Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marihuana napisał(a):
Wycieku tak non stop to nie ma, ale rano i wieczorem ma strasznie duzy wyciek.

Hm, u Magii był non stop. Strzelając powiem że szczeniorki urodą się za dwa dni, wg mnie, jutro albo pojutrze:loveu:

A mojego małego Sweeney'a ktory rano był chudszy niż przy porodzie zważyłam i przytył!:multi:

Posted

Goldek napisał(a):
Hm, u Magii był non stop. Strzelając powiem że szczeniorki urodą się za dwa dni, wg mnie, jutro albo pojutrze:loveu:

A mojego małego Sweeney'a ktory rano był chudszy niż przy porodzie zważyłam i przytył!:multi:

To dobrze !!!

No sprawdzilam przed chwilą i miała trochę lekko żółtawego śluzu. Ale ja jej tez daje 1-2 dni.

Posted

Goldek wielki gratulacje! Słodkie dzieciaczki :loveu:

Marihuana spokojnie, widocznie Marysia (tak jak moje dziewczynki) postanowiła urodzić książkowo czyli 63 dnia. Póki dzieciaczki kopią a mama czuje się dobrze, to możesz spokojnie czekać na poród.

Posted

mucha__ napisał(a):
Po cięzkiej i nieprzespanej nocy urodziło się nam znów 3 przepięknych chłopców!!! :D
Fotki niedlugo :D

Pięknie, ale ja wolałabym sunie... (oj, wiem, marudzę...):lol:
Pzdr.

Posted

mucha__ napisał(a):
Po cięzkiej i nieprzespanej nocy urodziło się nam znów 3 przepięknych chłopców!!! :D
Fotki niedlugo :D

grtulacje :loveu::loveu::loveu:
czekamy na fotki kawalerów... :cool3:

Posted

Gratulacje!!! kolejnych forumowych maluchów:multi::multi::multi:

. Asiu to tak jak ja u nas też w Polszcze prawie same chłopaki:shake::shake::shake:.Jeszcze się ŻADNA sunia w Polsce nie urodziła. Trzy mioty 8 szczeniąt(1+5+2) i wsio faceci:placz::placz:

Posted

Sandra i Soul :) napisał(a):
Imię już mamy ale jeszcze nie do końca zaakceptowane przez wszystkich domowników :razz:

A literka please?;)
I ZDJĘĆIA!!!!

Posted

Kaladan napisał(a):
Mucha, wielkie gratulacje! Dołączam się do próśb o zdjęcia chłopaków.

A jak tam nasza przyszła mama - Marysia?

No Kochani :) U nas temperatura spadła ponizej 37 stopni, mysle ze za kilkanascie godzin. Obstawiam nocny porod ;) Marysia łazi juz po domu. Rozkopuje kojec, a dzieciak kopia jak oszalałe.

Trzymajcie kciuki aby było wiele pieknych zdrowych dziewczynek :)

Posted

Jasne, trzymam mocno kciuki za Marysie i dzieciaczki!

Uwielbiam bokserki :loveu: Ech ale ten czas leci, wydaje mi się, że dopiero co śledziłam poród i rozwój maluchów niki_ill, a teraz następna bokserowa mama będzie rodzić...

Posted

Czyli rodzyneczek zostaje u Was :loveu::loveu:.

Niestety to PIES i nie może zostać (mamy 2 sunie). :-(:-(
Nie wiem jak się z nim rozstaniemy. Jak się dowiedzieliśmy z RTG że 1 szczenie to się cieszyliśmy że nie będzie tej smutnej chwili pożegnania a tu chłopak wyskoczył.