Goldek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A jest wyciek ze sromu? Jeśli tak, to ile go jest? Quote
Marihuana Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Goldek napisał(a):A jest wyciek ze sromu? Jeśli tak, to ile go jest? Wycieku tak non stop to nie ma, ale rano i wieczorem ma strasznie duzy wyciek. Quote
Goldek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Marihuana napisał(a):Wycieku tak non stop to nie ma, ale rano i wieczorem ma strasznie duzy wyciek. Hm, u Magii był non stop. Strzelając powiem że szczeniorki urodą się za dwa dni, wg mnie, jutro albo pojutrze:loveu: A mojego małego Sweeney'a ktory rano był chudszy niż przy porodzie zważyłam i przytył!:multi: Quote
Marihuana Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Goldek napisał(a):Hm, u Magii był non stop. Strzelając powiem że szczeniorki urodą się za dwa dni, wg mnie, jutro albo pojutrze:loveu: A mojego małego Sweeney'a ktory rano był chudszy niż przy porodzie zważyłam i przytył!:multi: To dobrze !!! No sprawdzilam przed chwilą i miała trochę lekko żółtawego śluzu. Ale ja jej tez daje 1-2 dni. Quote
Kaladan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Goldek wielki gratulacje! Słodkie dzieciaczki :loveu: Marihuana spokojnie, widocznie Marysia (tak jak moje dziewczynki) postanowiła urodzić książkowo czyli 63 dnia. Póki dzieciaczki kopią a mama czuje się dobrze, to możesz spokojnie czekać na poród. Quote
mucha__ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Po cięzkiej i nieprzespanej nocy urodziło się nam znów 3 przepięknych chłopców!!! :D Fotki niedlugo :D Quote
Sandra i Soul :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :Cool!:No to GRATULUJEMY !!!!! :bigcool::bigcool::BIG: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 mucha__ napisał(a):Po cięzkiej i nieprzespanej nocy urodziło się nam znów 3 przepięknych chłopców!!! :D Fotki niedlugo :D Pięknie, ale ja wolałabym sunie... (oj, wiem, marudzę...):lol: Pzdr. Quote
duzebzium Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 mucha__ napisał(a):Po cięzkiej i nieprzespanej nocy urodziło się nam znów 3 przepięknych chłopców!!! :D Fotki niedlugo :D grtulacje :loveu::loveu::loveu: czekamy na fotki kawalerów... :cool3: Quote
Mudik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Gratulacje!!! kolejnych forumowych maluchów:multi::multi::multi: . Asiu to tak jak ja u nas też w Polszcze prawie same chłopaki:shake::shake::shake:.Jeszcze się ŻADNA sunia w Polsce nie urodziła. Trzy mioty 8 szczeniąt(1+5+2) i wsio faceci:placz::placz: Quote
Goldek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Sandra i Soul :) napisał(a)::Cool!:No to GRATULUJEMY !!!!! :bigcool::bigcool::BIG: Sandra, a jak u waszego jedynaczka? Macie już imię?:razz: Quote
Sandra i Soul :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Imię już mamy ale jeszcze nie do końca zaakceptowane przez wszystkich domowników :razz: Quote
Goldek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Sandra i Soul :) napisał(a):Imię już mamy ale jeszcze nie do końca zaakceptowane przez wszystkich domowników :razz: A literka please?;) I ZDJĘĆIA!!!! Quote
Kaladan Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mucha, wielkie gratulacje! Dołączam się do próśb o zdjęcia chłopaków. A jak tam nasza przyszła mama - Marysia? Quote
Marihuana Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Kaladan napisał(a):Mucha, wielkie gratulacje! Dołączam się do próśb o zdjęcia chłopaków. A jak tam nasza przyszła mama - Marysia? No Kochani :) U nas temperatura spadła ponizej 37 stopni, mysle ze za kilkanascie godzin. Obstawiam nocny porod ;) Marysia łazi juz po domu. Rozkopuje kojec, a dzieciak kopia jak oszalałe. Trzymajcie kciuki aby było wiele pieknych zdrowych dziewczynek :) Quote
Kaladan Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ale ma fajnie, wszystkie cycusie dla niego :eviltong: Quote
Agnieszka K. Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Sandra i Soul :) napisał(a):Imię już mamy ale jeszcze nie do końca zaakceptowane przez wszystkich domowników :razz: Czyli rodzyneczek zostaje u Was :loveu::loveu:. Quote
Sandra i Soul :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Marihuana To czekamy na wspaniałe wieści i trzymamy kciuki żeby były same dziewuchy:diabloti: oczywiście silne i piękniutkie :loveu: Quote
Kaladan Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jasne, trzymam mocno kciuki za Marysie i dzieciaczki! Uwielbiam bokserki :loveu: Ech ale ten czas leci, wydaje mi się, że dopiero co śledziłam poród i rozwój maluchów niki_ill, a teraz następna bokserowa mama będzie rodzić... Quote
Sandra i Soul :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Czyli rodzyneczek zostaje u Was :loveu::loveu:. Niestety to PIES i nie może zostać (mamy 2 sunie). :-(:-( Nie wiem jak się z nim rozstaniemy. Jak się dowiedzieliśmy z RTG że 1 szczenie to się cieszyliśmy że nie będzie tej smutnej chwili pożegnania a tu chłopak wyskoczył. Quote
Marihuana Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 mucha__ napisał(a):Wstawiam zdjęcia małych klusek :D http://i325.photobucket.com/albums/k393/mucha__/szczeniaki1day/s1.jpg http://i325.photobucket.com/albums/k393/mucha__/szczeniaki1day/s2.jpg http://i325.photobucket.com/albums/k393/mucha__/szczeniaki1day/s3.jpg http://i325.photobucket.com/albums/k393/mucha__/szczeniaki1day/s8.jpg Woow jaki slodkie maluszki !!! A mamusia jaka zadowolona!!! Cudenka!!! Quote
Recommended Posts