięknością... :lol: :lol: :lol: NO ALE ILE MAM LAT WASZYM ZDANIEM :cool3: Zaraz wstawię przedostatnią fotę Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 To Rami piękniutki!!!! Ja nie za bardzo... :roll: Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 I zaraz ostatnia, najlepsiejsza!! Moniś, :happy1: ciutkę mniej... rok w tył.... :( Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 to jest oprawione... jak jest większe, duuuużo większe wrażenie robi!!! Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Ja zmykam!! Do jutra!! I NIE ZAPOMNIJCIE O ZAGADCE!!! DOBRANOC!!! Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 AAA!! Moniś, to nie jest Ramzesik!! :lol: :lol: Ale zgaduj dalej mistrzu!! ;) Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 ślicznie razem wygladacie :D pozdrowionka i dobranoc:) Quote
SwEet_LiLi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Fotki śliczniutkie ...:loveu: Ale wg. mnie jak na profesjonalistów ... Powinni ładniejsze pocykac fotki .. lepsze ujęcia itp ...:mad: Oczywiście pancia i psiak ... wyglądali Super.. Ale Jakoi tako zdięcia "profesjonalne" oceniem na " 3 " Oglądałam mnustwo zdięć Profesjonalnych ... I to wszytko zalezy od Fotografa ... Weronika mam nadzieje że mnie nie zakatrupisz za wyrażenie opini na "ICH" temat :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cześć Weroniczko :multi: Sabinka ma trochę racji.. też myślałam, że będą jakies pozy różne itp. Ale to wcale nie zmienia faktu, że ślicznie z Ramim wyglądacie:lol: A co do zagadki to nie mam bladego pojęcia :roll: Może jakaś muszelka czy coś? Miłego dnia! Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ja tez spodziewalam sie lepszych zdjec....... w koncu profesjonalna sesja:roll: Modele super, ale fotograf sie nie postaral:mad: Szkoda, ze tak malo fot.....tyle czekania:placz::placz: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ostatnia fotka najładniejsza :razz: Jesteście też w Moim psie ;) a czy to liść :cool3: Quote
nikusia Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Dziewczyny! No w sumie ja tez się nastawiłam na coś "większego", ale i tak była świetna zabawa!! :D Alicja! NO BRAWOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! :lol: Quote
marlena924 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Super wyszliście na tych zdjątkach! Tylko żeczywiście jak na profesionalistów to cienko zrobili (oczywiście wy wyglądaliście super)... Zapraszamy do nas :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cześć Weroniczko ! No wreszcie sie doczekałam na te foty, ale jestem zawiedziona, że jest ich tylko tyle, a i muszę się zgodzic z dziewczynami, że fotograf mógł się bardziej postarac hihi Co do Twojego wyglądu to jak na 14 lat, wyglądasz bardzo dojrzale, ja w Twoim wieku to jak dzieciak wyglądałam hihi (oczywiscie zartuje) ale śliczna z Ciebie dzewczyna a z Ramim wygladacie bosko :loveu: Quote
edi,feti,gusia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ładna dziewczyna z naszej Weroniki :-) Quote
Recommended Posts