Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Han Sharn napisał(a):
Czy mogłybyście mi napisać w którym tygodniu Wasze sunie zaczęły się zaokrąglać, tak mniej więcej. Chodzi mi o to od kiedy widać cokolwiek "gołym okiem".

U mojej suni brzuszek zaczął zaokrąglać się w ok.5 tygodniu :lol:. A teraz to już nie tylko zaokrąglenie :evil_lol::evil_lol:.

Dzisiaj pykną nam 7 tydzień :cool3:.
A jak tam u was GOLDEK lecą ostatnie tygodnie?? :razz:

Posted

witam serdecznie od dawna czytam wszystkie wasze rady bo oczekuje na pierwszymiot mojej suni dzis mija 55 dzien ciazy i powoli sie przygotowujemy ale ogolnie mnie dopada coraz wiekszy stres czy sobie poradze merytorycznie jestem przygotowana ale praktyka klinika 24 na dobe pod telefonem areszta w rekach boga;)
przedstawial ojca dzieci really country du domaine de monderlay

mamusie czyli moja larcia

Posted

Sandra i Soul :) napisał(a):
Tylko nie na S hahaha. Moje dwie sunie mają na S i ja mam na S i jeszcze siostra na S już wszystko się myli. :D:D:D

A nie jedziecie kolejno jak leci alfabet - kolejny miot , kolejna literka .

Posted

I my ponownie dołączamy do oczekujących- poki co - dopiero na pierwsze usg :) Mam nadzieję że tym razem wszystko skończy się pomyślnie :)
Kiwi pokryta bardzo pozno bo w 15 i 16 dniu cieczki (z powodu naszych wakacji). Było to już 8 i 9 dzień kiedy akceptowała samca :evil_lol::evil_lol: wiec trudno powiedzieć czy w ogole coś z tego wyjdzie ale oczywiście jesteśmy dobrej myśli.
Dzisiaj dopiero 14 dzien- Kiwi prawie nic nie je, całymi dniami leży i nie ma ochoty na zabawę. Ale może to z upału?;)

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
I my ponownie dołączamy do oczekujących- poki co - dopiero na pierwsze usg :) Mam nadzieję że tym razem wszystko skończy się pomyślnie :)
Kiwi pokryta bardzo pozno bo w 15 i 16 dniu cieczki (z powodu naszych wakacji). Było to już 8 i 9 dzień kiedy akceptowała samca :evil_lol::evil_lol: wiec trudno powiedzieć czy w ogole coś z tego wyjdzie ale oczywiście jesteśmy dobrej myśli.
Dzisiaj dopiero 14 dzien- Kiwi prawie nic nie je, całymi dniami leży i nie ma ochoty na zabawę. Ale może to z upału?;)

To się szykuj na to,że będą same chłopaki,na dziewczynki są małe szanse:p:lol::razz:

Posted

Mudik napisał(a):
To się szykuj na to,że będą same chłopaki,na dziewczynki są małe szanse:p:lol::razz:

moja małpa wybrzydzała i urodziła 3/3 :eviltong:

trzymam kciuki za wszystkich rodzących i oczekujących :kciuki:
moje "maluszki" maja juz ponad rok i ważą ponad 30 kg :evil_lol:

Posted

My ponownie zapisujemy się na "porodówkę" (zastanawiam się czy nie zmienić tak tytułu tego wątku :evil_lol:). Tym razem będzie to trzeci poród naszej Ayki, od której zaczął się ten wątek.
Krycie było w 13-tym i 15-tym dniu, przy progesteronie 6,4 w 11-tym dniu cieczki.
Przewidywany termin - koniec sierpnia.

Posted

boksiedwa napisał(a):
moja małpa wybrzydzała i urodziła 3/3 :eviltong:

trzymam kciuki za wszystkich rodzących i oczekujących :kciuki:
moje "maluszki" maja juz ponad rok i ważą ponad 30 kg :evil_lol:

Już ponad rok:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wydawało mi się ,że są w wieku mojego malucha tj. około 8 miesięcy:roll::roll:

Posted

Mudik napisał(a):
Już ponad rok:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wydawało mi się ,że są w wieku mojego malucha tj. około 8 miesięcy:roll::roll:

chciała bym, ale niestety czas jest nieubłagany :mad::placz:
29 czerwca dokładnie stuknął roczek

Posted

U nas wszystlo w porządku. Magia zaczęła się zaokrąglać jakoś w 4,5 tygodniu, nie pamiętam dokładnie. Dzisiaj mamy 50 dzień.
Z niecierpliwością czekamy na szczerniaczki "swoje" i innych i pozdrawiamy, bo odezwę się dopiero za tydzień - jestem na wakacjach.

Posted

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy!

Nasz miot P w niedzielę kończy 3 miesiące, a miot O w sobotę 9 tygodni...ależ ten czas leci! Maluszki z pierwszego już dawno w nowych domach (prócz jednej małej ślicznotki, znów nie potrafiliśmy się oprzeć i została...:eviltong:), a dzieciaczki z drugiego miotu właśnie zaczynają się rozjeżdżać do nowych domków. Smutny czas pożegnań :placz:

Posted

mucha__ napisał(a):
Z wrażenia zapomnialam napisac najwazniejszego :P Papillon

Nie dziwię się...

Czekamy na fotki jakichś nowonarodzonych maluszków. Czy takie są na forum?
pzdr.

Posted

moja sunia dzis 59 dzien moje zdenerwowanie siega zenitu jej wrecz przeciwnie juz ni moge sie doczekac kiedy je przytule a zarazemjestempelna obaw czy wszystko bedzie ok pozddrawiamy wszystkich oczekujacych i ich psiuncie

Posted

Ciut ponad dwa miesiące temu pisałam tu to, co Wy teraz - że się boję, nie mogę doczekać... A teraz powoli się z nimi żegnam. Takie już wielkie urosły, w niczym nie przypominają srebrnych kluseczek sprzed 9 tygodni.

Powodzenia dla wszystkich przyszłych mam :loveu: