rodzice Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A tak wygladaja moje maluchy z ciąży zagrożonej - warto było ! http://picasaweb.google.pl/tybeciki2/RodzinnaIdylla Quote
Agnieszka K. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Fajnie wygląda ten szczonek z czanym oczkiem i uszkiem :) :) Inne tez sa sliczne :) Quote
Elitesse Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='rodzice']A tak wygladaja moje maluchy z ciąży zagrożonej - warto było ! http://picasaweb.google.pl/tybeciki2/RodzinnaIdylla tylko cos do mamy niepodobne :lol::lol::lol: Quote
Goldek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dołączamy do oczekujących na szczeniaki:multi::multi::multi: Dzisiaj było usg - widzieliśmy 6 szczeniaczków:loveu: Jeden co chwilę zmieniał pozycję, urwisek:loveu: W jednym rogu są cztery, w drugim widzieliśmy dwa, ale był nie do końca dokładnie sprawdzany więc może być więcej..:) Aczkolwiek jeszcze połowa przed nami - dzisiaj 39 dzień::razz: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No to zyczymy szczęśliwej i z dobrym zakończeniem II połowy ciązy! Pzdr. Quote
Goldek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dzięx;) Dzisiaj mama została wykąpana, bo niedługo już by się nie udało. Pozdrawiamy wszystkich obecnych w wątku:) Quote
Sandra i Soul :) Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 My też dołączamy do tego wspaniałego grona oczekujących :loveu: A sunia jest już 43 dniu :lol::lol: także 6 tydzień zaczynamy i czekamy dalej ...:multi::multi: Quote
Goldek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 O, to kiedy kryliście? Chyba dwa dni wcześniej niż my, my dzisiaj 41 dzień:razz: Quote
Sandra i Soul :) Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no to razem oczekujemy na przyjście szczeniaczków na świat :D:D my mamy termin na 20 lipca :) Quote
Asiaczek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Goldek napisał(a):Dzięx;) Dzisiaj mama została wykąpana, bo niedługo już by się nie udało. Pozdrawiamy wszystkich obecnych w wątku:) Sandra i Soul :) napisał(a):My też dołączamy do tego wspaniałego grona oczekujących :loveu: A sunia jest już 43 dniu :lol::lol: także 6 tydzień zaczynamy i czekamy dalej ...:multi::multi: Ale super! Będą 2 porody prawie w tym samym albo tego samego dnia! Nonono... Pzdr. Quote
Goldek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dziękuję za wspieranie nas, Asiaczek:) Sandra i Soul :) - to szczeniaczki urodzą się mniej więcej w tym samym czasie:multi: Robiliście usg? My początkowo mieliśmy nie robić, ale przy wizycie kontrolnej tak wyszło jakoś że zrobiliśmy... I są maluszki:multi: Quote
Canaveral-staff Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie i ich maleństawa:multi: Quote
Goldek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dziękuję! Właśnie dzisiaj wymyśliłam na jaką literkę będą się nazywały malce:loveu: Mam też imiona - świetna robota:loveu: Pozdrówka! Quote
Sandra i Soul :) Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ale super! Będą 2 porody prawie w tym samym albo tego samego dnia! Nonono... Pzdr.Może uda się nawet z godziną i ilością szczeniąt :evil_lol::evil_lol: Sandra i Soul - to szczeniaczki urodzą się mniej więcej w tym samym czasie Robiliście usg? My początkowo mieliśmy nie robić, ale przy wizycie kontrolnej tak wyszło jakoś że zrobiliśmy... I są maluszki Nie robimy USG boimy się że sunia się zestresuje albo coś :oops:. Ale brzuszek rośnie i cycuszki się powiększają więc ciąża jest .A 15 lipca robimy prześwietlenie żeby dowiedzieć się dokładnie ile szczeniąt i jak ułożone :lol: A jakie u was objawy już występują :cool3:? Brzuszek rośnie? Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie i ich maleństawaDziękujemy :lol: Dziękuję! Właśnie dzisiaj wymyśliłam na jaką literkę będą się nazywały malce Mam też imiona - świetna robota Pozdrówka!A na jaką litere będzie miot ??? My nie możemy się zdecydować:shake:. A z wymyślaniem imion to już w ogóle nam nie idzie :roll:. Może miot na M . Quote
Agnieszka K. Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Sandra, a moze na S?? I imiona i przydomek beda na S :-)?? Quote
Sandra i Soul :) Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tylko nie na S hahaha. Moje dwie sunie mają na S i ja mam na S i jeszcze siostra na S już wszystko się myli. :D:D:D Quote
Goldek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 My mamy na S!!!! No nie! :-o My mamy na S bo mi się jedno imię strasznie spodobało i za tym poszły dalej. Dobra, nikt nie ukradnie? Wszystko się zaczęło od znalezienia ładnego imienia celtyckiego SEVI. Tłumaczenie - Truskawka. I postanowiłam że jak będzie choćby jedna suczka, to będzie SEVI TRUSKAWKA Magiczny Skarb:loveu: My też usg mieliśmy nie robić, ale tak przy sprawdzeniu kontrolnym czy wszystko ok zrobiliśmy, tak jakoś wyszło. A piesek mnie strasznie zdumiał bo była taka spokojna i grzeczna... A brzuszek rośnie na potęgę! Widzieliśmy na usg 6 malców - jeden STRASZLIWIE się wiercił - i brzuszek naprawdę napięty... Niestety drukarka a co za tym idzie i skaner jest w naprawie i nie mogę zeskanować zdjęcia... Ale przynajmniej pamiątka jest::lol: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Goldek napisał(a):My mamy na S!!!! No nie! :-o My mamy na S bo mi się jedno imię strasznie spodobało i za tym poszły dalej. Dobra, nikt nie ukradnie? Wszystko się zaczęło od znalezienia ładnego imienia celtyckiego SEVI. Tłumaczenie - Truskawka. I postanowiłam że jak będzie choćby jedna suczka, to będzie SEVI TRUSKAWKA Magiczny Skarb:loveu: My też usg mieliśmy nie robić, ale tak przy sprawdzeniu kontrolnym czy wszystko ok zrobiliśmy, tak jakoś wyszło. A piesek mnie strasznie zdumiał bo była taka spokojna i grzeczna... A brzuszek rośnie na potęgę! Widzieliśmy na usg 6 malców - jeden STRASZLIWIE się wiercił - i brzuszek naprawdę napięty... Niestety drukarka a co za tym idzie i skaner jest w naprawie i nie mogę zeskanować zdjęcia... Ale przynajmniej pamiątka jest::lol: Mnie też podoba się imię SEVI. Jak kiedys dojdę do tej literki alfabetu (jestem dopiero przy "L"), to na pewno będzie to imię. Czy ukradnę, ale później, później... OK? Pzdr. Quote
Recommended Posts