Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie lada chwila psiaczki skończą 3 tygodnie... Aż nie wierzę:-(
Zaraz się będę musiała z nimi rozstać, jeszcze tylko 5 tygodni:placz:
Jutro wstawie fotki...

Posted

mucha__ napisał(a):
Moja mama jest tak nimi oczarowana, ze chce wszystkie zostawic :P

Nie dziwię się :lol::cool3: czy FAlco to Fun Fun??? Jest piękny och pewnie będzie tak śłiczny jak Tabasco, zakochałam się w Tabasco i doszłam do wniosku,ze kiedyś bym mogła mieć takie cudo:loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak Falco do Fun-Fun ;) Tabasca można bardzo często spotkać na wystawach ;) Szczenięta z tego miotu wyszly naprawde cudne :loveu: nawet nie moge wskazać który jest ładniejszy, wszystkie wyrownane, nawet wagowo.

Posted

U mnie najmniejsza dziewczynka stała się największa w miocie!:crazyeye:;):loveu:
Moja ukochana Sunn:) Jeszcze nie wiem gzie zamieszka... Psiaki będą obierane do właścicieli wg charakterku...
A obiecane fotki (troszkę po terminie, przepraszam:oops:):

Moja faworytka - SEVI Magiczny Skarb (vel. Truskawka)

Nasz pierworodny... SEDRIC Magiczny Skarb, również mój faworyt:loveu: (vel. wódz;))

Wyjątkowo leniwa SILVA Magiczny Skarb, co znaczy srebrna...

Zaskoczona Sevi, leży na siostrze Sunnivie...

Zdjęcie z tej samej serii - Sevi i jej siostrzyczka SUNNIVA Magiczny Skarb (vel. Sunn, Sunny)

Posted

Głowki miodzio,ale pisałaś ,że kilka jest ciemnych a jak dla mnie to wszystkie są kremowe, masz jakąs fotkę na której widać,że są w różnych odcieniach???

Posted

Mudik napisał(a):
Głowki miodzio,ale pisałaś ,że kilka jest ciemnych a jak dla mnie to wszystkie są kremowe, masz jakąs fotkę na której widać,że są w różnych odcieniach???

Nie, absolutnie są w różnych odcieniach! 3 będą prawie brązowe, te co są teraz złote to bedą ciemno złote, a kremowe będa takie jak Magia;)
POstara, sie znaleźć fotkę o którą prosisz;)

Posted

[quote name='Goldek']Nie, absolutnie są w różnych odcieniach! 3 będą prawie brązowe, te co są teraz złote to bedą ciemno złote, a kremowe będa takie jak Magia;)
POstara, sie znaleźć fotkę o którą prosisz;)

No bez przesady, nie mają po kim być brązowe :P
Po za tym to GOLDENY, a ciemno-rude szczenięta są w tym wieku o wiele ciemniejsze. Myślę jednak, że kolory szczeniąt zamkną się od być może, odrobinę ciemniejszego od taty (lub w jego kolorze) do troche jaśniejszego od mamy :)

Dla porównania zdjęcie szczeniaczka z włoskiej hodowli, który zapewne będzie właśnie naprawdę ciemno-rudy :) http://www.pinkerly.it/IMG_7685.JPG