Sandra i Soul :) Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Trzymam kciuki za przyszłe mamusie :D i za szczeniorki :D:D Quote
Marihuana Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Goldek napisał(a):Ja też trzymam kciuki, Bardzo fajny kojec! Dzieki kochani, ale mysle ze to moze jeszcze potrwac:) Własnie zawieszamy lampe grzejacą. Quote
moon_light Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Marihuana napisał(a):Dzieki kochani, ale mysle ze to moze jeszcze potrwac:) Własnie zawieszamy lampe grzejacą. usmażysz szczeniaki :evil_lol:. Kojec swietny !! .... a jego zawartość...:loveu: Quote
Kaladan Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ja mam 7 wstążeczek gotowych, tylko nie wiem ile piesków będzie... Bo 4 są na bank :loveu: Powinno Ci wystarczyć, najwyżej chłopców i dziewczynki poznaczysz jednakowym kolorem, bo przecież i tak odróżnisz. Tak robiłam jak kończył mi się jakiś kolor a nie miałam czasu na wizytę w pasmanterii. Marihuana, kojec super! Trzymam za Was kciuki! Quote
Marihuana Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 moon_light napisał(a):usmażysz szczeniaki :evil_lol:. Kojec swietny !! .... a jego zawartość...:loveu: NIe usmaze :) hihi pokaze wam zaraz jak ta lampa wyglada bo kupilismy tez specjalna obudowe do niej z regulacja ciepła :) Żaroweczke mamy czerwona. Quote
Marihuana Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kaladan napisał(a): Marihuana, kojec super! Trzymam za Was kciuki! Kaladan, dzieki !!! Kojec uwazam ze fajnie mi zrobili. Bardzo mocna, dobra konstrukcja. Dzieciaki kopią jak oszalałe piłkarzyki :) :-o, brzuch się rusza :roll: a maria??? a Marysia ... no cóż bez komentarza :) zdjecie zrobione minute temu :loveu: Quote
Goldek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Coś ta Marysia do porodu się nie szykuje:evil_lol: Quote
Alojzyna Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 No to czeka was bardzo "urodzajna" noc ;) Trzymam kciuki :thumbs: żeby wszystko poszło dobrze. A rano napisz co i jak :user:,. Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 to trzymamy kciuki za małe goldenki:loveu::loveu::multi: Quote
Marihuana Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Goldek napisał(a):Magii odeszły wody płodowe. No to macie nocny porod. Trzymamy za was mocno kciuki !!! Oby wszystko poszło ok !!! I ślicznych maluszkow zyczymy !!!! :loveu::multi: Quote
Goldek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Wiadomość z ostatniej chwili: Są już trzy szczeniaczki: -piesek 440g złoty -piesek 420g ciemno złoty (przynajmniej dopóki nie wyschła) czekamy na kolejne -piesek 420g złoty Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Super dziewczyna sobie świetnie radzi widzę, brawo zwłaszcza za ciemno złotą(kocham ten kolor u goldenów:loveu::loveu::loveu:) Quote
Goldek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Jest pierwsza sunia!!! Czerwona wstążeczka, 380g przyszła na świat jako czwarta:loveu: Quote
Sandra i Soul :) Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GRATULACJE dla dzielnej mamusi !!! I buziole dla szczeniorków :D:D Quote
Marihuana Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GRATULUJEMY dzielnej mamusi !!!!! Pomiziać maluszki od nas koniecznie !!! Quote
Goldek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dziękujemy, dziękujemy! Z roztargnienia nie napisałam że szczeniaczków urodziło się 9 - 4 suczki i 5 piesków:loveu: Pozdrawiam wszystkich Quote
Alojzyna Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Wielkie gratulacje i dużo mleczka :loveu: Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Goldek napisał(a):Dziękujemy, dziękujemy! Z roztargnienia nie napisałam że szczeniaczków urodziło się 9 - 4 suczki i 5 piesków:loveu: Pozdrawiam wszystkich Jak fajnie prawie pół na pół niemaże standartowy miot;):lol::loveu: Quote
Goldek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dzięki:) Ja się boję co to będzie dalej:lol: Te szczeniaczki ą strasznymi łobuzami, jakaś straszna mieszanina genowa mówię wam! Mam dziewczyny z większym temperamentem niż chłopcy!:evil_lol: Sima robi maślane oczy do Sweeny'a, Sunniva wyje do księżyca i sieje chaos wszędzie, Scanlon z premedytacją wchodzi w ścianę, Sedric nie umiei powstrzymać rodzeństwa mimo że jest największy, Shannon lubi schodzić z materacy na zimne płytki, Sulo jest grzeczny i spokojny dopóki nie ma kolo siebie żadnego innego psa - potem jest piekło:diabloti: Scottie natomiast chce abym oszalała - raz jest diabłem raz aniołem:lol: Tylko Sevi zachowuje się w miarę porządnie, choć też stwierdziła że skoki z łóżka mogą być dobrą zabawą...:roll: Ale nie zdążyła skoczyć. Mogłabym tak spędzić resztę życia:loveu: Quote
Sandra i Soul :) Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Goldek no to masz wesoło :D:D:D hihihi Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Goldek napisał(a):Dziękujemy, dziękujemy! Z roztargnienia nie napisałam że szczeniaczków urodziło się 9 - 4 suczki i 5 piesków:loveu: Pozdrawiam wszystkich Hohoho! Alez się Mamunia postarała! Gratulacje!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts