nikusia Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Edyto :calus: :multi: :B-fly: :lol: :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Nikusiu... czy to Ty jesteś Weroniczką :lol: ??? Jak miło mi poznać :evil_lol: :evil_lol: :buzi: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :B-fly:hura rozwiazałam zagadkę . Nikusiu , zdjątka są bardzo fajne i nawet podejrzewam że p.fotograf bardziej skupił sie na ślicznej , ludzkiej modelce ;) Quote
nikusia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Lucy Tak to ja jestem Weronika :lol: ! Weronika, nika-nikusia :cool3: Alicja :lol: brawo! Megula :eviltong: :lol: Quote
nikusia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Daguś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nic więcej chyba nie muszę pisać.... Quote
nikusia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Chcecie jakieś stare fotki? Bo nowych nie mam... :) Quote
AlKil Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Oj, dopiero teraz tu zajrzałam. Oboje jesteście śliczni!!!!:klacz: :klacz: :klacz: Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Dziewczyny, kliknijcie na banner i jeśli macie możliwość, pomóżcie... l l l l l V Quote
marlena924 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Szkoda, że nowych fotek nie ma :( Podobno już masz aparat :cool3: Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Mam, mam... Ale mam też niestety zawaloną głowę przede wszystkim tym psiakiem w schronisku... Porobiłam trochę zdjęć ale nawet nie miałam czasu ich ściągnąć do komputera... :( Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='marlena924']Szkoda, że nowych fotek nie ma :( Podobno już masz aparat :cool3: A skad wiesz?? Jesli to prawda to komus sie dostanie:mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 :lol: :lol: Magda, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak nas odwiedzasz! :lol: To żart oczywiscie!! :evil_lol: :mad: Pisalam o tym :cool3: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 nikusia napisał(a)::lol: :lol: Magda, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak nas odwiedzasz! :lol: To żart oczywiscie!! :evil_lol: :mad: Pisalam o tym :cool3: Pamietalam tylko, ze mialas kupic i wstawialas zdjecie tego aparatu. A to, ze go juz kupilas to jakos mi umknelo:oops::oops: Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 :lol: :lol: No to już wiesz! :evil_lol: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 nikusia napisał(a)::lol: :lol: No to już wiesz! :evil_lol: No to moze wklej jakies przykladowe zdjecia. Musze zobaczyc jak cyka fotki;) Najlepiej z Ramzesikiem w roli glownej:loveu: Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Teraz nie mam czasu, ale jak chcesz to popatrz sobie kilka stron wcześniej... trochę jest fot... ale nie najlepsze... jakos nie mialam weny... :) Quote
nikusia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 W sobotę kąpałam Ramzesiątko. W niedziele rano-czesanko. Czeszę, czeszę... I nagle, kurka wodna, patrzę i widzę różowe włosy pod pachami!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Myślę sobie- zwariowałam.... Idę z nim do światła, patrzę- RÓŻOWY WŁOS! :evil_lol: Żadnej rany nie ma.... z resztą i tak krew nie jest taka różowa... I nagle uświadomiłam sobie, że Kąpię Ramiego w czerwonych szeleczkach, żeby nie uciekał :angryy: i one najzwyczajniej zafarbowały moją biedną, różową psinę... :lol: :lol: Także, na przyszłość, jeśli ktoś chce zmienić barwę swojego pupila-polecam :cool3: szelki dostępne są w różnych kolorach! :cool3: :lol: [SIZE="1"]muszę wypróbować na chomiku...:diabloti: :evil_lol: ;) ;) ;) Quote
nikusia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Jeszcze chwila, jeszcze momencik! Zapraszam do off topic na pyyyffko w topicu oblewanie- z okazji mojego 1000 posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hahaha nowa obmiana wlosa hahah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marlena924 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ramzes&Róziowe włosy tego jeszcze nie było :cool3: Zapraszamy do nas i... DOBRANOC :* Quote
Recommended Posts