Light of Shin-Ra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Czy mogłybyście mi napisać w którym tygodniu Wasze sunie zaczęły się zaokrąglać, tak mniej więcej. Chodzi mi o to od kiedy widać cokolwiek "gołym okiem". Quote
Sandra i Soul :) Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Han Sharn napisał(a):Czy mogłybyście mi napisać w którym tygodniu Wasze sunie zaczęły się zaokrąglać, tak mniej więcej. Chodzi mi o to od kiedy widać cokolwiek "gołym okiem". U mojej suni brzuszek zaczął zaokrąglać się w ok.5 tygodniu :lol:. A teraz to już nie tylko zaokrąglenie :evil_lol::evil_lol:. Dzisiaj pykną nam 7 tydzień :cool3:. A jak tam u was GOLDEK lecą ostatnie tygodnie?? :razz: Quote
MAGDA514 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 witam serdecznie od dawna czytam wszystkie wasze rady bo oczekuje na pierwszymiot mojej suni dzis mija 55 dzien ciazy i powoli sie przygotowujemy ale ogolnie mnie dopada coraz wiekszy stres czy sobie poradze merytorycznie jestem przygotowana ale praktyka klinika 24 na dobe pod telefonem areszta w rekach boga;) przedstawial ojca dzieci really country du domaine de monderlay mamusie czyli moja larcia Quote
rodzice Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sandra i Soul :) napisał(a):Tylko nie na S hahaha. Moje dwie sunie mają na S i ja mam na S i jeszcze siostra na S już wszystko się myli. :D:D:D A nie jedziecie kolejno jak leci alfabet - kolejny miot , kolejna literka . Quote
Sandra i Soul :) Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A nie jedziecie kolejno jak leci alfabet - kolejny miot , kolejna literka . Tak właśnie myślę że tak będzie najlepiej :D:D Quote
Agnieszka K. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale wcale nie trzeba zaczynac od A ;-) Chociaz przy yorkach, imie psa na wystawie na A to nie jest zły pomysł:evil_lol::evil_lol: Quote
rodzice Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dla mnie jest to spore ulatwienie bo jak ktoś dzwoni i mowi ,ze kupil ode mnie pieska o jakimś imieniu to zaraz kojarzę z jakiego miotu i po jakiej suce . Quote
Irviers Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 I my ponownie dołączamy do oczekujących- poki co - dopiero na pierwsze usg :) Mam nadzieję że tym razem wszystko skończy się pomyślnie :) Kiwi pokryta bardzo pozno bo w 15 i 16 dniu cieczki (z powodu naszych wakacji). Było to już 8 i 9 dzień kiedy akceptowała samca :evil_lol::evil_lol: wiec trudno powiedzieć czy w ogole coś z tego wyjdzie ale oczywiście jesteśmy dobrej myśli. Dzisiaj dopiero 14 dzien- Kiwi prawie nic nie je, całymi dniami leży i nie ma ochoty na zabawę. Ale może to z upału?;) Quote
Mudik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 MartaReksKiwi napisał(a):I my ponownie dołączamy do oczekujących- poki co - dopiero na pierwsze usg :) Mam nadzieję że tym razem wszystko skończy się pomyślnie :) Kiwi pokryta bardzo pozno bo w 15 i 16 dniu cieczki (z powodu naszych wakacji). Było to już 8 i 9 dzień kiedy akceptowała samca :evil_lol::evil_lol: wiec trudno powiedzieć czy w ogole coś z tego wyjdzie ale oczywiście jesteśmy dobrej myśli. Dzisiaj dopiero 14 dzien- Kiwi prawie nic nie je, całymi dniami leży i nie ma ochoty na zabawę. Ale może to z upału?;) To się szykuj na to,że będą same chłopaki,na dziewczynki są małe szanse:p:lol::razz: Quote
boksiedwa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mudik napisał(a):To się szykuj na to,że będą same chłopaki,na dziewczynki są małe szanse:p:lol::razz: moja małpa wybrzydzała i urodziła 3/3 :eviltong: trzymam kciuki za wszystkich rodzących i oczekujących :kciuki: moje "maluszki" maja juz ponad rok i ważą ponad 30 kg :evil_lol: Quote
Alojzyna Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 My ponownie zapisujemy się na "porodówkę" (zastanawiam się czy nie zmienić tak tytułu tego wątku :evil_lol:). Tym razem będzie to trzeci poród naszej Ayki, od której zaczął się ten wątek. Krycie było w 13-tym i 15-tym dniu, przy progesteronie 6,4 w 11-tym dniu cieczki. Przewidywany termin - koniec sierpnia. Quote
Mudik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 boksiedwa napisał(a):moja małpa wybrzydzała i urodziła 3/3 :eviltong: trzymam kciuki za wszystkich rodzących i oczekujących :kciuki: moje "maluszki" maja juz ponad rok i ważą ponad 30 kg :evil_lol: Już ponad rok:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wydawało mi się ,że są w wieku mojego malucha tj. około 8 miesięcy:roll::roll: Quote
boksiedwa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mudik napisał(a):Już ponad rok:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wydawało mi się ,że są w wieku mojego malucha tj. około 8 miesięcy:roll::roll: chciała bym, ale niestety czas jest nieubłagany :mad::placz: 29 czerwca dokładnie stuknął roczek Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 My w tym roku tez planujemy miot basków, ale jeszcze za wczesnie o tym pisac. Po prostu "melduję się" w Galerii.:lol: Pzdr. Quote
mucha__ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 My mamy termin 17-18 lipca :loveu: jeszcze ponad tydzien, ale nerwy juz są Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 mucha__ napisał(a):My mamy termin 17-18 lipca :loveu: jeszcze ponad tydzien, ale nerwy juz są A która z Twoich ras ma ten termin? pzdr. Quote
mucha__ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Z wrażenia zapomnialam napisac najwazniejszego :P Papillon Quote
Goldek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 U nas wszystlo w porządku. Magia zaczęła się zaokrąglać jakoś w 4,5 tygodniu, nie pamiętam dokładnie. Dzisiaj mamy 50 dzień. Z niecierpliwością czekamy na szczerniaczki "swoje" i innych i pozdrawiamy, bo odezwę się dopiero za tydzień - jestem na wakacjach. Quote
Kaladan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy! Nasz miot P w niedzielę kończy 3 miesiące, a miot O w sobotę 9 tygodni...ależ ten czas leci! Maluszki z pierwszego już dawno w nowych domach (prócz jednej małej ślicznotki, znów nie potrafiliśmy się oprzeć i została...:eviltong:), a dzieciaczki z drugiego miotu właśnie zaczynają się rozjeżdżać do nowych domków. Smutny czas pożegnań :placz: Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To poprosimy jakieś aktualne foty maluchów:cool3::cool3::razz: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mucha__ napisał(a):Z wrażenia zapomnialam napisac najwazniejszego :P Papillon Nie dziwię się... Czekamy na fotki jakichś nowonarodzonych maluszków. Czy takie są na forum? pzdr. Quote
Sandra i Soul :) Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 U nas też ok. brzuszek mamy coraz większy (w ciągu 8 dni Sue przytyła 5 dag). W sobotę jedziemy zrobić prześwietlenie :D Trzymamy kciuki za wszystkie przyszłe mamusie ;) Quote
MAGDA514 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 moja sunia dzis 59 dzien moje zdenerwowanie siega zenitu jej wrecz przeciwnie juz ni moge sie doczekac kiedy je przytule a zarazemjestempelna obaw czy wszystko bedzie ok pozddrawiamy wszystkich oczekujacych i ich psiuncie Quote
Saskja Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ciut ponad dwa miesiące temu pisałam tu to, co Wy teraz - że się boję, nie mogę doczekać... A teraz powoli się z nimi żegnam. Takie już wielkie urosły, w niczym nie przypominają srebrnych kluseczek sprzed 9 tygodni. Powodzenia dla wszystkich przyszłych mam :loveu: Quote
boksiedwa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 cudny kawaler :loveu: a jaki ogonek zarombisty :evil_lol::multi: Quote
Recommended Posts