Jump to content
Dogomania

Czy Rami wygląda na rasowego i czy(gdyby miał rod.)miałby jakieś szanse na wystawie?  

64 members have voted

1. 1. Czy Rami wygląda na rasowego i czy(gdyby miał rod.)miałby jakieś szanse na wystawie?

• Tak, raczej nie odbiega od wzorca i miałby szansę
      22
    • Może, ale ma kilka wad
      21
    • Raczej nie, odbiega od wzorca
      9
    • Nie, moim zdaniem nie jest rasowy
      16

Recommended Posts

• Replies 645
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:B-fly:hura rozwiazałam zagadkę .
Nikusiu , zdjątka są bardzo fajne i nawet podejrzewam że p.fotograf bardziej skupił sie na ślicznej , ludzkiej modelce ;)

Posted

Mam, mam...
Ale mam też niestety zawaloną głowę przede wszystkim tym psiakiem w schronisku... Porobiłam trochę zdjęć ale nawet nie miałam czasu ich ściągnąć do komputera... :(

Posted

[quote name='marlena924']Szkoda, że nowych fotek nie ma :( Podobno już masz aparat :cool3:
A skad wiesz?? Jesli to prawda to komus sie dostanie:mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nikusia napisał(a):
:lol: :lol:
Magda, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak nas odwiedzasz! :lol: To żart oczywiscie!! :evil_lol: :mad:
Pisalam o tym :cool3:

Pamietalam tylko, ze mialas kupic i wstawialas zdjecie tego aparatu. A to, ze go juz kupilas to jakos mi umknelo:oops::oops:

Posted

nikusia napisał(a):
:lol: :lol: No to już wiesz! :evil_lol:

No to moze wklej jakies przykladowe zdjecia. Musze zobaczyc jak cyka fotki;) Najlepiej z Ramzesikiem w roli glownej:loveu:

Posted

W sobotę kąpałam Ramzesiątko.
W niedziele rano-czesanko. Czeszę, czeszę... I nagle, kurka wodna, patrzę i widzę różowe włosy pod pachami!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Myślę sobie- zwariowałam.... Idę z nim do światła, patrzę- RÓŻOWY WŁOS! :evil_lol:
Żadnej rany nie ma.... z resztą i tak krew nie jest taka różowa...
I nagle uświadomiłam sobie, że Kąpię Ramiego w czerwonych szeleczkach, żeby nie uciekał :angryy: i one najzwyczajniej zafarbowały moją biedną, różową psinę... :lol: :lol:
Także, na przyszłość, jeśli ktoś chce zmienić barwę swojego pupila-polecam :cool3: szelki dostępne są w różnych kolorach! :cool3:
:lol:
[SIZE="1"]muszę wypróbować na chomiku...:diabloti: :evil_lol: ;) ;) ;)

Posted

Jeszcze chwila, jeszcze momencik!
Zapraszam do off topic na pyyyffko w topicu oblewanie- z okazji mojego 1000 posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!