Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Trolik!:loveu: http://img104.imageshack.us/img104/5046/p1020479ek2.jpg Pzdr. Quote
Kaladan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wracam z wakacji i radosne wieści :multi: Gratulacje dla Marysi! To macie szczęśliwą 7 jak my mieliśmy :) tylko u nas było odwrotnie - 5 dziewczyn i 2 chłopaków. Quote
Marihuana Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Kaladan']Wracam z wakacji i radosne wieści :multi: Gratulacje dla Marysi! To macie szczęśliwą 7 jak my mieliśmy :) tylko u nas było odwrotnie - 5 dziewczyn i 2 chłopaków. Dziekuje wam wszystkim. Szczesliwej 7 nie ma :( jest tylko 6 maluszkow. Jeden miał rozszczep, a wet chyba zapomniał zajrzec mu w buzie. Sama sie zorientowałam ze coś jest nie tak :((( :placz: Nasze małe szkraby mają już tydzien. Rosną, "biegaja" po kojcu. Kocham je strasznie. Marysi rola mamusi sie nie podoba. Do kojca wchodzi sporadycznie. Muszę maluszki dokarmiac i masować im brzuszki aby mogły się wykupciać i sprzatac po nich bo ksieżniczka Maria nie zamierza tego robic :) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jak się czyta, że Mamcia nie zawsze ma ochotę masowa i sprzątac, to cieszę się, że moje suczki (wszystkie, jak do tej pory!) były cudownymi matkami... Nie zazdroszczę roboty,no, ale innego wyjścia nie ma...:lol: Pzdr. Quote
Goldek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 My przez pierwsze dwa dni tylko dostawialiśmy maluchy bo suka w szoku... W ogóle ich nie lizała, potem dopiero doszła do wniosku że "a może jednak"...:lol: Przykro mi z powodu szczeniaczka z rozszczepem:-( Quote
Carbonara Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 az miło popatrezc na te forumowe maluchy :) serdecznie wszytskim gratulujemy przeslicznych malców , niech pieknie sie rozwijaja :) My nadal czekamy- Tasha w mniej wiecej 49 dniu ciązy-stasznie jstem ciekawa...i zdenerwowana Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No to juz półmetek ciąży macie zasobą... http://img375.imageshack.us/img375/8869/tasha49tf5.jpg Pzdr. Quote
Alojzyna Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Witam Tasheńkę na porodówce :lol: Przyszła mamusia ma świetną figurkę. U nas 44 dzień ciąży... ;) a Ayka już ma takie grube sutki jakby już chciała karmić... Quote
Carbonara Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Alojzyna napisał(a):Witam Tasheńkę na porodówce :lol: Przyszła mamusia ma świetną figurkę. U nas 44 dzień ciąży... ;) a Ayka już ma takie grube sutki jakby już chciała karmić... dzieki Alu:) trzymam mocno kciuki za Ayeczke :) wiesz ziewczyna juz wie co sie swieci to na zas sutki przygotowała :) a Taszczura nieswiadoma :) hahahaha:evil_lol: Quote
Marihuana Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A moja panna karmić nie chce :) Figure ma jak modelka i sporadycznie wchodzi jak juz się ją ładnie poprosi. Dzieci robia kupy, kupy śmierdzą a to nie dla niej ! Wariatka:) Mimo to kochamy ja bardzo :) A to fotki 9 dniowych maluchów :) Quote
kwiatek82 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Śliczniutkie boksie !!! jeszcze niedawno ogladalam zdj Unki jak byla taka malenka :) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 O, rany! Pomyliły mi się jedne pluszaki z drugimi...;) Pzdr. Quote
Kaladan Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :loveu: Cudności. A ten wąż to ich nie zje? :eviltong: Quote
Marihuana Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Asiaczek napisał(a):O, rany! Pomyliły mi się jedne pluszaki z drugimi...;) Pzdr. Mam to samo jak zagladam do kojca i licze male:) Nagle z 6 robi mi sie 8 ...:) Quote
Goldek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 A mnie zawsze zastanawia czemu w kojcu są pluszaki? Żeby malce sie zsocjalizowały? Bo ja mam kojec bez pluszaków, za to dzisiaj były pierwsze podrygi na trawce - szczenięta 16 dni;):loveu: Quote
moon_light Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Marysia wykopała norę....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Rozumiem ,żeby owczarek taki o pierwotnym mało zmienionym charakterze vlcal,mudik,cattle dog czy jaskowyś pierwotny psic, ale boksio?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem w szoku WOW! Quote
rodzice Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 U mnie terierka tybetańska ( biała ) przed porodem wykopała jame i za nic nie chciala z niej wyjść . Musialam ciągnąc na siłe bo gotowa była tam rodzić . Quote
Kika Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Kochane kobitki wracamy do WAs- moja BAfisia w czwartym tygodniu ciązy.USG potwierdza występowanie :) płodów:) Bedą małe kropki:) Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Hura, hura, hura!!! Będa kropki!!! Gratulujemy!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A co się ma zmienić...? Niech no Bafiśka uważa na siebie, dba o ampułki i będzie dobrze.:lol: Pzdr. Quote
Kaladan Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Kika gratulacje! I trzymamy kciuki! Marysia wykopała norę....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja seterka już tydzień przed porodem też kopała jamy. Najbardziej upodobała sobie dziurę pod starym piecem w wyburzanej wtedy kuchni letniej. Wywlekałam ją stamtąd całą w białym pyle. Do tego przetrwał w niej inny instynkt - gdy szczeniaki były starsze, zaraz po jedzeniu biegła do nich i zwracała im swój posiłek. Musieliśmy ją bardzo pilnować, bo chudła w oczach... Quote
Recommended Posts