Kaladan Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Niesamowite takie dzieci w łatki :) Wyglądają na strasznie duże. Ile ważą? Quote
niki_ill Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Witam Kolejne maluszki wyjezdzaja w weekend, zostana juz u nas tylko: Vito i Dessa. Zyczymy wlascicielom wiele radosci z malcow i duuzo cierpliwosci!!! :) Tymczasem nowe fotki pozostalych u nas 5 maluchoiw. Maja 8 tygodni Juan Giovanni Dalida Vito Dessa Pozdrawiam Quote
Kaladan Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Przecudne mordeczki! :loveu: Zakochałam się w Juanie. Dopiero się rodziły a już jadą do nowych domów. Ależ to minęło... Quote
niki_ill Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Przecudne mordeczki! Zakochałam się w Juanie. Dopiero się rodziły a już jadą do nowych domów. Ależ to minęło. Dziekuje za mile slowa. Tak Juan rozko****e-dobre mu imie nadalam :D Czas zlecial za szybko...ech!!! Quote
mucha__ Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Za to my zaczynamy odliczanie. Już się nie moge doczekac lipca :D :D Quote
Judit Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kaladan napisał(a):Niesamowite takie dzieci w łatki :) Wyglądają na strasznie duże. Ile ważą? dzięki :loveu: no i faktycznie są duże, zresztą chyba podobnie jak rok temu ^^ jeszcze nie były ważone bo waga nam się zepsuła i w najbliższym czasie skocze do sklepu kupić nową ;) damy znać ile kluski ważą :cool3: --- wczoraj kluseczki były ważone ^^ no i jest mniej więcej 620-700g ;) Quote
pingwinek=] Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 a my wlasnie czekamy na poród, troche wczesniej niestety, ale nic nie stoi na przeszkodzie, sunia juz od czwartku ma zmniejszona temperature, miala juz troche takiego niepokoju, troche od czasu do czasu drapie w cos, 2x wymiotowala, ale zanim sie zdecyduje to chyba jeszcze troche potrwa :) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Pingwinku - czekamy z niecierpliwością na Maluchy i mooooocno trzymamy kciuki! Daj znać, jak już będzie "po"... Pzdr. Quote
pingwinek=] Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Już "po" bylo ok godziny 14. Szczeniaczkow urodziło się 6 :D( 5 dz i 1 ch. ) Poród odbyl sie w klinice, gdyz sunia sama by nie urodzila- pierwszy maluch okazal sie duzy i mial nie male problemy z wyjsciem na swiat, ale wszystko dobrze sie skoncyzlo,tymczasem mamy duzo roboty bo na USG wyszlo nam ze mialy byc 3 szczeniaczki a jest 2 razy tyle :) A moje pytanie brzmi: kiedy maluchy powinny byly zrobic pierwsza tzw SMÓŁKĘ?? Bo jak do tej pory mimo masowania(przez nas) i lizania(przez suke) brzuszkow nic nie wyszlo. Quote
Saskja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A popiły siary? Niech dużo piją, to będą dużo robić :-) Moje szczeniaki niektóre rodziły się już w smółce, wydaliły ją pewnie w czasie porodu pod wpływem skurczy. A może suka wylizała ją tak, że nie zauważyliście? Quote
jovanna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 moje kluski skoncza w czwartek 6 tygodni zdjecia robione tydzien temu Sweet Thistle (Atos) Sweet Lavender Sweet Jasmine Sweet Heather (zwana Hetera lub Trollem) :evil_lol: Quote
rodzice Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ale maja zarąbiste spojrzenia - jakby mówiły " ten zbity wazon to naprawde nie moja wina " Quote
Asiaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Saskja napisał(a):A popiły siary? Niech dużo piją, to będą dużo robić :-) Moje szczeniaki niektóre rodziły się już w smółce, wydaliły ją pewnie w czasie porodu pod wpływem skurczy. A może suka wylizała ją tak, że nie zauważyliście? Mnie też się wydaje, że sunia mogła je tak dokładnie wylizać, że smółki nie było widać... Pzdr. Quote
pingwinek=] Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Już jest wszystko w porządku, a co do stwierdzenia "Niech dużo piją, to będą dużo robić :smile:" całkowicie się zgadzam :D. A tymczasem brak czasu na pisanie bo problem tylko tak naprawdę jest z suką która nie chce jeść i dodatkowo ją musimy do tego namawiać- odwrotność szczeniaczków które mają wilczy apetyt i nieźle przybierają na wadze :). Pozdrawiam i myślę, że jak już będę miała więcej czasu (weekend) to wstawię tu jakieś zdjęcia maluchów. :) Quote
Asiaczek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Na pewno wszyscy chętnie oglądniemy takie Maluszki... Pzdr. Quote
boksiedwa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 jovanna zajefajne te Twoje maluchy :) ciekawam czy taki beagel dogada sie z suczą boksiową? /ewentualnie z 3/ Quote
Judit Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 a u nas 12sto dniowe szczeniaczki: chłopczyk z troskliwym tatusiem :-) A tutaj Titek z córeczką :p i na koniec jedna z dziewczynek ;) Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Jaką ma śliczna kropeczkę na główce... http://img139.imageshack.us/img139/3334/11on7.jpg Może powinien po domowemu nazywac się Kropek...? Pzdr. Quote
Judit Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 po domowemu to Titek :cool3: (po tatusiu :) ) Jest ze wszystkich psów najbardziej podobny do tatusia (z plam, i z bardzo dużej "maski"). tatusiowi się kropka zlała z maską, a synek ma jako jedyny z psów tak wyraźną i jedną ;-) Quote
Judit Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 czas sobie leci i już trzy togodnie szczeniole mają ;) Quote
Mudik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Psi rodzinny piknik cuuuudnyyyyy!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jaka piękna Rodzinka! Słodycz...:loveu: http://img185.imageshack.us/img185/1830/002mr4.jpg Pzdr. Quote
rodzice Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Po prostu cudo . Fotki nadają sie do kalendarza . Quote
justysiek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 http://img185.imageshack.us/img185/1830/002mr4.jpg sweet:loveu: jakie fajiutkie te wasze psinki:evil_lol:jej:multi: Quote
Judit Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ah dzięki wam za tyle miłych słów :loveu: a do kalendarza na proanimals miałam dać też czerwono-białe ale... i tak by nie powstał... :-( Potrzeba ok.30 właścicieli czerwono-białych aby dodali foty... :roll: Narazie doliczyłam się ok 8 którzy by dodali zdjęcia z Polski.. i szukaj wiatru w polu... jak tych swetrów tak mało u nas :-( Może za jakieś dwa lata gdy będzie ich więcej to doczekamy się w końcu na kalendarz z czerwono-białymi. Quote
Recommended Posts